PriZm
Üye
oh lan rahatladımVurun .... ' ye
![]()
:
oh lan rahatladımVurun .... ' ye
![]()
:
Videonun yorumlarından biri kesinlikle çok doğru.
"Samsung kostümüne girmiş Nokia"

Harbiden beklediğimden sağlam çıktı.![]()

Sen daha önce bu videoyu izlememişmiydin ?
Sgs bence Nokia'ya yaptırılan ama Samsung yazısı olan bir model![]()
S2 de çok çok sağlamdı.
Telefonu yere çarptım bildiğin seke seke öbür odaya gitti 3 parçaya -Gövde , kapak , batarya- ayrıldı. Takıp geri kullandım çizik bile almamış meret. 
Sadece kasa nokia'ya ait benceS2 de çok çok sağlamdı.
Telefonu yere çarptım bildiğin seke seke öbür odaya gitti 3 parçaya -Gövde , kapak , batarya- ayrıldı. Takıp geri kullandım çizik bile almamış meret.
![]()

Onu bilmiyom.
Zaten Sgs in ekran tarafı resmen sağlamlık hissettiriyor.Ekrana yumruk atıyorum tak tak kalın cama vururmuş gibi ses çıkıyor
Ne yazıkki arka kapak epey dandik.Bildiğimiz bakalit plastik ve çok çiziliyor.

s3'ün arka kapak da tam bir felaket.
Yok cama yımrıh atma fantezim yok.![]()

Fazla O.c yaptığımda telefon bazen donuyor.sinir olup patlatıyorum bi tane ekrana
Ama yinede her türlü seviyorum bu keratayı

Legend Of The Ali![]()

Legend phone ultra modified by Ali![]()

İyi dağıttın konuyu aferin sana![]()
Niye değiştiriyon la post ' u 
Geçen gün bi video izledim. Orda da Lumia 920 ile 3310'u sağlamlık testine soktular. Sonuç kaçınılmaz oldu. 3310 Winner

3310'u adamlar bazuka mermisi bittiği zaman bazukaya yerleştirip binayı infilak ettiriyo bırak o kadarda olsunGeçen gün bi video izledim. Orda da Lumia 900 ile 3310'u sağlamlık testine soktular. Sonuç kaçınılmaz oldu. 3310 Winner

Valla toprağım nasıl bir psikoloji ile yapıyorlar anlamadım.Böyle testler de lazım tabi...
Genelde böyle testleri akılları ile sorun yaşayanlar yapıyor toprağım, yada beyin hücreleri ile iletişim kuramayanlar.Valla toprağım nasıl bir psikoloji ile yapıyorlar anlamadım.