Nokia Maps v3.01.2602 s60v5 SymbianOS9.4 (Sınırsız Navigasyon ve Tam Sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabii ki kurulur..

hayalii

Üye
Yeni haritadan bhsediyorum maps 3 den yükledim ama harita yok ortada sadece kırmızı bulundugun bölge var sadece boş arazi üzerinde

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni haritadan bhsediyorum maps 3 den yükledim ama harita yok ortada sadece kırmızı bulundugun bölge var sadece boş arazi üzerinde
yaw arkadaşlar niye okumuyorsunuz..bir önceki sayfada linkini verdim ordan indirip rardan çıkarıp cities klasörünü hafıza kartına atacaksınız..

medcezir55

Üye
e 71 de işe yarıyor mu arkadaşlar ben sinir oldum yaa bu işe garmin mi yükleyeim yoksa bunu mu??

gölgeyele

Üye
nadir üstadım nokia maps i ilk sayfada anlattığın gibi 5800 e kurdum.uygulamalarda mapdrives diye bir ikon belirdi.ona tıkladığım zaman hiçbir şey açılmıyo.cihazımda aynı zamanda garmin de vardı.garmini denedim bahçede uyduyu buldu haritayı çizdi hatun da konuşuyo :).ama dediğim gibi mapdrives ikonunu anlamadım yardımcı olurmusun.teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nadir üstadım nokia maps i ilk sayfada anlattığın gibi 5800 e kurdum.uygulamalarda mapdrives diye bir ikon belirdi.ona tıkladığım zaman hiçbir şey açılmıyo.cihazımda aynı zamanda garmin de vardı.garmini denedim bahçede uyduyu buldu haritayı çizdi hatun da konuşuyo :).ama dediğim gibi mapdrives ikonunu anlamadım yardımcı olurmusun.teşekkürler.
ilk sayfada harita linkide verdim onu indir rardan çıkar cities klasörünü hafıza kartın at..

gölgeyele

Üye
üstat ilgin için teşekkür ederim.ama dediğini yapıp cities klasörünü atmıştım hafıza kartına.zaten hafıa kartında böyle bir dosyanın var olduğu ikazını alınca değiştir komutunu da verdim.iyi hatırlıyorum.garmin nokia mapsa ait haritayı kullanmaya başlamış olabilir mi.:)
bir de üstadım v 40 güncellemesinden sonra gelen aramalardaki ekrandaki cevaplama tuşu ile alarm çalmaya başladığında ekrandaki durdur veya ertele tuşları (dokunmatik) çalışmıyor tuş kiliti cevap vermiyor.kırmızı ve yaşil tuşlarla işlem yapabiliyorum.uykulu uykulu da ayarlara girip menüden alarmı kapatmak günün ilk işi olarak bayağı da bir sorun yani :))
dokunmatiğin başka hiçbir problemi yok.kalibrasyon yapmak sorunu çözebilirmi ya da sizin tavsiyeniz nedir.

--------------- Ekleme ---------------

garmin de evi yalnış işaretleyip düzeltemeyen arkadaşa :
garmin ana ekranında ayarlar seçip verilerimi yönet e gir.ordan konumlarıma girip ev seçeneğini seç.açılan ekranda konum değiştiri tıkla.adres aramadan adres bilgilerini günceleyebilirsin.hatta haritayı tara seçeneğinden direkt işaretleyebilirsin.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
garmin nokianın haritasını kullanmaz..

gölgeyele

Üye
teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil...

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
benim telefon 5800.. bu bahsettigin haritalar menü deki haritalar programı mı yoksa uygulamalardaki yer programı mı ?.. eğer haritalarsa ben haritalara girdigimde " Uyumsuz lisanslar bulundu. Lisansları kullanabilmek için çevrimiçi bağlantı gereklidir. şimdi bağlanılsın mı ?" die bir soru yoneltiyor bana evet dediğimde bulundugum yeri falan gosteriyor ancak kontör gidiyor..
Eğer uygulamalardaki Yer programı ise o programı calıstırdıgımda gps verisi diyorum daha sonra navigasyon u seciyorm ve Konum belirleyip uyduya bağlanmasını bekliyorum .. belli bir zaman sonra uyduya bağlandıgında yuvarlak mavi bir cember uzerinde bulundugum konumu gosteriyor ve bir okla daha oncedn belirttigim konumu gosteriyor ve aradaki uzaklıgı falan yazıyor ancak harita olarak cıkmıyor sadece yer olarak gosteriyor navigasyon dehnince haritada yerini gostermesi gerekmiyor mu ? biraz fazla soru sordum ancak bu siteden baska bir yerdn destek almak zor.. yardımını bekliyorum..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim telefon 5800.. bu bahsettigin haritalar menü deki haritalar programı mı yoksa uygulamalardaki yer programı mı ?.. eğer haritalarsa ben haritalara girdigimde " Uyumsuz lisanslar bulundu. Lisansları kullanabilmek için çevrimiçi bağlantı gereklidir. şimdi bağlanılsın mı ?" die bir soru yoneltiyor bana evet dediğimde bulundugum yeri falan gosteriyor ancak kontör gidiyor..
Eğer uygulamalardaki Yer programı ise o programı calıstırdıgımda gps verisi diyorum daha sonra navigasyon u seciyorm ve Konum belirleyip uyduya bağlanmasını bekliyorum .. belli bir zaman sonra uyduya bağlandıgında yuvarlak mavi bir cember uzerinde bulundugum konumu gosteriyor ve bir okla daha oncedn belirttigim konumu gosteriyor ve aradaki uzaklıgı falan yazıyor ancak harita olarak cıkmıyor sadece yer olarak gosteriyor navigasyon dehnince haritada yerini gostermesi gerekmiyor mu ? biraz fazla soru sordum ancak bu siteden baska bir yerdn destek almak zor.. yardımını bekliyorum..
menüdeki haritalar..oranın ücretsiz olması için başta nasıl ücretsiz yapılacağını anlatmıştım..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
sınırsız navigasyon secenegini dil kodunu yaptıgımı sanıyordum ama herhalde olmadı tekrar yapıp oyle deniycem saolasın..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bekliyorum..

thesneakteam

Üye
teşekürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

ersera

Üye
mrb ben 5800 ı navi kodu ile güncelledim şu an sürüm 40 oldu verdiğiniz adresten : http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html
cities klasörünü de indirdim bu adresteki maps 3.01.2602 i yüklemem için sertifika almam kesin gereklimi kendi üstünde olan maps ile tam sürüm olmaz mı yardımcı olabilirsen çok iyi olur yada maps 3.01.2602 sertifikalayınca tam sürüm olarak kullanabilecekmiyim yardım için şimdiden saol

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mrb ben 5800 ı navi kodu ile güncelledim şu an sürüm 40 oldu verdiğiniz adresten : http://www.maxicep.com/s60-3rd-hari...urkiye-haritasi-turkce-kadin-sesi-243189.html
cities klasörünü de indirdim bu adresteki maps 3.01.2602 i yüklemem için sertifika almam kesin gereklimi kendi üstünde olan maps ile tam sürüm olmaz mı yardımcı olabilirsen çok iyi olur yada maps 3.01.2602 sertifikalayınca tam sürüm olarak kullanabilecekmiyim yardım için şimdiden saol
kendi üstündekini dene olmazsa bunu kur..

murat kalkar

Üye
hocam hata veriyor. güncelleme başarısız. diyor

--------------- Ekleme ---------------

telefon hack li???

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonunu fabrika ayralarına döndür..

Üst Alt