papakudioflu
Emekli Yönetici
gerçekten parayla mi aliyor bu manyaklar![]()
hayir firmalar test icin gonderiyor.
hayir firmalar test icin gonderiyor.

s3 kırılgan ya nazik davranmış işteTest adaletsiz olmuş bence
NEDEN?
Çünkü Lumia 920 ve Iphone5 testinde çekiçi 2 kez yukarıdan bırakıyor(2.Bırakma daha yüksekte).S3'te ise sadece 1 kez bırakıyor ve aşağıdan bırakıyor.
Bir diğer neden daha Sen kalk Lumia 920 ve Iphone 5'e 5 dakika çekiçle vur, s3'de 2 dk. vur. Böyle saçma şey olur mu ya

Ohhoo bu ne ki abiadamlar iPhone 5 i koruyucu kapla beraber 10.000 metreden atiyorlar ; sonuc cizik bile yok
![]()
10.000 metre mi ? Bu testi çok merak ettim. Telefonu nasıl bulmuşlar sonra. Videosu falan var mı ?
Kamera var uzerinde. Google'da iPhone 10.000 feet ya da meter diye aratirsaniz cikar sanirim
Maalesef bulamadım. Google videolarda baktım, youtube'da baktım yok. Dünyanın en yüksek noktası 8.8 km. ile everest. Düşünün artık. Oradan düşen bir telefonun sağ kurtulma olasılığı yok.
Üzgünüm ama bu video hiç inandırıcı değil. Ki şu günümüz koşullarında videolarla nasıl oyananabildiğini biliyoruz. Keşke telefonun atılışından yere temasına kadar olan bir video olsaymış. Fark ettiyseniz o yükseklikte artık kıtaların şekiller beliriyor. O yükseklikten atılan bir telefonun nereye düşeceğini bir tahmin edin. En azından kilometrelerce uzağa düşecektir.
gördüğümü söylüyorum. doğru ya da değil. amacım nasıl bir manyaklik olduğunu gostermekti. neyse
S 3 rakiplerine göre biraz düşük kalmış. İzlerken içim acıdı.
S3 iPhone 5'ten bile dayanıksız abi ekran ufak bir darbede dahi kırılmaya müsait.

Çünkü daha büyük.Gel i5 ile SGS i kapıştıralım noluyor![]()

Hay senin SGS'ini![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Vurun .... ' ye