Nokia destek hattı ile görüşmem --- sonuç= resmi anna güncellemesi 22.08.2011 de ovide

Sponsorlu Bağlantılar

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
beyler cıldırmayalım yaa :D :D nokiann görevlileri bile delirtiktir eminim ki :D :D o yüzden biraz akışına bırakalımm :D

marsoy

marsoy

Üye
ağalar bana golf vermiş güncellemede iyiki varsın ovi :D

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
nokianın tüm üyeleri bence cehennemlik olacak :D tüm nokia üst düzey çalışanlarına sövdükçe günahmız artıyor mübarek günlerde susalmm beyler :D :D

tonyboy03

Üye
tonyboy03 saat farkını geç ömrümüzü kattık :D:D yaşlandım :D

al bendende o kadar ama bi umut dünyası (şu yazdığıma bak ulen ne hallere düşürdün bizi nokıa gözün kör olsun nokıa :) )

• Beğen
Tepkiler: marsoy
marsoy

marsoy

Üye
cgrylmz7 susadık zaten annaya susadık :D:D

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
lan kız arkadaşımı bu kadar çekmedim ben yaa,düşünün ben veterinerlik okuyorum o tıp okuyor :D hazır doktor kız ama işte nokianın nazını çektiğim kadar o kızın nazını çekmedim bee :D :D nokianın yeri ayrı mı bilmiyorum ama gıcık ediyor iştee yaa :D

• Beğen
Tepkiler: nameste108

nameste108

Üye
o bişeymi oviye bağlandım güncelleme var dedi.bi an helal be geldi dedim.
sonra kablo ile bağlanın dedi bende yaklaşık yarım saat kablosunu aradım neyse bağladım ne dedi biliyimusunuz:)
Yeni Güncelleştirme Yok tabi ettiğim küfürleri siz anlayın :)

o sinirle 20 yıl uğraşsan altından çıkılmayacak anlaşılmayacak küfürler etmiş olmalısın :D

CunningHunteR

CunningHunteR

Üye
Saat 01:05 NaviFirmde Anna hala yok. Ve ben hala sövüyorum :D
Bu gidişle ezan okununcaya kadar söverim sonrasında niyetli olduğum için iftara kadar bekleyip tekrar sövmeye başlayacam (Eğer gelmezse) :D :D

debug06

Üye
o sinirle 20 yıl uğraşsan altından çıkılmayacak anlaşılmayacak küfürler etmiş olmalısın :D

valla saydım hemde süper saydım.evde de kimse yok döktüm içimi :)

----------Eklendi @ 01:07:11 ---------- Yazıldı @ 01:06:04 ----------

YARIN ŞÖYLE Bİ AÇIKLAMA GELSE NEYAPARSINIZ:
Türkiye için yeni Anna kodunu yazmayı unuttuk 2011 sonu gelecek deseler naparsınız :) :) :)

rafet383838

rafet383838

Üye
lan kız arkadaşımı bu kadar çekmedim ben yaa,düşünün ben veterinerlik okuyorum o tıp okuyor :D hazır doktor kız ama işte nokianın nazını çektiğim kadar o kızın nazını çekmedim bee :D :D nokianın yeri ayrı mı bilmiyorum ama gıcık ediyor iştee yaa :D

:D haklısın arkadasım katılıyorum :D :D

nameste108

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR, WebStyle ve CunningHunteR
karaboga_1890

karaboga_1890

Üye

veteriner hekimlik desen daha güzel olurdu kaçıncı sınıfsın, tıp okuyan çekemesin seni hem

• Beğen
Tepkiler: cgrylmz7
cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
evet veteriner hekimlik aslında tam ismi :)) ben elazığ fırat üniversitesindeyim :) bu yıl başlıyorum Allahın izniyle..

debug06

Üye
komboçya ve yeni zellandaya Anna çıktı burdan hayırlı olsun dileklerimi gönderiyorum :) Kurtuluş savaşında sizi denize iyiki dökmüşüz :)
(Kafayı yemiş nokia kullanıcısı) :)

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
lan kamboçyada kaç tane nokia c7 n8 e7 falan kullanan var bee :D:D

debug06

Üye
arkadaşlar ben kamboçyaya yerleşiyorum gidene kadar gelirse haber verin dönerim by by :)

gokaycan

Üye
hadi bizi düşünmüyorlar kendilerini de mi hiç düşünmüyorlar :D ayıp vallahi ayıp :D

debug06

Üye
evet Bangladeş Anna hayırlı olsun Sanırım sırada Somali var..

Üst Alt