Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
navigasyon çalışırken yandaki sesi açma-kapatma tuşlarından açacaksın..

rcpsng

Üye
valla anlamadım, ses açma kapamda son seste.. gps bib bib diye ses geldi ama türkçe kadın konuşmuyor.. önceden gps sinyali yok falan derdi sinyal olmadığı zaman..

yinede teşekkürler..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım kardeşim nokia maps i aç hiç birşey yapmadan telefonun sağındaki ses yükseltme tuşuna basınca ordan sesi yükseltir..

R3beLLiON

Üye
Arkadaşlar kurulumu Tam larak Anatıca Yokmu Onu Indr Bunu ındır Dıorunuzda Kurulumu anlatsanız ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurulumda ne var ki bilgisayarda hiç program kurmadın mı? onun gibi kuracaksın..

iea96

iea96

Üye
Abiler Sertifikalayan Birisi Upload Edebilirmi Lütfen. Cep Telefonum İçin 765 TL Para Verdim. Bu Para İçin 1 Yıllık Kumbara Birikmişimi Verip, Bisikletimi Ve PS2'mi Sattım. Siz De Bu Kadar Değerli Bir Telefona Sertifika v.b Riskli İşlemler Yapmaktan Korkmazmısınız ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abiler Sertifikalayan Birisi Upload Edebilirmi Lütfen. Cep Telefonum İçin 765 TL Para Verdim. Bu Para İçin 1 Yıllık Kumbara Birikmişimi Verip, Bisikletimi Ve PS2'mi Sattım. Siz De Bu Kadar Değerli Bir Telefona Sertifika v.b Riskli İşlemler Yapmaktan Korkmazmısınız ?
kardeşim signedlı olananını bulsam niye vermeyecğim..unsigned bu kendimizin sertifikaladığını versem snin telefonun kabul etmez..sertifika almadan olmuyor..yapacak birşey yok..imei ni vermesek program yüklenmez..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ikisini de indireceksin rardan çıkarınca tek parça olur..onu sertifikalayıp kuracaksın..

sscellat

Üye
Sağol teşekkür ederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım iyi kullanırsın inşallah..

SERSEM35

Üye
nadir kardeş,

kardeşimin e66 için navigasyon programı ne öneririsin?

teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ayrıca nokia mapsinde navigasyonu süper ben çok beğendim onu da kullanabilirsin..

erkantan2000

erkantan2000

Üye
Nadir Kardeş senin sayende bir sürü program kurdum ve birçok uygulama ögrendik.
en önemli KUllanılanlar
Sınırsız navigasyon
Vtap
Office

Sağol

Allaha emanet ol...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir Kardeş senin sayende bir sürü program kurdum ve birçok uygulama ögrendik.
en önemli KUllanılanlar
Sınırsız navigasyon
Vtap
Office

Sağol

Allaha emanet ol...
sağol kardeşim iyi günlerde kullanırsın İnşallah..

metinnnnce

Üye
N95 türkçe yazılımı nasıl yaparım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu Türkçe zaten..

Üst Alt