Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

smpyncn

Üye
ikisini telefonun hafıza kartına atıp yuklemek yeterli di mi

gsad

Üye
nadir abi burda sertifikalayacağımız program nokia maps yazan link değil mi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eevt o program indirip sertifikala..rardan çıkarınca tek parça olur zaten..

sadep12

sadep12

Üye
Abim sertifikaladım yüklerken güncelleme hatası veriyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
başka bir sürüm yüklemişsin onu kaldır yükle..olmazsa fabrika ayarlarına dön..kesin yüklenir..

sadep12

sadep12

Üye
Şimdi oldu abim saol

fromhellcasper

Üye
nadir abi dediklerini uyguladım,lisans problemim kalmadı ama yaklaşık bir aydır gps bağlantısı kuramıyorum. garmin we nokia mapsta da aynı sorunla karşılaşıyorum. bi çözümü war mı ?

bunu yaptım ve sorun yok dıyorsun nerdeyse butun heryere baktım ama nasıl yapıldıgı hakkında bır bılgı bulamadım ben tam bır kara cahıl lim diye bilirim acıklarsan cok sevinirim benim tel nokıa n5730 musık simdiden cok sagol:bilmm:vur

--------------- Ekleme ---------------

ben yaptım sınırsız kulanıyorm navi ile guncelleme bole daha ii nasıl yaptın bende n 5730 var yapamıyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynı şeyleri 5730 içinde uygulayacaksın..

serhend001

Üye
arkadaş indirdim sertifiklarken hata diyor nerede yanlış yaptım anlatabilirmisin

--------------- Ekleme ---------------

tlf 58 00

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonu fabrika ayarlarına döndürürsen kurulur..

ledayi2000

ledayi2000

Üye
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

gatal

Üye
Slm Nadir. Telefonum E71. önerilerini okudum, programları tek tek indirdim (Nokia[1].Maps.v3.01.2602.s60v5.SymbianOS9.4.part1 ve cities) hepsini kartın hafızasına kurdum. Ama sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün ibaresi geliyor! Ne yapmalıyım. Sertifikalandırma nasıl yapılacak. Yardım edersen ben de bu mutlular kervanına sayende ulaşırım.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sitede nasıl yapıldığı anlatılıyor..

aamtozkn

Üye
nasıl yüklüyoruz bunu biz...

vanhakan31

Üye
bunlarla uğraşmayın garmin 5800 da sorunsuz çalışıyor yada ovi map indirin

mellesah

Üye
slm lisans kodu nedir

murad54

murad54

Üye
Eyvallah Kardeşim saolasın valla bende bunu arıyordum 1.000.000.000.000.000.000 kere ty.

gecugr

Üye
Slm Nadir. Telefonum E71. önerilerini okudum, programları tek tek indirdim (Nokia[1].Maps.v3.01.2602.s60v5.SymbianOS9.4.part1 ve cities) hepsini kartın hafızasına kurdum. Ama sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün ibaresi geliyor! Ne yapmalıyım. Sertifikalandırma nasıl yapılacak. Yardım edersen ben de bu mutlular kervanına sayende ulaşırım.

aynı hata bendede verdi. hafıza kartındaki herşeyin yedeğini alıp format attım. ovi sitesine girip tel numaramı verdim anında sms geldi telefona telefondan gelen linke tıkladım kendi kendine kurdu. şu an herşey iyi navigasyon .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

Üst Alt