Lumia 920-İphone 5-Galaxy S3 Sizce ne kadar sağlam buyrun..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Trucks_One

Üye
Test adaletsiz olmuş bence

NEDEN?

Çünkü Lumia 920 ve Iphone5 testinde çekiçi 2 kez yukarıdan bırakıyor(2.Bırakma daha yüksekte).S3'te ise sadece 1 kez bırakıyor ve aşağıdan bırakıyor.

Bir diğer neden daha Sen kalk Lumia 920 ve Iphone 5'e 5 dakika çekiçle vur, s3'de 2 dk. vur. Böyle saçma şey olur mu ya

PureFood

PureFood

Üye
Yav Lumia 920'ye vurulur mu :D Yazıktır bir de kırmızı ha. Bana ver daha iyi kırmızı istiyordum hep :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Test adaletsiz olmuş bence

NEDEN?

Çünkü Lumia 920 ve Iphone5 testinde çekiçi 2 kez yukarıdan bırakıyor(2.Bırakma daha yüksekte).S3'te ise sadece 1 kez bırakıyor ve aşağıdan bırakıyor.

Bir diğer neden daha Sen kalk Lumia 920 ve Iphone 5'e 5 dakika çekiçle vur, s3'de 2 dk. vur. Böyle saçma şey olur mu ya
s3 kırılgan ya nazik davranmış işte :ehe

- - - Eklendi - - -

gerçekten parayla mi aliyor bu manyaklar :hmmm

Sen parayla alsan onların yaptıgını yaparmısın Süleyman? :D

Türe

Türe

Üye
Cok param olsa evet :D

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

Ohhoo bu ne ki abi :D adamlar iPhone 5 i koruyucu kapla beraber 10.000 metreden atiyorlar ; sonuc cizik bile yok :D

10.000 metre mi ? Bu testi çok merak ettim. Telefonu nasıl bulmuşlar sonra. Videosu falan var mı ?

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

Kamera var uzerinde. Google'da iPhone 10.000 feet ya da meter diye aratirsaniz cikar sanirim

Maalesef bulamadım. Google videolarda baktım, youtube'da baktım yok. Dünyanın en yüksek noktası 8.8 km. ile everest. Düşünün artık. Oradan düşen bir telefonun sağ kurtulma olasılığı yok.

Türe

Türe

Üye
Maalesef bulamadım. Google videolarda baktım, youtube'da baktım yok. Dünyanın en yüksek noktası 8.8 km. ile everest. Düşünün artık. Oradan düşen bir telefonun sağ kurtulma olasılığı yok.

Kap icinde atiyorlar zaten. Yalan soyeleyecek degilim. Bulursam atarim video. Zaten dunyanin bir noktasindan atmiyorlar biseye baglayip o uzakliga gonderiyorlar. Sonucta atmosfer tabakalari var.

Türe

Türe

Üye
Üzgünüm ama bu video hiç inandırıcı değil. Ki şu günümüz koşullarında videolarla nasıl oyananabildiğini biliyoruz. Keşke telefonun atılışından yere temasına kadar olan bir video olsaymış. Fark ettiyseniz o yükseklikte artık kıtaların şekiller beliriyor. O yükseklikten atılan bir telefonun nereye düşeceğini bir tahmin edin. En azından kilometrelerce uzağa düşecektir.

gördüğümü söylüyorum. doğru ya da değil. amacım nasıl bir manyaklik olduğunu gostermekti. neyse

roadrunner2635

roadrunner2635

Üye

gördüğümü söylüyorum. doğru ya da değil. amacım nasıl bir manyaklik olduğunu gostermekti. neyse

Tabi ki ben sizde bir suç bulmuyorum. Deneyi yapan ve videoyu çeken kişilere buluyorum. Sizin yaptığınız şeyde bir sorun yok zaten

Topal Pire

Topal Pire

Üye
S 3 rakiplerine göre biraz düşük kalmış. İzlerken içim acıdı.

Metin MF

Metin MF

Üye
nokia her zaman dayaniklidir ama nokiadan nefret ediyorum ve su an symbian belle kullanan biri olarak bir daha asla nokia almayacagima yemin ettim.

ikbal24

Üye
onla kaçtane fakir doyar lan

- - - Eklendi - - -

onla kaçtane fakir doyar yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt