pRime.
Üye
Dolphin Browser![]()
kendi tarayıcısı gibi göstermiş şaşırdım.

dolphin browser iframe destekliyor mu?
Dolphin Browser![]()

kendi tarayıcısı gibi göstermiş şaşırdım.
dolphin browser iframe destekliyor mu?
sanırım bahsettiğin şey bu, destekliyor 
çok manyak oluyor 
yalanmi kabul et lumai diye okumak çok zevkli![]()
Öyle bi mesaj yazmışsınki ne yaptıysam cevap veremedim![]()

Maxicep Nokia Fanı ile dolu ise sen nesin?
Benim nokiaya eskiden beri garezim var hatta onun için htc 8x almayı planlıyorum ama lumia 920 nin kalitesine kimse çamur atmasın adamlar yapmış bu sefer
8x in bana göre tek artısı beats ki onun da adı var
sen yazınca aklına geldi lumia yerine lumai yazanları çok seviyorum yaçok manyak oluyor
![]()
o da iyiymiş 
alintina ölüyorum su an![]()

onun üstündeki şeye ne yaptıysam hata verdi hacı ne yaptın anlamadımki![]()
:hocam, saygıyla eğiliyorum

sanırım bahsettiğin şey bu, destekliyor

lumai tam böyle laz şivesi ayarında.![]()
arkadaş nokia madem bu kadar iyi sizin söylediğinize göre niye tercih edilmiyor? niye şirket zarar ediyor? niye kullanıcılar artık nokia tercih etmiyor? varmı bu ucunu cevaplayacak nokia fanı?

)
Şimdi Gidip Kendimi Aşağı Atacam...
Daha Yeni Çıkmış Bir Sistemden Bahsediyoruz ki Bu Yeni Sistemin Başlangıç Telefonları Bile Nokia'ya Kar Ettirdi. Nokia Zarar Ediyordu Ama Ne Zamana Kadar Zarar Ediyordu Farkındamısın Peki Bunun? Nokia Geçen Yıl Ve Bu Yılın İlk 6 Aylık Diliminde Zarar Etti, Sanırım 3 üncü Çeyrekte Kar Etti 4'üncü Çeyrektede Kar Edecek. Yıl Sonuda Kar-Zarar Dengelenecek. Yani -/+ 0 Olacak
Nokia Neden Zarar Etti?
Nokia Yıllardır Kullandığı/ Geliştirdiği Symbian İşletim Sistemini 2016'dan Sonra Desteklemeyeceğini S40 Haricinde Artık Symbian İşletim Sistemli Telefon Çıkarmayacağını Yola Windows Phone İşletim Sistemiyle Devam Edeceğini Açıkladığı İçin Zarar Etti...
Nokia Hisseleri Yatırımcıların Bu Açıklamadan Sonra Düşmesi, Kalıplaşmış Symbian Kullanıcıların Nokia'ya Kırgın Olması Şirketin Satışlarını Aşağıya Çekti...
Ama Windows Phone Yaygınlaştıkça. Başarılı Olmaya Başladı. Çıkardığı Telefonlar Tek Tek Eski Müşterilerini Kazanmasına Sebep Oldu.
Yenilikçi, Gelişmiş Teknoloji Kullanması ve Kullanıcı Dostu Yeni Telefonlar Çıkarması 7 den 77 ye Herkesin Beğenisini Kazanmaya Yetti...
Diğer İşletim Sistemlerinin Fanatikleri Bile Tek Tek Windows Phone'lu Nokia Almayı Düşünürken, Artık Nokia Batıyor Batacak Laflarına Kimse Rağbet Etmiyor... (Sende Etme)
İyi Forumlar...
Şimdi Gidip Kendimi Aşağı Atacam...
Daha Yeni Çıkmış Bir Sistemden Bahsediyoruz ki Bu Yeni Sistemin Başlangıç Telefonları Bile Nokia'ya Kar Ettirdi. Nokia Zarar Ediyordu Ama Ne Zamana Kadar Zarar Ediyordu Farkındamısın Peki Bunun? Nokia Geçen Yıl Ve Bu Yılın İlk 6 Aylık Diliminde Zarar Etti, Sanırım 3 üncü Çeyrekte Kar Etti 4'üncü Çeyrektede Kar Edecek. Yıl Sonuda Kar-Zarar Dengelenecek. Yani -/+ 0 Olacak
Nokia Neden Zarar Etti?
Nokia Yıllardır Kullandığı/ Geliştirdiği Symbian İşletim Sistemini 2016'dan Sonra Desteklemeyeceğini S40 Haricinde Artık Symbian İşletim Sistemli Telefon Çıkarmayacağını Yola Windows Phone İşletim Sistemiyle Devam Edeceğini Açıkladığı İçin Zarar Etti...
Nokia Hisseleri Yatırımcıların Bu Açıklamadan Sonra Düşmesi, Kalıplaşmış Symbian Kullanıcıların Nokia'ya Kırgın Olması Şirketin Satışlarını Aşağıya Çekti...
Ama Windows Phone Yaygınlaştıkça. Başarılı Olmaya Başladı. Çıkardığı Telefonlar Tek Tek Eski Müşterilerini Kazanmasına Sebep Oldu.
Yenilikçi, Gelişmiş Teknoloji Kullanması ve Kullanıcı Dostu Yeni Telefonlar Çıkarması 7 den 77 ye Herkesin Beğenisini Kazanmaya Yetti...
Diğer İşletim Sistemlerinin Fanatikleri Bile Tek Tek Windows Phone'lu Nokia Almayı Düşünürken, Artık Nokia Batıyor Batacak Laflarına Kimse Rağbet Etmiyor... (Sende Etme)
İyi Forumlar...