Nokia destek hattı ile görüşmem --- sonuç= resmi anna güncellemesi 22.08.2011 de ovide

Sponsorlu Bağlantılar

marsoy

marsoy

Üye
şurya bak sanki yeni tlfon almış gibi heycaanla beklemedeyiz anna türkiye linkini sanki tlfonlarımız n8,5 c7.5 olcak :D:D:D

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ama size birşey deyimmi :D :D nokia bizlere şu fırsatı sundu :D nefislerimizi terbiye ettik bayagı zamandır :D

• Beğen
Tepkiler: marsoy
Quaresma53

Quaresma53

Üye
1 saat 37 dk sonra burda neler yazcaz çok merak ediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: forbidden5
marsoy

marsoy

Üye
illaki nokiada bi hata bulcaz çünkü bu bizim kanımızda var :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: forbidden5
forbidden5

forbidden5

Üye
  • Beğen
Tepkiler: marsoy

nameste108

Üye
arkadaşlar şimdiden söyleyeyim kendinizi salıya çarşambaya hazırlayın, hala navide bir şey yok? yarın çıkacak olsa gelmesi gerekmez miydi?

nonamex

Üye
Sizmi aradınızmı yada mailmi attınız numarasını yada mailse adreslerini bide ben arayım neden dersen sıktılar artık yaptıkları ayıpneden hep biz ikinci üçüncü plandayız anlamış değilim.Nokianın telefon sattığı ülkelerden acaba kacıncı sıradayız yüzde ellinin üzerindeymişizkaynak nokia bunu bildiği halde ilk çıkacak ülkeler arasında olmamız gerekirken yaptığına ne denir.Ben sahsen üzerime alınıyorum.bu benim Türklük gururuma dokunuyor. Şu an C7 kullanıyorum.Sırf bunları gördüğümden duyduğumdan dolayı birdaha nokia alırmıyım asla.Android,Iphone günceleme çıkardığı anda anında Türkiyede gözlerimle kaç kere şait oldum.Ama Nokia ben paramı alırım kim takar TürkiyeyiBu arkadaşlar sizi nasıl arıyorlar Nokianın telefon yada mail adresini verirmisiniz.
Bizim milletimiz Nokia yaptıysa iyi yapar anlayışında olduğu sürece o yüzde 50 kolay kolay düşmez. Haberde yazdığı gibi, çoğu ülkede Nokia mağazalarını kapatıyor, Türkiye'de mağaza açmaya doyamıyor..Çin Annası, Alman Annası ile uğraşmaktan.. Çok zor sanki Türkiye için çıkarmak..

• Beğen
Tepkiler: 4PuNiSHeR ve forbidden5
forbidden5

forbidden5

Üye
Bizim milletimiz Nokia yaptıysa iyi yapar anlayışında olduğu sürece o yüzde 50 kolay kolay düşmez. Haberde yazdığı gibi, çoğu ülkede Nokia mağazalarını kapatıyor, Türkiye'de mağaza açmaya doyamıyor..Çin Annası, Alman Annası ile uğraşmaktan.. Çok zor sanki Türkiye için çıkarmak..
Evet kesinlikle objektif bakmak lazım ama şuda bi gerçek bence en iyi tasarımlar nokia da sanırım türk insanı için tasarım oldukça önemli bide bu şahsi görüşüm nokia sıkı bi toparlanma yoluna girdi diye düşünüyorum meego nun nasıl bir sistem olduğunu bildikleri halde wp7 ye yoğunlaştıklarına göre wp7 de bilmediğimiz daha çok şey var demekdir diye düşünüyorum bide forumda bi arkadaş stabil belle videosu paylaşmış acıkcası şaşırdım symbian tahminimden çok daha fazla stabil olmuş bencee bu etkenler nokiayı pazarda daha fazla söz sahibi yapıcakdır

debug06

Üye
arkadaşlar nasıl bi toparlanmaya girdi bilememde Türkiye ye verdiği değer ortada.
şu android denen melete belli etmesemde imreniyorum ama ne yazıkki nokiadan çok daha iyi...
Ne olursa olsun verilen değer önceliklidir.arkadaşımın android telefonu var ücretsiz bi uygulaması çalışmadı adamlar aradılar yardımcı oldular.bizde varmı böyle bişey daha güncellememiz bile ortada yok

marsoy

marsoy

Üye
bakın hele 45 dakika kaldı :D:D:D:D

rafet383838

rafet383838

Üye
hadı bakalım ıns gelır artık :D

nonamex

Üye
arkadaşlar nasıl bi toparlanmaya girdi bilememde Türkiye ye verdiği değer ortada.
şu android denen melete belli etmesemde imreniyorum ama ne yazıkki nokiadan çok daha iyi...
Ne olursa olsun verilen değer önceliklidir.arkadaşımın android telefonu var ücretsiz bi uygulaması çalışmadı adamlar aradılar yardımcı oldular.bizde varmı böyle bişey daha güncellememiz bile ortada yok

Nokia adamı delirtir resmen. Bari doğru düzgün güncelleme yayınlamayacaksın, baştan düzgün çıkar şu telefonlarını.. Uğraştırma insanları.

gokaycan

Üye
bu güncellemeyi illaki Oviden mi yapmak zorundayız ? Telefon üzerinden güncelleme imkanımız var mi ?

carbon_o7

carbon_o7

Üye
büyük an geldi çattı !!

nosferattu

Üye
peki telefona nezaman gelir güncelleme?

kpln176

Üye
arkdaşlar symbian annayı c7 güncelleştirmek istiyorum direk telden güncelleştirirsem bi sorun olurmu bide türkçe dil kaybı olurmu cevaplarsanız sevinirim :::

ayhan124

Üye
saat 12.10 bi numara yok daha...yarına kaldı...

ahoscl

Üye
ovide yok tel de yok neyse yarın aksamı bekleyelim

Üst Alt