katılıyorumillaki nokiada bi hata bulcaz çünkü bu bizim kanımızda var![]()
heyecanlanmadım desem yalan olur inş. 00.00 dan sonra gelir bu anna artık 
Bizim milletimiz Nokia yaptıysa iyi yapar anlayışında olduğu sürece o yüzde 50 kolay kolay düşmez. Haberde yazdığı gibi, çoğu ülkede Nokia mağazalarını kapatıyor, Türkiye'de mağaza açmaya doyamıyor..Çin Annası, Alman Annası ile uğraşmaktan.. Çok zor sanki Türkiye için çıkarmak..Sizmi aradınızmı yada mailmi attınız numarasını yada mailse adreslerini bide ben arayım neden dersen sıktılar artık yaptıkları ayıpneden hep biz ikinci üçüncü plandayız anlamış değilim.Nokianın telefon sattığı ülkelerden acaba kacıncı sıradayız yüzde ellinin üzerindeymişizkaynakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıznokia bunu bildiği halde ilk çıkacak ülkeler arasında olmamız gerekirken yaptığına ne denir.Ben sahsen üzerime alınıyorum.bu benim Türklük gururuma dokunuyor. Şu an C7 kullanıyorum.Sırf bunları gördüğümden duyduğumdan dolayı birdaha nokia alırmıyım asla.Android,Iphone günceleme çıkardığı anda anında Türkiyede gözlerimle kaç kere şait oldum.Ama Nokia ben paramı alırım kim takar TürkiyeyiBu arkadaşlar sizi nasıl arıyorlar Nokianın telefon yada mail adresini verirmisiniz.
Evet kesinlikle objektif bakmak lazım ama şuda bi gerçek bence en iyi tasarımlar nokia da sanırım türk insanı için tasarım oldukça önemli bide bu şahsi görüşüm nokia sıkı bi toparlanma yoluna girdi diye düşünüyorum meego nun nasıl bir sistem olduğunu bildikleri halde wp7 ye yoğunlaştıklarına göre wp7 de bilmediğimiz daha çok şey var demekdir diye düşünüyorum bide forumda bi arkadaş stabil belle videosu paylaşmış acıkcası şaşırdım symbian tahminimden çok daha fazla stabil olmuş bencee bu etkenler nokiayı pazarda daha fazla söz sahibi yapıcakdırBizim milletimiz Nokia yaptıysa iyi yapar anlayışında olduğu sürece o yüzde 50 kolay kolay düşmez. Haberde yazdığı gibi, çoğu ülkede Nokia mağazalarını kapatıyor, Türkiye'de mağaza açmaya doyamıyor..Çin Annası, Alman Annası ile uğraşmaktan.. Çok zor sanki Türkiye için çıkarmak..
arkadaşlar nasıl bi toparlanmaya girdi bilememde Türkiye ye verdiği değer ortada.
şu android denen melete belli etmesemde imreniyorum ama ne yazıkki nokiadan çok daha iyi...
Ne olursa olsun verilen değer önceliklidir.arkadaşımın android telefonu var ücretsiz bi uygulaması çalışmadı adamlar aradılar yardımcı oldular.bizde varmı böyle bişey daha güncellememiz bile ortada yok
bu güncellemeyi illaki Oviden mi yapmak zorundayız ? Telefon üzerinden güncelleme imkanımız var mi ?
bu güncellemeyi illaki Oviden mi yapmak zorundayız ? Telefon üzerinden güncelleme imkanımız var mi ?