hayır olmuyor..Hocam şimdi normal nemesis programını kullanmadan sadece nokia sotfware updater ile sürümü yükseltsek aynı başarılı sonucu elde edermiyiz?

bir yerde yanlışlık yapmışsın..navi kodunu doğru yaptığından emin misin?Hocam dediklerinizin hepsini yaptım şu anda sürüm v31.0.101 e yükseldi cities klasörünüde hafıza karttakiyle değiştirdim navigasyon programının görünümü ve bazı menüleride değişti fakat telefon dışarıyı görmesine rağmen gps sinyali yok diye sesli uyarı geliyor ve gps anteninde hiç çekim yok bu sorunu nasıl halledebilirm? yine diğeri gibi konumlama ve navigasyon yapamıyorum mağzaya bağlan yazısı felan da çıkıyor
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca telefonda bir değişiklik olmadı yani navi teması felan olmadı telefonun versiyonu yükseldi fakat türü aynı görünüyor RM-356 herşeyi anlatıldığı gibi yaptım ama olmadı navigasyonu kullanamıyorum![]()
hayır onu normal yapıyorsun..n97 icinde aynı navi kodu ile mi versiyon yüklemesi yapacagız?
bu programı kurup denedin mi? ücretli mi?Hocam n97de firmware 2 ile beraber zaten nokia maps 3.01 geliyor,eger navi product kodu ile versiyon yüklemesi n97de yapılmayacaksa;uygulama nasıl ücretsiz hale getirilebilir?
programı yüklemene gerek yok sadece verdiğim haritayı indir hafıza kartına cities klasörünü at navi kodu önemli olan..onu değiştirme sınırsız navigasyon kullan..ayrıca tebriğin için teşekkür ederim..arkadaşım benim 5800xm nin versiyon zaten v31.0.101. ben produc code kısmını 0587676 navi olarak değiştirdim. güncelleme yap dedim aynı sürümü buldu.(nokia software update ile.)yeniden kurulsun mu dedi tamam dedim neyse 133 mb küsür bişiy yükledi güncelleştiriliyor diye. yükledi herşey güzel. ama senin mesajındaki programları imzalayıp yükle dediğimde yükler gibi yapıyor fakat güncelleştirme başarısız diyor. Yardımcı olurmusun ? Bu arada çalışmalarını beğeniyorum, tebrik ederim...
evet aynen öyle..burda önemli olan navi kodu onu sakın değiştirme yoksa sınırsız navigasyon olmuyor..ayrıca navigasyonu harika tavsiye ederim..tamm yani haritayı cities klasörüne yüklediğim zaman yine haritalar programı aracılıgı ile kullanıyorum öyle mi ?