Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

mailinator1

Üye
Arkadaşlar benim 5800 xm e kurduğumda navigasyon yaparken 1 dk. sonra lisans süremin dolduğu yazısı ile karşılaşıyorum.lisans satın almam için uyarıyor.Daha önceden nokia maps kaldırdım ve nokia maps uploader iel yeni programı ve yeni haritaları yüklememe rağmen hala lisans istiyor.bu nasıl ücretsiz olacak ben çözemedim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonunun yazılmını güncelle sonra sitede sınırsız kullanım için link verildi..

berkhan12

Üye
bunda kontör gidiyor mu ya :s yardımcı olur musunuz ?
şimdiden teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kontör gitmemesi için uygulamalarda yer var oraya gir konumlama yöntemlerinden tümleşik gps haricindekileri kapat..

kkarabekir

Üye
nadir hocam bişey sorucam su anda nokıa 5800 için navgatıon sınırsız ve ucretsız oldu ara dediğim zaman cevrım dısı olunca hıç bi yeri bulmuyor cevrim içi olunca buluyor ama bu arada kotor gıdıyormu cunku gprs ile internete bağlanıyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o şekilde gider bu verdiğim haritayı ve maps programını kurarsan ve uygulamarda yer e fgirip konumlama yöntemlerinde sadece tümleşik gps yi seçersen nete girmez..birde programı açınca bağlantıyı hiçbir zaman ayarlaman gerekiyor..

besiktasli34

besiktasli34

Üye
Selam Nadir kardeş,Eline emeğine sağlık sölediğin sekilde kurdum ve kullanıyorum çok sık olmamakla beraber elimizin altında hazır olsun diye. Prograırken yeni versiyonu olduğunu sölüyo indirmemesini seçtim,yeni versiyonu indirsek tam sürümü kaybedermiyiz bu konuda deneyimin varmı? bilgilendirirsen seviniriz arkadaş. Tekrar teşekkür ederim az emek değil bunlar,mesela ben şu sorduğum sorunun belkide cevabı var daha evvel verilmiş ama gelde 27 sayfayı oku :)) zor. İyi çalışmalar, sağol...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selam Nadir kardeş,Eline emeğine sağlık sölediğin sekilde kurdum ve kullanıyorum çok sık olmamakla beraber elimizin altında hazır olsun diye. Prograırken yeni versiyonu olduğunu sölüyo indirmemesini seçtim,yeni versiyonu indirsek tam sürümü kaybedermiyiz bu konuda deneyimin varmı? bilgilendirirsen seviniriz arkadaş. Tekrar teşekkür ederim az emek değil bunlar,mesela ben şu sorduğum sorunun belkide cevabı var daha evvel verilmiş ama gelde 27 sayfayı oku :)) zor. İyi çalışmalar, sağol...
ya onu hiç indirme ben beğenmedim açıkçası bu daha güzel..

gsad

Üye
nadir abi ben güncellemeyi serviste yaptırdım ve nasıl yaptıklarını bilmiyorum su an telefona son sürüm yuklu haritaları yuklersem sınırsız kullanabilir miyim?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet ilk sayfada verdiğim haritayı indir hafıza kartına çıkar at sınırsız kullanırsın..

gsad

Üye
nadir abi pc suıte desteği yuklemesi basarısız diyor bunun sebebi nedir

--------------- Ekleme ---------------

nadir abi ilk sayfadaki harita yuklenmiyor internet sayfasında bi sorun oluşmuş :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bazen sorun olabiliyor ama korkma düzelir kendi üyeliğimle upload ettim..

gsad

Üye
bazen sorun olabiliyor ama korkma düzelir kendi üyeliğimle upload ettim..
yalnız abi ben bunun öncesinde telefonuma herhangibir şey yuklemedim bunun çalışması için telefonda olması gereken bişey var mı ben haritalarla ilgili hiçbirşey yapmadım telefonuma.bi de bu aslında nokianın verdiği haritalar di mi :hmmmkusura bakma abi çok soru soruyorum ama

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yalnız abi ben bunun öncesinde telefonuma herhangibir şey yuklemedim bunun çalışması için telefonda olması gereken bişey var mı ben haritalarla ilgili hiçbirşey yapmadım telefonuma.bi de bu aslında nokianın verdiği haritalar di mi :hmmmkusura bakma abi çok soru soruyorum ama
çalışması için haritaların olması lazım onlarıda ilk sayfada linki verdim..haritayı yani cities klaörünü hafıza kartına atman yeter..

smpyncn

Üye
peki nadir bey ilk sayfada verdiğiniz haritalardan baska türkiye haritası+türkçe kadın ses diye bi link daha vermişsiniz burdan da son haritaları indirin yazmışsınız zaten verdiğiniz linkler harita değil miydi bir daha burdan indirmemizin sebebi ne

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iki konuyu aynı anda görün diye verdim bağdaştırın diye..

smpyncn

Üye
iki konuyu aynı anda görün diye verdim bağdaştırın diye..
yani aynı anda ikisini yuklememize gerek yok değil mi?sadece birini yuklesem o turkiye haritası+kadın sesini yuklemesem de yine navigasyon yapabilirim sanırım haklı mıyım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapamazsın ikisini birden yükleyeceksin..ikisi de gerekli olduğu için koydum oraya..

smpyncn

Üye
yapamazsın ikisini birden yükleyeceksin..ikisi de gerekli olduğu için koydum oraya..
nadir bey kusura bakmayın cahilliğime verin ama ben bişeyi anlamadım bunlar zaten 2 si de harita değil mi nokia maps linkini yukledikten sonra türkiye haritası+kadın sesi linkini neden yukluyorum o da zaten harita :allalla:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır biri program biri harita program ilk sayfada eklenti olan o haritayı çalıştırır..

Üst Alt