Nokia Ovi Maps v3.06(121) (Güncelleme: 02.12.2010)

Sponsorlu Bağlantılar

murti61

Üye
bunu kurdum fakat benim ekranda yuvarlak top var başkada bişey yok?bekliyorum ama ne gelen var ne giden,görüntü yok yani!!!

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
bunu kurdum fakat benim ekranda yuvarlak top var başkada bişey yok?bekliyorum ama ne gelen var ne giden,görüntü yok yani!!!

ovi suite ile haritaları tekrar indirin veya 1. sayfadaki cities dosyasını indirip hafıza kartına atın.

mardok

mardok

Üye
bu daha beta nokia'nın sitesinde öyle yazıyordu ama kurdum gayet de güzel olmuş

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
ben haritaları kurdum cities klasörünü hafıza kartına attım ama yinede harita yok nasıl çözebilirim bu sorunu yardım edin

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
ben haritaları kurdum cities klasörünü hafıza kartına attım ama yinede harita yok nasıl çözebilirim bu sorunu yardım edin

Telefondan
Nokia Maps, OVI Haritaları ve Ovi Maps Wi-Fi/Network Positioning
kaldırın. hafıza kartından "cities" klasörünü tamamen silin. Telefonu yeniden başlatıp 1. sayfadaki uygun linkteki Ovi Maps uygulamasını indirin ve kurulumunu yapın, bir kez çalıştırın kapatın. İndirdiğiniz "cities" klasörünü hafıza kartına kopyalayıp deneyin.

kartal2906

Üye
aliens kardeş tüm dünya ülkelerinin aşagıdaki (verdiğin) gibi linklerine nasıl ulaşabiliriz.

yardımcı olursan makbule geçecek

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
aliens kardeş tüm dünya ülkelerinin aşagıdaki (verdiğin) gibi linklerine nasıl ulaşabiliriz.

yardımcı olursan makbule geçecek

üzerinde çalışıyorum. biraz uzun sürebilir :ehe

--------------- Ekleme ---------------

düzenlemeyi bitirdim. Karışmaması için yeni bir konu açtım. Onaydan sonra yayınlandığında adresi ilk sayfada da görebilirsiniz.

hakanyt

Üye
78 ini kullanmaya başlamıştım. bu herhalde daha stabl olmuştur. teşekkürler.

memoli55

Üye
hocam değerli çalışmaların için teşekkür ederim. ben bir türlü 86. mesajdaki Nokia Maps, OVI Haritaları ve Ovi Maps Wi-Fi/Network Positioning uygulamalarını kaldırmayı beceremedim. bunları telefondan nasıl kaldırabişliriz..telefon n97 ..teşekkürlerr

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
hocam değerli çalışmaların için teşekkür ederim. ben bir türlü 86. mesajdaki Nokia Maps, OVI Haritaları ve Ovi Maps Wi-Fi/Network Positioning uygulamalarını kaldırmayı beceremedim. bunları telefondan nasıl kaldırabişliriz..telefon n97 ..teşekkürlerr

üzerine kurmayı deneyin. v3.06 ile zaten o programların son versiyonları yükleniyor. Hatasız yüklenir ise bir kez programı çalıştırıp kapatın. eski haritalar uyumsuz silinecek mesajına evet cevabı verin. sonra yeni haritaları ister 1. mesajdan ister Ovi Suite ile yükleyebilirsiniz..

aladar

Üye
kardes yaptım sonunda sağolasin :=) tek tek dediklerini yaptım suan oldu eyw hersey içim ;)

anyy_ra

Üye
proğramı indirip üzerine kurdum, sorun yok. ama dosyayı indirpic telefona atamadım insallah evdeki bilgisayardan atacagım. suan eski harita ile çalışıyor. eline saglık.

birde eski haritalarda Mersin ANAMUR ilçesinin yolları ve son durumu daha günceldi, bu yeni haritalarda daha da güncelleşmesi gerekirken 5 yıl kadar geriye gitmişler. eskiden iş yerimi cok rahat buluyordum şimdi ise muz serası var. proğramın son versinu ile eski sürüm haritalar kullanıla bilirmi. eger kullanılır ise eski sürüm haritayı nereden bulabilirim.

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
proğramı indirip üzerine kurdum, sorun yok. ama dosyayı indirpic telefona atamadım insallah evdeki bilgisayardan atacagım. suan eski harita ile çalışıyor. eline saglık.

birde eski haritalarda Mersin ANAMUR ilçesinin yolları ve son durumu daha günceldi, bu yeni haritalarda daha da güncelleşmesi gerekirken 5 yıl kadar geriye gitmişler. eskiden iş yerimi cok rahat buluyordum şimdi ise muz serası var. proğramın son versinu ile eski sürüm haritalar kullanıla bilirmi. eger kullanılır ise eski sürüm haritayı nereden bulabilirim.

evet eksikleri çok halen. eski haritaları kullanamazsınız.

falcons58

falcons58

Üye
tşk

otostopçu

otostopçu

Üye
ya aliens ya yüqlüyorum ama ilk şebeke bağlantısı istiyor hayır diincede kapanıyo

aliens

aliens

Üye
    Konu Sahibi
ya aliens ya yüqlüyorum ama ilk şebeke bağlantısı istiyor hayır diincede kapanıyo

bulunduğun yerde wi-fi var ise bir defalığına izin ver. yine kapanacak mı?
kapanırsa Ovi Maps ı kaldırın. Hafıza kartından "cities" klasörünü silin. Tekrar deneyin.

Kapanmazsa
Uygulamalar - Yer - Konumlama - Konumlama Sunucusu : "KAPAT" olarak değiştirin
Uygulamalar - Yer - Konumlama - Konumlama Yöntemleri : "Şebeke Tabanlı" işaretini kaldırın

brkcnykslr

Üye
telefona yükledim çok güzl çalışıyor. :) yanlız tekirdağ çorlu aratıyorum bulamıyorum kendim yolları takip ederek buldum ama çorluyu boş bir arsa olarak gösteriyo (önceki haritalarda var v buluyor güncellediğimde bulamadı problem nedir?)

Üst Alt