pRime.
Üye
Peki bu ne ? Bu da yeni haber simdi gözüme çarptı ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kavrayamıyorlar evet bu onların beceriksizliginden kaynaklanmıyor sistem haliyle karısık.
Rakamlar sürekli artıyor forumdaki androidçilerden baska androidçi bulamıycaz tartısacak
Ben memnunum symbiandan kullanmayı bilmeyenler var ama bununda farkındayım.
Millet androidi kullanamıyor diye veriyor sizde symbian'ı kullanamıyorsunuz anlasılan.
Forumdaki elemanlara bakıyorum az önce saklambaç oynamaktan gelmis foruma giriyor.
Telefon önerisi isteniyor yapıyoruz ki her zaman en uygun en dogru olanı tavsiye ederim ben.Symbian ios droid falan dinlemem.
Ama o ufaklıklar senden veya baska bu islerle ilgili insanlarda duydugu lafları yazıyor hadi geçtim sadece su kısım var 'symbian öldü bitti artık para verilmez' iste bu eleman fanın allahıdır ki her eve lazım malum havalar yanıyor ramazan ayındayız
sanbyandakıyıkıma bakarsak mı yakında forumda sanbyanlı kısı goremıyecegız yoksa android buyume rekoru kırarken androidli fandroid li kısımı bulamıyacagız.yıllardır kullandıgınız sıstemden vazgecemeyen sizken bız vazgecıp başka bır sıstemı tercıh edınce fan bızmı oluyoruz vazgecemeyenler lı fan oluyor acaba,yarın daha iyi bir işletım sıstemı cıkarsa onu tercıh ederım nasıl sanbyandan daha ıyısı cıkınca degıstırdıysem bunu android icinde yaparım,yenılıkcı olmak lazım eskı kafalılıgı bırakmak lazım
Ben memnunum symbiandan kullanmayı bilmeyenler var ama bununda farkındayım.
Millet androidi kullanamıyor diye veriyor sizde symbian'ı kullanamıyorsunuz anlasılan.
Forumdaki elemanlara bakıyorum az önce saklambaç oynamaktan gelmis foruma giriyor.
Telefon önerisi isteniyor yapıyoruz ki her zaman en uygun en dogru olanı tavsiye ederim ben.Symbian ios droid falan dinlemem.
Ama o ufaklıklar senden veya baska bu islerle ilgili insanlarda duydugu lafları yazıyor hadi geçtim sadece su kısım var 'symbian öldü bitti artık para verilmez' iste bu eleman fanın allahıdır ki her eve lazım malum havalar yanıyor ramazan ayındayız
yok be arkadasım ssanbyanı herkez kullanıyor yıllardır buyuk cogunluk gozu kapalı kullanıyor ben dahıl.s^3 kullanmadım ben hıc fakat onyargıda olabılıyor haklı olarak n73 kullanmıstım ornegım sımdı onu peder kullanıyor telefon ılk aldıgımdan berı kasım kasım kasılıyor.onyargı bundandır ama suda bır gercekkı arayuzler hep aynı bır 5800 ıle n8 arayuzlerı neredeyse aynı fakat anna yı gordum cokta begendım.s^3te kasma varmı bılmıyorum ama android tekı gıbı ornegım ana ekranı menuyu begenmezsen louncher yukleyıp ıstedıgım gıbı yapabılıyorsun kıişselleştirme oldukca daha fazla.bırde ovi ile android market var tabı bunu sende kabul edersın heralde.
N73 deyince bir besmele çekmek lazım kullanmadan önce
Lanet bir telefon haklısın.Arayüz olayını nokia'nın bilerek bozmadıgını rahatlıkla söyleyebilirim.
S^3'lü cihazları inceleme fırsatım çok oldu,askere giden kuzen almıstı rahat biyere( pasanın evine) düsünce ustalıgı ona N8 aldık ondan önce yazık 6630 kullanıyordu evlat anlarsın yani hiç zorlanmadı alısmakta.Bende inceledim kasma olayı falan kesinlikle yok.
Ovi magaza her istege hitap ediyor ama çesitlilik dedigin gibi android marketten biraz daha az.
arayuzlerın her telefonda aynı olmasının avantajıda vardı dezavantajıda akıllı telefonlar patlama yapana kadar avantajını yedı nokıa bu polıtıkasının akıllı telefonlar cıkınca dezavantajını yaşadı ve anna yı cıkarıyor geç olsada
Annada bir arayüz farklılıgı yok bildigim kadarıyla.Sadece ikonlar degisiyor ovallesme oluyor o kadar.
Ama belle'de arayüz ve geçisler az da olsa meego'yu andırıyor,N9'un çıkamasıyla yeni bir soluk kazandırmaya çalıstıkları kesin.
Arada çok farklar yok anna'lı yada belle'li telefonu eline alan adam ne yapacagını sasırmıyacak yani.
Kullandıgım N97'yi görsen aklın yerinden fırlar yok böyle efektler
Ama S^3'ü modlama olayı nasıl tam bilgi sahibi degilim.S60v5 çok iyi kisisellestirme babında.
Gerçi bunlar usta isi kalıyor biraz yani herkes telefon üzerinden kolayca efekt geçis falan seçemiyor.
Ama 5800'a linux benzeri efektler eklemek hiç de zor degil artık ve widgetler falan bile ekleniyor 5800'a
ıkonlar felan guzel go launcher ıle bız ıkonları kendımız bıle secebılıyoruz mesela veya geşiş efektlerını secebılyoruz.bu gıbı kısısellestırmeler bence telefondan sıkılma suresını uzatıyor.başka bır launcher le faklı bır telefon kullanıyormussun gıbı oluyor
bu vıdeoda da karısık efektlerı kullanmıs arkadas bunlardan herhangı bırısısı sureklu kullanma sansımda var.ben bu launcherı kullandıgım ıcın bunu koydum htc nın arayuzlerı vs cok başarılı
bu efektler ana ekran dısına ana menu ıcınde faklı efektler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?