OttomaN TigeR
Üye
millet şimdiden evhamlanmaya başladı. Ne lumiaymiş be arkadaş![]()

millet şimdiden evhamlanmaya başladı. Ne lumiaymiş be arkadaş![]()

Bütün olay düşük olasılıklı o "ilk ihtimalin" gerçekleşmemesinde bitiyor. O gerçekleşmezse sıkıntı yok.
Alemsin abi yahu...haha şimdi parmagima bir kumaş doladim. lumia900 ayni hassasiyette kullanilmaya devam ediyor. Şimdi bir de eldiven almaya gonderdim ciragi bakalim eldivenle calişicak mi.![]()

Alemsin abi yahu...![]()

inanıyorum abi yemin etmene gerek yok ya
vallahi şaka yapmiyorum. Dur eldiven gelsin eldivenle de deniyecem. Hem de kalin nitril iş eldiveni![]()
nitril eldiven sonucunu merak ettim şimdi 
vallahi şaka yapmiyorum. Dur eldiven gelsin eldivenle de deniyecem. Hem de kalin nitril iş eldiveni![]()

ahan da şu anda kalin nitril eldivenle yazdim bu mesaji. Yaktim seni nokia![]()

helaaal, bir de normal eldiven ile dene abi...helaaal, bir de normal eldiven ile dene abi...
haklısın abi e o zaman hayırlı olsun kışın sorun olmayacak.
valla gokcen bununla calişiyorsa normal eldivenle her halukarda calişir. Cunku nitril eldiven iletken degil ciplak elektrik kablosunu bile tutabilirsin.
ahan da şu anda kalin nitril eldivenle yazdim bu mesaji. Yaktim seni nokia![]()
Lumia900 evrim geçirdi abi senin

Gecen ekran kirildiydi da degistirdim. Hazir degistirmisken de en iyisi olsun dedim puremotion hd+ ekran taktim
Lumia900 evrim geçirdi abi senin
![]()
![]()

Gecen ekran kirildiydi da degistirdim. Hazir degistirmisken de en iyisi olsun dedim puremotion hd+ ekran taktim![]()

Gecen ekran kirildiydi da degistirdim. Hazir degistirmisken de en iyisi olsun dedim puremotion hd+ ekran taktim![]()

İyi yapmışsın abi 1280*728 ekran taksaydın 
Yok can'ım 1280x768 taktim
ahahahaİyi yapmışsın abi 1280*728 ekran taksaydın
![]()

Yok can'ım 1280x768 taktim![]()
onu takıp çalıştırabildiğine göre sen kesin wp8 de kurmuşsundur