O nasıl bir tarih verme 34. haftayok senenin 275. gününü 17 saat geçe ama 365. güne 148 gün kala anna gelecek
Nokia hangi işi doğru düzgün yapıyoki , temmuzun kaçından beri bekliyoruz

1.sorun deil. 2. bence normal bişey sorun sayılmaz bu da. 3. bu da zaten anna ile gelcek bişey senn hoşuna gitmemiş olabilir ama bu da sorun deil sorunmuş gibi yansıtmayın. 4 hack olayı mevcut forumda da var ben yaptım. 5. anlamadım ama mesaj yazma ekranında hiç bi sorun yok. programların hepsi yüklü alman fwsi olmasına rağmen inglizce olarak açtığınızda hiç bi sorun kalmıyor bırakında alman fwsi ingilizce olarak yüklensin. ayrıca 44 tane uygulama açtım flaşdan sonra tık demedi telefon......Ne gibi sorunlar diyceksiniz şimdi.1.ekran yazıları küçülmüş.ayarlarından büyük yapsanız bile.2-telefon hızlı açılıyor fakat ekranın kendine gelmesi az biraz uzun.3-temaları görselliği çok kötü.nekadar tema değiştirsende kendi görselliği değişmiyor siyah beyaz renksiz gibi ve icon larıda kötü.4-şuan hack olayı yok heralde çoğu önemli program yüklenmiyor,ovinin kendi sitesindekiler bile.zar zor yüklenilen programlar bile tam performans vermiyor,açınca bir kaç saniye sonra kapanıyor program.5 mesaj yazarken tam ekranda yazamıyorsunuz,tek bir satırda yazmaya çalışıyorsunuz.şuan gözlemlediğim bunlar.2 gündür kurcalıyorum.hatta hard format attım annanın ve ovinin güncellemelerini yaptım dğişen bişey omadı.inşallah kısa sürede düzeltirler bunları
Sana kimse alman fw si ni yükle demedi sen kendin yükledin dolayısıyla burda uygulama yüklenmiyor durmadan dilmi değiştiriceğiz demen anlamsız sorun istemiyorsan biraz bekleyip kendi kodunu kursaydın telefonuna yabancı forumlara bakıcak olursanız herkes memnun gibi uygulama sorunu yaşamıyorlar neden çünkü onların kendi kodları ..alman fw si diyosun.tamamda.her seferinde telefonun dili ilemi uğraşıcaz.ovi deki bedava olan önceki programlar şuan paralı olmuş.yavaş yavaş düzelicek inşallah günler geçtikçe.şu hack olayını forumda vardı yaptım ama olmadı niyeyse.bolt browser yüklemiyor mesela..youtube downloader gibi programlar iş yapmıyor.tüm programları yüklediğin hack dosyası hangisi ise yollarsan sevinirim.hee birde şöyle bir sorun gördüm.bilmiyorum sizde varmı..telefonu bluetooth la pc ye bağladığımda kulaklık bağlandı işareti çıkıyor
kardşeim alman fwsi bu yapıcak bişey yok yani orjinalinde böyle bi sorun kalmıcak kalırsa tamam haklısın o yüzden şuan sorun varmış gibi yanstıman yanlış. hack olayı forumdakini yaptım benim yüklediğim uygulamalarda sorun çıkarmadı...alman fw si diyosun.tamamda.her seferinde telefonun dili ilemi uğraşıcaz.ovi deki bedava olan önceki programlar şuan paralı olmuş.yavaş yavaş düzelicek inşallah günler geçtikçe.şu hack olayını forumda vardı yaptım ama olmadı niyeyse.bolt browser yüklemiyor mesela..youtube downloader gibi programlar iş yapmıyor.tüm programları yüklediğin hack dosyası hangisi ise yollarsan sevinirim.hee birde şöyle bir sorun gördüm.bilmiyorum sizde varmı..telefonu bluetooth la pc ye bağladığımda kulaklık bağlandı işareti çıkıyor

şimdi birşeyi netleştirelim dostum. Alman annasi yükledim türkiye için Ovi üzerinden güncelleme imkanı doğunca telefona yazılımı tekrar yükle diyerek türkçe annaya kavusabilir miyiz? Yoksa navi üzerinden türkçe annayi indirip flasladıktan sonra mi Ovi suit üzerinden yazılımı tekrar yükleyebiliriz? Kafam karıştı bi andaneden beklediğinizi anlamış değilim. euro2_germany üstüne onu kuramıcağınızdan mı korkuyorsunuz yoksa navifirmden indirip flashlamayı mı bilmiyorsunuz ? oda gelse buda gelse temiz bir kurulum için her türlü formatlıcaksınız hafıza kartınızı telefonuzuzu. flashlamayıbiliyorsanız kurun euro2_germanyi oviye gelene kadar kurcalarsınız. ovie gelenide temiz temiz kurar kurcalamadan kullanırsınız.