Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

efsane68hakan

Üye
arkadaslar n79 lisans süreniz dolmuştur diyor bunun için bir çalışmamız varmı bana yardım edermişimız

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N79 ve diğer telefonlar için ovi maps 3 ü güncelle süresiz kullan..

hazeyed

Üye
arkadaslar söyle bi baktım da hep 5800 n97 icin konusulmus bu tam sürüm.. sizden ricam e71 icin anlatırmısınız.. ?
e71 telefonum da nokia map da ücretli kod almam icin uyariyor beni.. ama ben bunu ücretsiz sınırsız ve sorunsız yapmak istiyorum..
simdiden cok tesekkurler...
kolay gelsin....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ovi mapsin ücretsiz olanı sitemizde verildi..

bloodmony

Üye
arkadaslar navı nedır navı kodu nedır nere nasıl gırılır nasıl olur maps ı programı nasıl kurarız nasıl calısır program bana programı calıstırınca kabul et iptal gıbı bırsey cıkıyor

not : telefonum 5800 express musıc yardım edın arkadaslar daha once hıc symmbıan hıc kullanmadım bugune kadar

bloodmoney0

Üye
arkadaslar birde ben bunun eski haritasını geri istiyorum yanı ustunde gelen harıtasını nasıl gerı getrebılırım yardım lutfen

karloff

Üye
arkadaslar navı nedır navı kodu nedır nere nasıl gırılır nasıl olur maps ı programı nasıl kurarız nasıl calısır program bana programı calıstırınca kabul et iptal gıbı bırsey cıkıyor

not : telefonum 5800 express musıc yardım edın arkadaslar daha once hıc symmbıan hıc kullanmadım bugune kadar

Ovi maps sınırsız ve ücretsiz olmuş, bende geçen gün telefonumla internete girince tesadüfen buldum
Telefonunuzla internete bağlanın
Nokia'nın sayfasına gidin
ovi maps'ı seçin
son sürüm yükleme kısmını göreceksiniz, onu yükleyip bilgisayara yükleyin (PC'ye dosya indirip kurmak kadar kolay)
Açık alanda ve açık havalarda güzel çalışıyor. Türkçe bayan sesi yükleyerek (erkek sesi yok, yanlış anlamayın :ehe) kurulumu bitirin.
Gideceğiniz noktayı belirledikten sonra yolu sesli olarak tarif ediyor, güzergahı değiştirseniz bile anında yeni güzergah belirleniyor şeklinde uyarı veriyor ve yeni güzergah üzerinden sizi yönlendirmeye devam ediyor
GPRS üzerinden yaptığı için ücretsiz. Fakat hava durumu ve konumumu paylaş gibi uygulamalardan faydalanmak için internet bağlantısı gerekiyor sanırım

mebelozoglu

Üye
teşekkürler üstad

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

gumushan_h

Üye
ovi den tekrar yükle eski haritayı

kurt42

Üye
Arkadaşlar Nokia E72 alırsam bu Nokia Harita programının çalışması için internet gerekecek mi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gerekmeyecek..dahili gps si varsa gerekmez..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet internet gerekmez doğrudan uyduya bağlanıp navigasyon yapabilirsin..

kurt42

Üye
teşekkürler,A-GPS olanlara bakmak gerekiyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır a-gps yardımlı gps demektir.. internete bağlanır doğrudan gps olanlara bakacaksın..

kurt42

Üye
çok teşekkürler bilgilendirmeniz için :)

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

GökhanSan

GökhanSan

Üye
5800 kullanıcısıyım tavsiyem kesinlikle google latitude dir muhteşem gps i daha iyi ve hızlı

Üst Alt