Anna hakkında bekleyen arklara seslenim bilginiz olsun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BOZ_1903

Üye
    Konu Sahibi
Anna hakkında bekleyen arklara seslenim bilginiz olsun
ark lar az önce nokia destek hattıyla yaptığım görüşmede bana yardımcı olan çalışanın solediği şole

34.hafta başında symbian anna türkiye de ovi suite aracılığı ile resmi olarak dağıtıma başlanıor

34.hafta ise 22.08.2011 tarihi yani 3 gün sora sabırlı olunnn :)))

_ardaa

_ardaa

Üye
O nasıl bir tarih verme 34. hafta:D yok senenin 275. gününü 17 saat geçe ama 365. güne 148 gün kala anna gelecek

• Beğen
Tepkiler: burakkuz, FastBreaker ve DenizhaNq

BOZ_1903

Üye
    Konu Sahibi
O nasıl bir tarih verme 34. hafta:D yok senenin 275. gününü 17 saat geçe ama 365. güne 148 gün kala anna gelecek

onu git sen nokia ya sor bana solenen yukarda yazılı sen artık saniyesini mi hesaplarsın bilemem ;) fakat p.tesiiiiiii tmmdır bu iş ondan boşverrr

accman

accman

Üye
çok çeşitli rivayetler dolaşıyor hocam kimi diyor 2 hafta kimi diyor 3 gün..bilmiyorum sonunda atıp geçeceğim alman fw'sini..

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
_ardaa

_ardaa

Üye
Amma çabuk bozuluyorsunuz yahu espri yaptık arkadaş alınma dokundurmam sana değil nokia'ya.

BOZ_1903

Üye
    Konu Sahibi
yok yok 444 3 665 nokia destek hattı türkiyeee 10 dk olmadı ben konuşalı ;) bende düşünüodum en sonunda aradım p.tesiye kadar sabredicem artıkk

seyfipasa

seyfipasa

Üye
3 gün daha hadi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :)

BOZ_1903

Üye
    Konu Sahibi
Amma çabuk bozuluyorsunuz yahu espri yaptık arkadaş alınma dokundurmam sana değil nokia'ya.

yok be arkım eğer burdaysak aynı kaderi paylaşıoruz demektir bunda alıncak güncencek bişey yok bende nokia nın kullağını çok çınlattım :D:D

_ardaa

_ardaa

Üye
Ben zaten ay sonuna kadar ki zamanı gözden çıkardım, navi den başka kod yüklemekten de vazgeçtim yükleyenlerin çoğu sorun yaşıyor, dedikleri doğruysa pazartesi yükleriz bizde:D

catdog136

catdog136

Üye
şimdi ara nokia yı 35. hafta derler :ehe

BOZ_1903

Üye
    Konu Sahibi
ya yeter başka bişey demesinler yaa :D:D pazartesi inş

mirzasinan

mirzasinan

Üye
bizle resmen dalga geciyolar :D yakında acın avucunuzu :p dicekler

ozcangoral

Üye
evet bende aradım pazartesi dedi bayan.ama kesin bir şey söylemiyorum diyede temkinli konuştu.nokia yetkililerinden aldıkları bilgiye göre pazartesi Türkçe olarak çıkacakmış.

mcrunner

mcrunner

Üye
dün telefonu flashladım eski versiyona annaya tertemiz geçiş yapıcam :D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ovi Suite Pazartesi Gelince, Cepten Güncelleyebilcekmiyiz Aynı Gün..?

BOZ_1903

Üye
    Konu Sahibi
gelsin de pazartesi oviden telden güncelleyelim tabi bu sefer de müzik çalar sorunu war denio ama hayırlısı

_ardaa

_ardaa

Üye
gelsin de pazartesi oviden telden güncelleyelim tabi bu sefer de müzik çalar sorunu war denio ama hayırlısı

O müzik çalar sorunu düzelir büyük ihtimal flash yüzündendir çünkü herkes de olmuyor, birde ona benzer bir sorun şuan da da var ama her zaman olmuyor, geçen galeriye baktım resimlere 400 tane yeni resim eklenmiş baktım Angry Birds resimleri hiç ellemedim 1 gün sonra resimler kayboldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt