Nokia Lumia 920 - Potansiyel Batarya Sorunu (Teorik)

Sponsorlu Bağlantılar

technicker

technicker

Üye
Garip ama benim 5800'da kumaşı metali odunu algılıyor ekran

yhedex

Üye
abi bu yeni nesil bataryalar li-on eskiler gibi şişme filan yapıyormu ya ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Benim bu konuyu hortlatmam lazım,L920 cihazım var ve cihazım gerçekten harika yalnız bataryanın çabuk bitmesi beni deli ediyor.korkudan kullanmıyorum sayılır(batarya bitmesin diye)ama yinede akşamı bazan anca buluyor.bu konuda birşeyler yapmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
tamam bende size yardımcı olayım bunada 3400 mah uyarlanamazmı acep malum bu sorun sizin gibi herkes de var

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ilk olarak ben deneme yaptım ve herhangibir ses tuşu ile ekran açılmıyor ve ayarlar kısmından fotograf+kameradan tuşa basılınca açılma özelliği kapatılabiliyor bunun dışında güç düğmesine basıldıgında ekran açılıyor tabiki ancak kilit ekran süresü 30sn bende saat kordunu ile deneme yaptıgımda ekran belirli bir süre sonra kapandı yani bende sorun olmadı diğer kullanıcı arkadaşlar nasıl sonuçlarla karşılaştılar bu arada bez iile dokunuşta parmagı algıladıgı için o kısımda kapanmaz birde dokunmatik hassasiyeti normalde bende

demin bir kaç deneme daha yaptım full karanlık bir ortamda sensörler elimle kapalı yine dizimle ekranı kontrol etmeyi denedim ve telefonu kontrol edebiliyorum ancak şöyle bir püf nokta var sabit duran bir şey oldugunda 10sn bile sürmeden kilit ekranı hemen kapanıyor diğer bir denmemde ise metal bir kaşıkla full karanlık ortamda sensörler elle kapalı ekranı çok azda olsa kullanılabiliyor ancak bunda da sabit tutgunuzda 10sn bile sürmeden ekran kapanıyor yani ekranın açık kalma gibi bir olasılık yok bu arada zaten bende cüzdan gibi deri korumalı kılıf var

Son düzenleme:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
buna ne derseniz arkadaşlar. Nokia MVP'si Daron Yöndem'in Lumia1020'si

4MaGuS

4MaGuS

Üye
yüzde 30 sarj bir gün çok az bir şey uğraşma ile gün boyu dayanıyor bende hatta dün akşam 23.:00 dan öğlen 16:00 kadar dayandı sarjım bu gün

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu benim Lumia925. Facebook,twitter,iki Microsoft hesabı,bir Google hesabı bir de Nokia hesabı senkron,3G&Wifi karışık sürekli internetteydim.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
pirenuri

pirenuri

Üye
Kim hortlattı bu konuyu ya ben de yeni bir şey sandımbu arada ben de gdr3 u yükleyince bataryada sıkıntı çekmeye başladım ve özellikle mobil veriyi açtığımda bir saatte %20 falan gidiyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu da Lumia1020 hiç bir şey yapmadım:)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
l920 den bir fotograf 15dk nette falan takıldım arada pc ye falan baglandım 10dk sadece bu kadar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Lumia 920 nin şarjı aktif kullanımda en fazla 6 saat gider,şarjın daha fazla gitmesi imkansız :)

Üst Alt