Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

_ARDA_

_ARDA_

Üye
Evet hafıza kartına attım ama neden hala olmadıgını anladım. Ben güncellemeden sonra kendi product codumu tekrar write etmiştim o yüzden ;) şimdi tekrar eski haline getiriyorum. İlgin için çok tşk ederim ;)

--------------- Ekleme ---------------

Olmadı ya, product kodu yazdım yine ama Haritalar programında yol tarifi istedigimde ""Tüm Bölgeler Navigasyon lisansınız 28.9.2009tarihinde sona erdi. Navigasyon kullanmaya devam etmek için yeni bir lisans satın alın ? "" diye bir uyarı çıkıyor. Seninde başını ağrıttım, olmayacak galiba :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet hafıza kartına attım ama neden hala olmadıgını anladım. Ben güncellemeden sonra kendi product codumu tekrar write etmiştim o yüzden ;) şimdi tekrar eski haline getiriyorum. İlgin için çok tşk ederim ;)

Olmadı ya, product kodu yazdım yine ama Haritalar programında yol tarifi istedigimde ""Tüm Bölgeler Navigasyon lisansınız 28.9.2009tarihinde sona erdi. Navigasyon kullanmaya devam etmek için yeni bir lisans satın alın ? "" diye bir uyarı çıkıyor. Seninde başını ağrıttım, olmayacak galiba :(
ah kardeşim niye değiştirdin ki püf noktası orası zaten..ben sana değiştirme demiştim ama..olmazsa navi koduyla telefonunu yeniden güncelle..

_ARDA_

_ARDA_

Üye
ah kardeşim niye değiştirdin ki püf noktası orası zaten..ben sana değiştirme demiştim ama..olmazsa navi koduyla telefonunu yeniden güncelle..

inat ettim yapıcam bunu kardeşim, tamam dur güncelleyip tekrar deneyeceğim... ;) Çok tşkler...

Kardeş yok malesef ya, tüm işlemleri yaptım product codu navi kodu olarak değiştirdim,,yeniden güncelleme yaptım, Yeniden başlattım teli, hafıza kartına attım cities klasörünü, teli yeniden başlattım yine, sonra haritalar uygulamasını açtım herşey normal aslında ama bi adres seçip oraya "sür" ibaresini seçiyorsun, 10-15 sn falan gps bekleniyor diyor daha sonra tekrar lisans süren bitmiş falan diyor. İsterdim çalışmasını ama olmadı, garmin e devam mecburen :( Yine emegine saglık ;)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlginç bir durum aynı programla,navi koduyla ben 1 aydır kullanıyorum..hayırlısı kardeş yanımda olsaydın esin hallederdim..

_ARDA_

_ARDA_

Üye
İlginç bir durum aynı programla,navi koduyla ben 1 aydır kullanıyorum..hayırlısı kardeş yanımda olsaydın esin hallederdim..

Eywallah kardeşim halledeceginden hiç şüphem yok ;) Kolay Gelsin Sana...:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
_ARDA_

_ARDA_

Üye
Garmin var ya ona devam edicem... Programcıyım ben, ondada öyle 1-2 saat ara vermek herzaman işe yarar :) şimdi 5800 a iphone gibi ilginç uygulamalar arıyorum ama henüz yok sanırım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Garmin var ya ona devam edicem... Programcıyım ben, ondada öyle 1-2 saat ara vermek herzaman işe yarar :) şimdi 5800 a iphone gibi ilginç uygulamalar arıyorum ama henüz yok sanırım...​
ne gibi uygulamalar mesela?

_ARDA_

_ARDA_

Üye
ne gibi uygulamalar mesela?

Burdan yazmamda sıkıntı olmaz inşallah. Mesela iphone da rus ruleti var onun gibi, yada çakmak uygulaması var. Ne biliyim yani güzel tam ekran oyun veya uygulamalar bakıyorum :) ilgin için çok teşekkür ederim...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
_ARDA_

_ARDA_

Üye
sağol canım oralardan beğendiğini indirirsin artık..

Bakmıştım zaten ama tekrar detaylı bakıcam, el sensörlü oyun yok internet ortamında galiba. Mesela 5800Xm nin orjinalinde gelen RT_GR oyunu var ya direksiyon hakimiyetini sensörle yapıyorsun. Öyle bir oyun bulamadım daha aramalardayım :) :hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnşallah bulursun..ovi ye gir bak oraya üye ol ordada güzel oyunlar var..

_ARDA_

_ARDA_

Üye
oviden bakıcaz artık ama yok üyeyim zaten oviye ;) tşkler tekrar

irdeilker

Üye
teşekür

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil kardeşim...

jordan23k

jordan23k

Üye
Merhabalar Hocam geçenlerde versiyon yükseltme hususunda navi kodu kullanarak nokia mapsi sınırsız kullanma noktasında anlatmış olduğunuz işlemleri gerçekleştirmiştim ve telefonun sürümünü güncellemiştim telefonun teması felan değişmişti gps çekimide çok süperdi konum belirleme ve hatiralara bakma noktasında da sıkıntı yok fakat navigasyon başlattığımda kısa süre sonra navigasyon duruyor ve mağazaya bağlanın v.s gibi bir yazı çıkıyor bu sorunu nasıl halledebiliriz ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Merhabalar Hocam geçenlerde versiyon yükseltme hususunda navi kodu kullanarak nokia mapsi sınırsız kullanma noktasında anlatmış olduğunuz işlemleri gerçekleştirmiştim ve telefonun sürümünü güncellemiştim telefonun teması felan değişmişti gps çekimide çok süperdi konum belirleme ve hatiralara bakma noktasında da sıkıntı yok fakat navigasyon başlattığımda kısa süre sonra navigasyon duruyor ve mağazaya bağlanın v.s gibi bir yazı çıkıyor bu sorunu nasıl halledebiliriz ?
onu kaldırıp sitede verilen diğer nokia maps 3 denesene bende hiç öyle bir sorun olmadı..ha birde telefonun dil kodu duruyor değil mi? yani navi kodu duruyor mu?

deliboran

Üye
kardeş çok çok çok teşekkürler. sağaolasın...

Üst Alt