Nokia destek hattı ile görüşmem --- sonuç= resmi anna güncellemesi 22.08.2011 de ovide

Sponsorlu Bağlantılar

nosferattu

Üye
oviye gelirse aynı andamı tele gelir güncelleme?

hunter107

Üye
yaptıkları ayıp ya resmen navi den bakıoyrum o kadar saçma sapan ülkeler varki Türkiyenin zamana bırakılması çok saçma resmen

nosferattu

Üye
ii o zaman ben geç yatıcam bakalım gelecekmi?

ahoscl

Üye
yaptıkları ayıp ya resmen navi den bakıoyrum o kadar saçma sapan ülkeler varki Türkiyenin zamana bırakılması çok saçma resmen

tamamen katılıyorum gereksizlik yapıyorlar bu kadar müşteri potansiyeli olan bir ülkeyi sallamak olarak görüyorum. bir dahaki telefon alımında bilinçli müşterilerin bu konuları dikkate alması onlar için kayıp anlamına geliyor ki zaten pazara o kadar güzel telefonlar girmişken kimseyi küstürmemek gerekir

emreipekci

emreipekci

Üye
alman annasını kullansanda sana ovide yazılım hakkında sıkıntın varsa tekrar yukle der ordan yukledıgın zaman kendı kodunu yukleyecektır.
dostum bu konu biraz muallakta. Bende böyle düşünüyordum yalnız forumda Bi kaç arkadaşa sordum onlar naviden türkiye annasini flaslayip sonra Oviden üzerine yazarsın dediler. Işi şansa bırakmamak lazım

snrylmzzz

Üye
arkadaşlar c7 için anna yı yükleyen varmı

amtcn

Üye
bU saat oldu gelen giden yok ama :D

marsoy

marsoy

Üye
bu anna oviye bugün gelirse ben neyim :D annalarını belleyeyim bunların davulcu gelene kadar beklicem :D

hunter107

Üye
adamlar resmen türk düşmanlığı yapıyorlar bu kadarda olmazki ne akdar sallarsak o kadar uğraşırlar diyorlar resmen

marsoy

marsoy

Üye
hunter107 dayı savaş çıkarcaksın ülkeler arasında sakin ol :D:D

hunter107

Üye
kardeşm baksana ya bizim iskandinavyadan neyimiz eksik tek eksiğimiz Türk olmakmı milleti mağdur ediyorlar

debug06

Üye
arkadaşalar bunlar bize ders olsun.yeni cihaz alacağımız zaman bizde nokiayı sallarız.bunu yapıcam C7 var çok yeni satamam ama ilerde asla ama asla NOKİA ALMAM....ayıp
Pazarın ilk %50 üzerinde bir ülke diyor ama işe gelince Türkiye ilk 50 ye bile girmiyor yazıklar olsun haram zıkkım olsun...

• Beğen
Tepkiler: AмσηR@ ve Silinen Üye 1876985
gt22

gt22

Üye
22.08.2011 Saat 00:30 itibari ile güncelleme yok maalesef:off::megafon:

debug06

Üye
arkadaşlar bunları aradığınız numara kaç biri yazsın arayıp taciz edelim.

tonyboy03

Üye
arkadaşlar ülkeler arasındaki saat farkınıda hesaba katalım lütfen

marsoy

marsoy

Üye
tonyboy03 saat farkını geç ömrümüzü kattık :D:D yaşlandım :D

debug06

Üye
saat farkımı abi kendimizi avutmayalım :)

nameste108

Üye
ovi benimle dalga geçiyor

güncelleme yok dedi, üç dört dakka sonra yine baktım güncelleme var dedi açtım baktım nfs shift güncellemesi çıktı aylardır duruyor yüklemiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: marsoy

debug06

Üye
o bişeymi oviye bağlandım güncelleme var dedi.bi an helal be geldi dedim.
sonra kablo ile bağlanın dedi bende yaklaşık yarım saat kablosunu aradım neyse bağladım ne dedi biliyimusunuz:)
Yeni Güncelleştirme Yok tabi ettiğim küfürleri siz anlayın :)

Üst Alt