Anket Nokia geri dönerse tercihiniz ne olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia akıllı telefon piyasasına geri dönerse tercihiniz ne yönde olur?

• Windows Phone'lu telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 32 14.6%
  • Android'li telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 83 37.9%
  • Meego'lu telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 29 13.2%
  • Symbian'lı telefon çıkarırsa dönebilirim

Kullanılan: 40 18.3%
  • Nokia geri dönse de Microsoft Lumia kullanmaya devam ederim

Kullanılan: 28 12.8%
  • Kararsızım, hele bir geri dönsün bakarız

Kullanılan: 38 17.4%
  • Nokia'ya geri dönmem

Kullanılan: 27 12.3%

• Kullanılan toplam oy
    219
Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 de açılan videolar 920 de açılmıyor
Hele radyosu çok güzeldi n8in,otomatik olarak frekans tarama vardı ve radyo kanallarına isim verebiliyorduk,merak ediyordum da gelecekte bunları lumialarla yapabilecek miyiz acaba :)

Son düzenleme:

byibo

byibo

Üye
nette gezinirken buldum ne dersiniz böyle bir sistemle tasarımla gelse alır mıydınız ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
yeni işletim sistemi olacaksa temel olarak symbian arayüz olarak meego temelli olmalı
siz hiç symbian için geliştirilmiş alternatif video oynatıcı gördünüzmü, tek tük var ama onlar yerleşik video oynatıcının yerini temelli alamaz sadece bikaç açığını kapatıyor; mkv ve altyazı sıkıntısı gibi
meegoya gelince geçen sene bilim teknik dergisinde n9 ve meego için bir eleştiri okumuştum ( tübitak yazarları son derece tarafsız eleştiri yapar bunu belirteyim) 4 yıl önceden geleceği gören bir tasarım, işçilik ve yazılım düzeni var diyordu ve gerçekten öyle
yeni işletim sistemi olacaksa temel olarak symbian arayüz olarak meego temelli olmalı
siz hiç symbian için geliştirilmiş alternatif video oynatıcı gördünüzmü, tek tük var ama onlar yerleşik video oynatıcının yerini temelli alamaz sadece bikaç açığını kapatıyor; mkv ve altyazı sıkıntısı gibi
meegoya gelince geçen sene bilim teknik dergisinde n9 ve meego için bir eleştiri okumuştum ( tübitak yazarları son derece tarafsız eleştiri yapar bunu belirteyim) 4 yıl önceden geleceği gören bir tasarım, işçilik ve yazılım düzeni var diyordu ve gerçekten öyle
Ben önceden symbian telefon isterdim hep fazla deneyimim olmadı ama bazen android telefonlarin bi kac özelligini symbiana benzetiyorum bence symbian ile donse iyi olur
Hic meego lu bi telefon tanima firsatim olmadi
Ama symbian onceden hep hayellerimdeydi
vaaay ilk kez sadece android kullanmış birinden bu cins bir yorum görüyorum hem tırıçkadan bir cihazda kullanmıyorsun s4 mini, çıktığı dönemin iyi bir cihazı
onu bilmiyorum abi ama nette gezinirken buldum ne dersin böyle bir sistemle tasarımla gelse alırmıydın abi ?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
biraz bundan biraz symbian birazda meego azcıkta arayüzü geliştirsinler (bunun arayüzü 2012 döneminde kullanılanlardan; kötü değil ama bazı kullanıcılar burun kıvırabilir )
geliştiriciyide teşvik etsinler (:D beni de cihaz tasarımı bölümüne alsınlar :D aklımda acayip fikirler var) bakarız

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
kadikoy

kadikoy

Üye
nokia demek symbian demekti;
Nokia aklını kullanırsa Symbian ve Android OS lu telefonlar üreterek
kaybettiği müşterilerinin sadece 4 de 3 ünü toplar oda Fiyatı rakibinden daha cazip olmak kaydıyle.
malum tüketici diğer markalara alıştı.:çay:

byibo

byibo

Üye
biraz bundan biraz symbian birazda meego azcıkta arayüzü geliştirsinler (bunun arayüzü 2012 döneminde kullanılanlardan; kötü değil ama bazı kullanıcılar burun kıvırabilir )
geliştiriciyide teşvik etsinler (:D beni de cihaz tasarımı bölümüne alsınlar :D aklımda acayip fikirler var) bakarız
bu haliyle bile benim hoşuma gitti ne güzel günlerdi ya tema yapılırdı tema efektleri tema sesleri tema istekleri özledik o günleri

yaren_70

Üye
Ben eski bir nokia kullanıcısı olarak nokia androide girmemekle bir çok müşterisini kaybetti.androide ilk giren nokia olsaydı şimdi samsung değil kendisi ön sıralarda olurdu.işletim sistemini yanlış seçti. Ve kaybetti. Bir daha geri gelirmi çok zor.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Ben eski bir nokia kullanıcısı olarak nokia androide girmemekle bir çok müşterisini kaybetti.androide ilk giren nokia olsaydı şimdi samsung değil kendisi ön sıralarda olurdu.işletim sistemini yanlış seçti. Ve kaybetti. Bir daha geri gelirmi çok zor.
7 MİLYAR dolara 'satıldı' 16 MİLYAR dolara alcatel-lucenti aldı sence de tuhaf değilmi yani batan bi şirket için fazla güçlü hamleler yapıyor
bu haliyle bile benim hoşuma gitti ne güzel günlerdi ya tema yapılırdı tema efektleri tema sesleri tema istekleri özledik o günleri
bende sevdim ama millet bizim gibi düşünmeyebilir bu yüzden ek bişeyler ekledim
bende özledim valla o site benim bu site senin dolaşırdım bulamadığım bişey için

by-pegasus

Üye

vaaay ilk kez sadece android kullanmış birinden bu cins bir yorum görüyorum hem tırıçkadan bir cihazda kullanmıyorsun s4 mini, çıktığı dönemin iyi bir cihazı

Birtek ben degil bi kac kullanici ayni seyi soyleyebiliyor
Yani ama biraz dikkatli kontrol edince farki anliyosun

Emre

Üye
7 MİLYAR dolara 'satıldı' 16 MİLYAR dolara alcatel-lucenti aldı sence de tuhaf değilmi yani batan bi şirket için fazla güçlü hamleler yapıyor
satıldı? sadece mobil bölümünü ms satı kac kere yazıldı cizildi bunlar.
Nokia bircok ülkede halen 1.
Hergün ödül alıyor ve halen dünyanın en iyi patent
sahibi nokia
kim olursa olsun nokia yı asla satın
alacak gücte degildir bunu unutmayalım ;)

• Beğen
Tepkiler: byibo ve Esendağlı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bu konuda haklısın

by-pegasus

Üye

Ama nokia androide de girse olmazdı eski tadı kalmazdı
Bence android daha yeni çıktığı zamanlar
Symbian ve meego yu gelistirip yoluna devam etmeliydi
Belki bu olsaydi
Simdi insanlar
İos android karsilastirmasi yerine
Symbian android karsilastirmasi yapabilirdi

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın geri dönmesi o kadar da zor değil. Millet neredeyse evinde telefon yapacak duruma geldi. İki üç yıllık telefon üreticileri piyasayı sallar oldu. Yılların Nokia'sı mı geri dönemeyecek! MS ile Nokia zaten anlaşamazlardı. MS kamlumbağa hızında giderken Nokia ile birlikte çalışmaları mümkün değil. Hele şu WP10'u görelim de. Gönlümden geçen Nokia'nın Symbian yada Meego ile geri gelmesi.

• Beğen
Tepkiler: polattt47 ve byibo

yaren_70

Üye
Ama nokia androide de girse olmazdı eski tadı kalmazdı
Bence android daha yeni çıktığı zamanlar
Symbian ve meego yu gelistirip yoluna devam etmeliydi
Belki bu olsaydi
Simdi insanlar
İos android karsilastirmasi yerine
Symbian android karsilastirmasi yapabilirdi
Kardeş Symbian androide göre bence daha zor bir işletim sistemidir. Başta samsung almadan kendisi girseydi şimdi daha farklı konumda olurdu. İnsanlar bütün işletim sistemi arasından androidi seçti çünkü kullanımı daha kolay olduğu için.

marowak

Üye
3310... yılan oyununu özledim ya

Emre

Üye
Nokia'nın geri dönmesi o kadar da zor değil. Millet neredeyse evinde telefon yapacak duruma geldi. İki üç yıllık telefon üreticileri piyasayı sallar oldu. Yılların Nokia'sı mı geri dönemeyecek!
nokia sanına kalitesiz cihaz yakışmaz ;)

byibo

byibo

Üye
Nokia'nın geri dönmesi o kadar da zor değil. Millet neredeyse evinde telefon yapacak duruma geldi. İki üç yıllık telefon üreticileri piyasayı sallar oldu. Yılların Nokia'sı mı geri dönemeyecek! MS ile Nokia zaten anlaşamazlardı. MS kamlumbağa hızında giderken Nokia ile birlikte çalışmaları mümkün değil. Hele şu WP10'u görelim de. Gönlümden geçen Nokia'nın Symbian yada Meego ile geri gelmesi.
denim güncellemesinden belli değil miydi zaten ondan önce Nokia isminin kaldırılması Nokia telefon çıkartana kadar bunu kullancam.bence dediklerimiz olucak çünkü Nokia hep kullanacılarına hitap ederdi.

Kardeş Symbian androide göre bence daha zor bir işletim sistemidir. Başta samsung almadan kendisi girseydi şimdi daha farklı konumda olurdu. İnsanlar bütün işletim sistemi arasından androidi seçti çünkü kullanımı daha kolay olduğu için.
yanlış anlamayın ama kim doğru düzgün biliyor ki android yada ios'u sadece gittikleri yerde telefonu satanlar övüyor bunu al şunu al diye şuan hala android'te ayarlar kısmını kullanmayı bilmeyen insanlar var şu nasıl yapılır nasıl edilir diye soru soruyorlar buna hepimiz şahidiz.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
3310... yılan oyununu özledim ya

by-pegasus

Üye

Ama girseydi
Simdi piyasaya androidle girse tabiki olmaz
Baska bi sistemle girmeli

polattt47

Üye
Nokıa Symbian geri gelsin tutulsun ilk fırsatta kurban kesecem :)

Üst Alt