drangela61
Üye
hocam bu kılıfı alabileceğim güvenilir bir internet sitesi söyler misiniz kılıf linkiyle beraber olursa çok makbule geçecektir..
saygılar
hocam bu kılıfı alabileceğim güvenilir bir internet sitesi söyler misiniz kılıf linkiyle beraber olursa çok makbule geçecektir..
saygılar
buyur dostum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 920 gibi bir cihazı kılıfsız taşımayı düşünmüyorsundur herhalde
Kılıfsız kullanırsan toz da olur, çizik de olur, düşük de olur...
Ön tarafı da kapatan deri kılıflar var.
Onlardan kullandığın sürece hem tozdan, hem de düşme çizilme kırılma gibi etkilerden korursun telefonu.
Bu kadar fan olmayınız. Size bunu daha öncede söyledim hatırlarsanız ve beni yanıltmıyorsunuz
Burda bir üretim hatası olabilir bu bana bile normal gelirken size normal gelmemiş. Tartışmak için yazmıyorum ama bilin istedim. Bu yorumunuz yanlış!.
Konu gezerken forumda dikkat ettimde. Böyle bir yorum yok açıkcası. Ben kılıf kullanmak zorundamıyım? Okadar telefon kullandım hatta elimde 4 senelik samsung l700 var ön kamerasına toz girmedide l920 ye girince kılıfsız kullanmaktan mı meydana gelir diye yorum yapıyorsunuzBu kadar fan olmayınız. Size bunu daha öncede söyledim hatırlarsanız ve beni yanıltmıyorsunuz
Burda bir üretim hatası olabilir bu bana bile normal gelirken size normal gelmemiş. Tartışmak için yazmıyorum ama bilin istedim. Bu yorumunuz yanlış!.
Arkadaşım sen sinekten yağ çıkarmak için özellikle mi dolaşıyorsun forumu.
Yorumu neyle ya da nasıl okuyorsun bilmiyorum ama fanlığa çekecek ne var orada?
O kadar pahalı, yüksek kaliteli ekranı olan bir telefonu kılıfsız kullanmak hata olur diye tavsiyede bulunmanın neresi fanlık oluyor?
Bu sadece Lumia 920 için değil, aynı kalite ve pahalılıktaki tüm telefonlar için geçerli.
Tozlanma, çizilme, kırılma tüm telefonların başına gelebilecek bir şey.
O yüzden bence kılıfsız kullanmamak gerek. İsterse her yeri kapalı olsun, kul yapısı sonuçta.
Sonuç olarak; o yorumda üretim hatasını inkar eden bir durum yok.
Ama bundan doğabilecek sorunu önleyebilecek bir tavsiye var.
Tabi sen başka gözle dolaştığın için anladığın şeyler çok farklı.
Ha diyorsan ki benim canım tartışmak istiyor; forum kuralları içerisinde elbette ilgili konularda seve seve tartışırız.
Böylece çok bilmişliğinin/doğru ve mükemmel yorumlarının(!) kaynağını da öğrenmiş oluruz.
Son olarak;
"Nasıl bakarsan, öyle görürsün"
...
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/android-mi-window-phone-8-mi-24-749367.html#post5869003
Ama gerek yok. İnsanı bildiğinden döndüremezsin demişler.
2 bın lıralık telefonlara toz girecekse hiç okadar para vermeye gerek yok bence. PAra verıyorsak hakkını vermeli! Ve bu kadar para veripte bu telefonlara toz girmesi kabullenemez bir durum.. Üstelik garanti içi değilmiş. E bu adam ne yapacak ya içini açacak temizleyecek telefon garanti dışı kalacak yada ön kameradan feragat edecek?
Aslında burdakı sana yazdığım bu değil. Ben normal karşılıyorum bazı böyle hataları ama siz direk böyle yazmayıp konuyu açan arkadaşa ee sen kılıfsız kullanırsan tozda girer şuda olur buda olur? Şu yorumunda fanlık yoksa bende birşey demiyorum. Keşke forum içi bir minik anket yapsakda anlasanız kendiniziAma gerek yok. İnsanı bildiğinden döndüremezsin demişler.
Ayrıca yorumlarımlarımda size en ufak hakaret tarzı birşey yazmıyorum ve forum çerçevesinde uygun yorumlar atıyorum. Size çok bilmiş vs demedim. Eleştirelere açık olmayacaksınız mod olmakla hata yapmışsınız...

Özgür abi bir yerde yanlış düşünüyorsun. Telefonu dikkatli kullanırsan yere düşmez doğru. Ancak şu an tartıştığımız sorunda (garanti belgesinde mutlaka koruyucu kılıfla korunmalıdır demiyor) Telefonu kutudan çıkardığımız gibi kullanmaya devam ettiğimizde mutlaka içine toz kaçıyor ve bu üretim hatasıdır.
Konu bu ara WPCentral'in de gündeminde.
Sanırım bu toz birikmesi olayını yaşayan pek çok kullanıcı varmış.
Konuyla ilgili şikayetler Nokia Global Genel Müdürü Stephen Elop'a kadar gitmiş.
Elop konuyla ilgili araştırma yaptıklarını ve ekip görevlendirdiğini söylemiş.
Ancak şunu belirtmek gerekiyor ki; bu tozlanma sorunu maalesef garanti kapsamına girmiyormuş arkadaşlar.
Sonuç olarak;
Bu tozlanma sorunuyla karşılaşmak istemiyorsanız o boşluğu kapatacak iyi bir kılıf kullanmanızda fayda var.
Telefonu kesinlikle kılıfsız kullanmayın.
arkadaşlar bu konu içine defalarca yazdım ama tekrarlamak istiyorum. bu sorunun çözümü kılıf değil, mikrofon kısmına takılacak ufak bi plastik. ben bunu ebayden aldım çinden 10 günde geldi, tavsiye ederim. telefonda asla sırıtmıyor kaba bi görüntüsü yok. bu kadar büyük telefona kılıf kullanmak zorunda kalmak istemeyenler var neticede. buyrun linki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
paketten 5er tane çıkıyor, kaybetseniz yenisini takarsınız. ben telefonu aldığımdan beri kullanıyorum çok memnunum, tavsiye ederim.
Öncelikle eleştiriye açığım, ancak eleştiride tartışma çıkarma amacı yerine haklılık payı olursa...
Güzel kardeşim, sen telefona 1 milyon dolar da verebilirsin.
Ama olur ya, elinden düşer çizilir kırılır.
Ben bu telefona 1 milyon dolar verdim, kırılamaz çizilemez hakkını vermeli mi diyeceksin.
Bu nasıl bir düşünce tarzı.
Lumia 920'nin toz sorunu için kimse üretim sorunu yok demedi.
Ancak bu sorunun önüne geçmek için kendi alabileceğimiz tedbirler var.
Kılıf kullanmak da bunlardan biri.
Yoruma tartışmak çıkarmak için at gözlüğüyle bakmak yerine mantık çerçevesinde baksaydın bunu rahatlıkla görürdün.
Ama ben de senin yorumlarını ve hatalarını doğal karşılıyorum.
Çünkü WP konularına yorum yapmaktaki amacın belli.
Biz ne desek boş, sen anlamak istediğini anlayacak, işine geldiği gibi yorumlayacak ve görmek istediğini göreceksin.
Aynen dediğin gibi; insanı bildiğinden döndüremezsin!
Biz ne kadar anlatırsak anlatalım, senin anladığından fazlasını anlatamayız sana...
Ha bu arada unutmadan;
Senin daha iyi olduğunu düşünselerdi eminim moderatörlük teklifini sana yaparlardı.