Malesef nokia telefonlarin kronik sorunu bu tozlanma...Su ana kadar bir cozum urettiklerini gormedim...

Nokia'nın kronik sorunu demek pek doğru değil, ben Nokia N8'de hiçbir sorun yaşamıyorum tozla ilgili.. Bu cihazda da sorunu yaşayan arkadaşlar olduğu gibi yaşamayan arkadaşlar da var..
Bazı cihazlarda üretim aşamasında sıkıntı olmuş olabilir..
- - - Eklendi - - -
Bugün Yabancı Nokia Destek hattına şikayetimi ilettim ve cihazı nereden ve ne zaman aldığımı sordular? Kasım dedim..
Sonrasında cihazı en yakın Nokia Servisine göstermem gerektiğini söylediler..
Bu da ilk partilerde bazı cihazlarda bu sıkıntıya yol açabilecek bir üretim hatası olabileceği kanaatini uyandırdı bende.. Yeni partilerde önlem almış olabilirler..
canerbulut ve sorunu yaşayan diğer arkadaşlar, cihazı direkt yetkili bir Nokia servise göstermenizi tavsiye ederim..
Haksız da sayılmazsın.ali abinin dediği gibi % olarak bakarsak çok bir arıza yok ama yerel olarak bakarsak mesela bu forum da 50 kişi almış 10 15 tane çikınca çok görüne biliyor ama % olarak az çıkıyor dediğim gibi ama kabahat nokia da bence beklentileri şöyle yükseltti bizde izledik bu forumda da gördük diğer paylaşım sitelerinde falan yere atıyorlar çivi çakıyorlar hiltiyle delmeye çalışıyor kurşun atıyor derken bilinç altımıza işledi ne diyim sağlam diye hafif bir hata çıkınca ya böyle değildi diyoruz
tamamen kendi görüşümdür ben böyle düşünüyorum
Lumia 920 satılır. veya sıfır HTC One S ile takas edilir![]()
Benim telefonda öyle bisi yok özellikle dikkatlice baktım hiç görmedim bence senin telde var Bi sorun belki biyeri çatlaktır kırıktır ondan olmuştur Bi de kul yapımı denen bişey var elbette bazı cihazlar arızalı çıkabilir elektronik eşya biraz şans işi telefonları yarıştırmanın kapıştırmanın ne gereği var özellikleri budur şekli şemali budur istiyorsan al marketten aldığın yoğurt ta bozuk çıkar ama kimse şu marka yoğurt bozuk çıktı demez gider markete değiştirir
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express
Elbette akıl karı değil sana katılıyorum ama bir çuval cevizin hepsi de sağlam çıkacak diye bir kaide yok kardeşim. Bu tarz sorunlar için firmaların ilgili servislerine müracaat edin lütfen, çözülmeyecek bir sorun olduğunda cihaz değişimi garanti zaten. Hakkını bu şekilde araman senin için daha hayırlıdır. Şimdi bazı arkadaşların mesajlarına bakıyorum da misal; bir iki çürük ceviz için koskoca çuvalı çöpe atıyorlar.
yampayin hocam,1.650 TL verip ne cikarsa bahtima demek pek akil kari gelmiyor bana.boyle dusunursek emin olun ne nokia,ne.de baska bir firma kusurlarini kabul etmez...
Elbette akıl karı değil sana katılıyorum ama bir çuval cevizin hepsi de sağlam çıkacak diye bir kaide yok kardeşim. Bu tarz sorunlar için firmaların ilgili servislerine müracaat edin lütfen, çözülmeyecek bir sorun olduğunda cihaz değişimi garanti zaten. Hakkını bu şekilde araman senin için daha hayırlıdır. Şimdi bazı arkadaşların mesajlarına bakıyorum da misal; bir iki çürük ceviz için koskoca çuvalı çöpe atıyorlar.
tabi elbette genel bir mantalite ile konuya yaklasmamak gerekiyor.zira bu cozulmeyecek bir sorun degil,lakin iste o kadar para verip boyle ufak bir sorun ile karsilasmak insanin canini sikiyor...
Elbette o kadar para veriliyor ve o paranın karşılığını almak herkesin hakkı. Söylediğim gibi kardeşim eğer aldığınız ürün ayıplı mal kapsamında ise çok fazla gecikmeden tedbirinizi alın lütfen, böyle durumlarda hakkınızı arayabileceğiniz merci firma servisleridir. Geçenlerde Ali abi yazmıştı sanırım yanlış hatırlamıyorsam, serviste iken garantisi bitmiş bir cihazın sorunu giderilememiş ve buna istinaden servis cihazın yenisi ile değiştirilmesine onay vermişti. Eğer bu cihaz değiştirilmeseydi hakkın aranacağı ikinci merci tüketici hakem heyeti olacaktı. Çünkü cihazın garantisi servise verildiği tarihte halen devam etmekteydi. İyice saçmaladım sanırım