Nokia Lumia 800 Ve Samsung Galaxy S3 Internet Kapismasi .. =]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 800 Ve Samsung Galaxy S3 Internet Kapismasi .. =]
Arkadaslar Video'yu Dikkatli Izleyin ..

512 MB Ram'i Olan L800 1 GB Ram'i Olan Galaxy S3 Ile Kapisiyor ..

Gerci Kapisiyor Demek Bayagi Bir Yanlis Olur .. Cunku Kafa Tutuyor .. =]

Her Iki Cihaza Girilecek Olan 'Normal' Site Gorunumlu Bir Adres Yaziliyor ..

Her Iki Cihaza Yazildiginda .. 1'den 3'e Kadar Sayiliyor ..

Ve Enter Tuslarina Basip Sitelere Gidiliyor ..

Galaxy S3 Lumia 800'den 1 - 1,5 Saniye Once Siteyi Aciyor ..

Sayfaya Zoom Yapildiginda Ise Lumia 800'de Herhangi Bir Takilma, Donma Olmuyor ..

Demek Istedigim ; Cok Donanimli Galaxy S3 ..

Az Donanimli Ama Stabil Olan Lumia 800 ..

Hersey Ortada .. =]

Buyrun Videoo .. =]

[video=youtube;TPQcbBRFC2c]http://www.youtube.com/watch?v=TPQcbBRFC2c&feature=related[/video]

zappinger

Üye
Yine birseyler kanitlama çabasında olan nokiafan aaa dur sen gecen gunde applei batirmistin demi

• Beğen
Tepkiler: droidçi
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Yine birseyler kanitlama çabasında olan nokiafan aaa dur sen gecen gunde applei batirmistin demi

Galaxy S3 Lumia 800'den 1 - 1,5 Saniye Once Siteyi Aciyor ..

Diger Apple Haberini Ise Alinti Yaptigimi Soylemistim .. Yorum Yapma Mecburiyetinde Degilsin ..

Oke .? =]

amcalu1

amcalu1

Üye
lumia 800 deki ie9 du ie10 9 dan 6 kat daha hızlıymis bu tesi wp8 li bir cihazla yapsak nolur acaba

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 800 deki ie9 du ie10 9 dan 6 kat daha hızlıymis bu tesi wp8 li bir cihazla yapsak nolur acaba

Soyle yardimci olayim wp7.5 ie9 html5test.com testinden 138 puan aldı wp8 ie10 320 puan:D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Haber ve video için teşekkürler,wp kesinlikle iyibir işletim sistemi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: HacKLess
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Farkındamısınız arkadaşlar yeni mesajları tıklayınca ençok haber wp hakkında çokıyor artık,bu ne demek acaba:)

- - - Eklendi - - -

Bir tanıdığım(H.D)şöyle derdi,sayıya fazla takılmayın,önemli olan kalitedir,kalite ortada işte:)

droidçi

droidçi

Üye
kafa tututor ama ayağının altına tuğla koyarak maxi zaten nokia fan cenneti :P nokia nereye siz oraya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kafa tututor ama ayağının altına tuğla koyarak maxi zaten nokia fan cenneti :P nokia nereye siz oraya

Bunu kabullenmek bu kadar zor mu hersey ortada iste neyi iddia ediyorsun belki de videoyu bile izlemeden insanlari itham ediyorsun.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
amcalu1

amcalu1

Üye

Benim nokiaya eskiden beri garezim var hatta onun için htc 8x almayı planlıyorum ama lumia 920 nin kalitesine kimse çamur atmasın adamlar yapmış bu sefer

R.A.M

R.A.M

Üye
göze çarpan bir kasılma görmedim ben

- - - Eklendi - - -

ama wp daha stabildir android donanımı daha fazla kullanır bildiğime göre bu yüzdende normal bir durum birinin 512mb diğerinin 1gb rm olması

droidçi

droidçi

Üye

Bunu kabullenmek bu kadar zor mu hersey ortada iste neyi iddia ediyorsun belki de videoyu bile izlemeden insanlari itham ediyorsun.
evet izlemedim s3 jbli mi değil mi?hem kabul ediyoruzda birkaç usta dışında sazı elinde olup wpyi ballandıranlar için droidçi olduk gözümüz görmüyor ayrıca wp almayı düşünen biriyim l822 baya güzel göründü :ehe

Maxicep Nokia Fanı ile dolu ise sen nesin?
araya kaynadık işte :D ama yalan mı?

Senin Nick'ini Gorerekten Cevap Vermiyorum Zatenn .. =]

aga sende mi :bilmm nick aceleye geldi

Benim nokiaya eskiden beri garezim var hatta onun için htc 8x almayı planlıyorum ama lumia 920 nin kalitesine kimse çamur atmasın adamlar yapmış bu sefer

video l800 ile ilgili ben 920ye bişey demedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt