Nokia Ovi Maps v3.06(121) (Güncelleme: 02.12.2010)

Sponsorlu Bağlantılar

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Ovi Maps 3.06(514) Güncelleme 02.12.2010
ilk sayfaya eklenmiştir.

5800 cı

5800 cı

Üye
hiç beğenmedim çok aşırı ram yiyor

morganfree

Üye
arkadaşlar 3.06 indirdim yükledim sonrsını ovi suit ile yaptım ama haritalar konumuna giiriyorum hakında dediğim zaman v3.04 yazıyor sizce yüklemeyi düzgün yapmamış olabilirmiyim..

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 3.06 indirdim yükledim sonrsını ovi suit ile yaptım ama haritalar konumuna giiriyorum hakında dediğim zaman v3.04 yazıyor sizce yüklemeyi düzgün yapmamış olabilirmiyim..

tam olarak görmen gereken;

v3.06 10wk48 b01
MV OpenGL MN
Map version 0.2.41.123

aliokcu

aliokcu

Üye
Önceden Kütahya bile yoktu haritada NOKİA merkezi aradım ve her hafta sürekli arayacağımı söyledim ve hakkaten aradımda, arayıp ben size bu harita konulana kadar arayacağım demiştim ondan dolayı arıyorum diyordum. 3 hafta aradıktan birde baktım Kütahya konulmuş.

ozanazy

ozanazy

Üye
"Azimle ... mermeri ...." hesabı olmuş seninki :D tebrikler.

bbkr630

bbkr630

Üye
teşekkürler

morganfree

Üye
kardeşler bizler acemiyiz ilk indirdim kurdum.3.06 eywallah sonrasında ne yapacam dedikleriniz yaptım yukarda da yazdım map hala 3.04 yok cities sil yok şunu sil yok bunu sil c de yeterli alan yok dedi ( 120gb boş) olmasına rağmen acemilikten bir türlü halledemedim ben şimdi 3.04 3.06 yükseltmek için ne yapmam gerekir şun sil şunu yap deseniz de bir hayır duaası alsanızz ayrıca tel v52 yülstettim şimdiden TEŞEKKÜRÜ borç bilirim...

-alikan-

-alikan-

Üye
Bu versiyonla birlikte;
1) Konumum dediğim zaman bulunduğum yeri tam olarak bulamamaya başladı yakın bi yeri gösteriyor.
2) Araç sürme dediğimde seyir halindeyken ok işareti yerinde duruyor ilerlemiyor, belki de ben yapamadım ama sabit.?
3) Bu ovi Maps'i internete veya Gprs'e girmeden kullanma şansı yokmu. Her açtığımda internet hemen devreye giriyor.

Sebepler ne olabilir.??

anilvasif

Üye
Bende bulundugum yerı sosyal agları paylastırma bolumu bombos cıkıyor???
neden olabılır bu arakadaslar bılgısı olan varsa aydınlatabılırmı surum en son guncelleme bırde wi-fi ile yer tespıt yapamıyom konumlamada bolesı bır sık yok

Flo Rida

Flo Rida

Üye
TEşekkür ederim Eline emeğine yüreğine sağlık kardeşim.:oke:

tamirciciragi

Üye
tesekkürler

royalblueray

Üye
Sorun yaşayan arkadaşlar telefonunuzda uygulama yöneticisinden ovi maps ve nokia maps varsa bunları tamamen kaldırın.nokia navigasyonla ilgili herşeyi kaldırın.ondan sonra ovi maps v3.06 yükleyin.hiç bir problem yaşamazsınız.

mzfr

Üye
ya arkadaşlar bunu e55 de kullanabiliyor muyuz?

sapphire_5800

Üye
kardeş haritlar gzl olmş ama tmleşk gpste yer bulma eskisi gbi yne yarm saat bkle 1 saat bkle dğşen bşy yok.hritalar yan ekrandyken gremyn açlyo atıyo ama dik ekranda grip yana çvrnce öyle bi sorun olmyo.eğer vodafonesanız navigasyonu 1krşa kulanablyosunuz bir girişte.çkşnzdan itibaren yarmsaat içnde tkrr grersenz krş gtmyo ama yrm saati aştımı tkrr 1krş yiyo.bnce navgsyn kullanmk istyosanz 1krş çok bişy dğl.bnm içn sorn yok.hem şbke tbnlı dha hzlı hmde dha aktf;) tercih sizin.tmleşik gpsle bklemek var bide şbkelyle 5snyede yer bulma var yani.paylaşannda ellerine sağlık tşkkrler gzl paylaşım

fbahcemm

Üye
Arkadaşlar Bendeki Sorun Şu ;
Telim 5800 Hattım Turk. Enson Sürümü v.52 yükledim Haritanın , Verdiğiniz Linkteki 132 mb lik cities dosyanı da hafıza kartına attım fakat hiçbir şekilde birşey göstermiyor Konumlamayı da dediğiniz gibi yaptım .. Wireless 'e veya şebekeye baglanmadan Göstermiyor ... Gps devreye giriyor ama ekran hep boş
Sorun ne ben ANlamadım Kafayı yedim ya ? En kısa sürede CEvaplarsınız Sevinirim ...

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bendeki Sorun Şu ;
Telim 5800 Hattım Turk. Enson Sürümü v.52 yükledim Haritanın , Verdiğiniz Linkteki 132 mb lik cities dosyanı da hafıza kartına attım fakat hiçbir şekilde birşey göstermiyor Konumlamayı da dediğiniz gibi yaptım .. Wireless 'e veya şebekeye baglanmadan Göstermiyor ... Gps devreye giriyor ama ekran hep boş
Sorun ne ben ANlamadım Kafayı yedim ya ? En kısa sürede CEvaplarsınız Sevinirim ...

eğer son sürümü yüklediysen hafıza kartındaki "cities" klasörünü sil. maps uygulamasını çalıştır. Güncelleme kısmında wi-fi üzerinden bilgisayara bağlamadan Türkiye haritasını indirip kur. Sesli yönlendirmeleri ovi suite ile daha sonra yükleyebilirsin..

radres44

Üye
arkadaşlar yardım edin ne olur...tel:i8910 ben bu ilk sayfadaki denilen her şeyi yaptım ama sis dosyası yüklendikten sonra haritalar yüklemeye geçtiğinde DOSYA BULUNAMADI diyor, ne demek şimdi bu anlamaış değilim, tel den defalarca kaldırıp hem cites i hem de sis dosyasını tekrar tekrar kurdum ama nafile nedir bu ovi maps ın derdi ya....

KEMİK KIRAN

Üye
Arkadaşlar ben nokia 5800 kullanıyorum ve

şöyle bir haritaya ulaşamıyorum bu haritaya ulaşmak için ne yapmalıyım yukarıdaki programları indirmem gerekiyorsa bilgisayara indirdikten sonra ne yapmalıyım telefonun hangi bölümüne atmalıyım kısacası bana adım adım herşeyi anlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

legandere54

Üye
bunun sesli olanı varr daha net ve yörüngenizi haritaya bakmadana rahat bulmanızı yardımcı olur

Üst Alt