aliens
Üye
malesef 3.06 linklerinin ikiside ölü.tekrar baktım
sorun çözülmüştür. Linkler direct Nokia sitesine yönlendirilmiştir.
malesef 3.06 linklerinin ikiside ölü.tekrar baktım
bunu kurdum fakat benim ekranda yuvarlak top var başkada bişey yok?bekliyorum ama ne gelen var ne giden,görüntü yok yani!!!
ben haritaları kurdum cities klasörünü hafıza kartına attım ama yinede harita yok nasıl çözebilirim bu sorunu yardım edin
aliens kardeş tüm dünya ülkelerinin aşagıdaki (verdiğin) gibi linklerine nasıl ulaşabiliriz.
yardımcı olursan makbule geçecek

hocam değerli çalışmaların için teşekkür ederim. ben bir türlü 86. mesajdaki Nokia Maps, OVI Haritaları ve Ovi Maps Wi-Fi/Network Positioning uygulamalarını kaldırmayı beceremedim. bunları telefondan nasıl kaldırabişliriz..telefon n97 ..teşekkürlerr
kardes yaptım sonunda sağolasin :=) tek tek dediklerini yaptım suan oldu eyw hersey içim![]()

proğramı indirip üzerine kurdum, sorun yok. ama dosyayı indirpic telefona atamadım insallah evdeki bilgisayardan atacagım. suan eski harita ile çalışıyor. eline saglık.
birde eski haritalarda Mersin ANAMUR ilçesinin yolları ve son durumu daha günceldi, bu yeni haritalarda daha da güncelleşmesi gerekirken 5 yıl kadar geriye gitmişler. eskiden iş yerimi cok rahat buluyordum şimdi ise muz serası var. proğramın son versinu ile eski sürüm haritalar kullanıla bilirmi. eger kullanılır ise eski sürüm haritayı nereden bulabilirim.
Selam arkadaslar bu versiyondadami 3.04 te oldugu gibi uydu sinyal göstergesi yok?
ya aliens ya yüqlüyorum ama ilk şebeke bağlantısı istiyor hayır diincede kapanıyo