Arkadaşlar ilk para kazanmaya başladığım 2001 senesinden beri sadece Nokia telefon kullandım, bir sürü arkadaşımın iphone u, samsung u, HTC si ile türlü türlü tartışmalar değerlendirmeler yaptım. Heralde Nokia yı benim kadar benimsemiş az insan vardır.
Aynı sorun bende de 3. hafta sonunda oldu, yakınlık sensörü işlemez hale geldi. Cihazı resetlemek istedim, telefon kitlendi. KVK ya verdim sorunu da anlattım bana yeni yazlım yüklenmiş ve tozdan arınmış şekilde verildi. 2 hafta sonra aynı sorun yeniden oluştu, ön kamera tozlu ve yakınlık sensörü sürekli çalışıyor. Arama sırasında ekran işlemiyor. Geçen hafta cuma günü nokia ya internet üzerinden sorunumu yazdım, hatta nokia nın yabancı forumunda sorunu minik bir sünger ile halleden birinin linkini de gönderdim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cevap alamadım, biraz önce konuştum ve beni Maltepe Teleservice e yönlendirdiler. Ama bu adamlar terbiyesiz bence, sorunun var olduğunu bilmelerine rağmen sanki hiç duymamış gibi davranıyorlar. Teleservice i arayıp sormak istedim telefonu açmıyorlar. Eğer sorundan bi haberlerse kendim açıp yapacağım.
Şimdi forumda 100 kişide varsa ben en azından 5-6 kişide bu sorun var diye okudum. %5 sizce küçük bir değer mi? Buraya sorunu yazanlara engel olmaya çalışmayın, hatta samsung ve iphone fanboy ları gelip dalga geçsinler. Çünkü bu sorun VAR ve yabancı forumlar dahil birçok kişide çözüm arıyor. O yüzden konuyu baltalamaya çalışmayın, eğer bu şekilde davranırsanız sorunu kabul etmeyen firma kadar suçlusunuz demektir. Her zaman yapıldığı gibi güçlünün (Firma) yanında değil, güçsüzün (Tüketici) yanında yer alın. Bir gün sizinde başınıza gelebilir ve buran çözüm aramaya çalıştığınızda bu sorun az kişide var yok çok tozlu ortamdasınız gibi yazılar yazanlar olursa durumu daha iyi anlarsınız.
Bu arada N8-N9 ve Lumia mda tek çizik bile bulamazsınız. Çoğunuzdan iyi bakarım telefonlarıma, çünkü seviyorum. Tozlu ortamda falan bulunmam da mümkün değil, muhtemelen cebimdeyken tozlanıyor. Cebime de koymayacaksam adı neden cep telefonu?