nokia c6-01 hakkında sorularım var c6-01 kullananlar gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
4 sene symbian mi kullancan?? Sen gozune uygun fiyata bi android kestir. 2.2 froyo ve ustu.. Sonra video incelemelerini arastir.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
niyee yaa şartlar uyuyo bence yaaa şimdi içime bi kurt düştü yaa off :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hangi telefonu alirsan al iyice arastirmadan alma.. Pisman olabilirsin... Ben cok yasadim boyle durumlar.. Bi anlik heyecanla olmaz bu isler.. 600 tl kolay kazanilmiyor..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
4 sene symbian mi kullancan?? Sen gozune uygun fiyata bi android kestir. 2.2 froyo ve ustu.. Sonra video incelemelerini arastir.

ailem baska telefon almazda o yüzden zaten bi telefonun ömrü ortalama 4 sene sen şimdi de niye imkansız dedin kardeşim niçin iade almazlar ki

mcnpl4

mcnpl4

Üye
c6-01 cok guzel bi telefon ama kullanim amacina uygun olmayabilir demek istedim.. Iyi bi isletim sistemi ariyorsan android.. Amac6 nin tasarim ve ozellikleri tam bana bore dersen mutlaka almalisin..

----------Eklendi @ 18:06:48 ---------- Yazıldı @ 18:05:45 ----------

ailem baska telefon almazda o yüzden zaten bi telefonun ömrü ortalama 4 sene sen şimdi de niye imkansız dedin kardeşim niçin iade almazlar ki

ikinci el olmus ortik.. Paran iade edilmez.. Anca satarsin onu..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 cok guzel bi telefon ama kullanim amacina uygun olmayabilir demek istedim.. Iyi bi isletim sistemi ariyorsan android.. Amac6 nin tasarim ve ozellikleri tam bana bore dersen mutlaka almalisin..

----------Eklendi @ 18:06:48 ---------- Yazıldı @ 18:05:45 ----------

ikinci el olmus ortik.. Paran iade edilmez.. Anca satarsin onu..

ne 2. Eli kardeş ben zaten telde bi radyo dinledim bide arada nete girdim genelde hep evde yattı telefon 2 nisanda aldım

karasahinemre

Üye
tamam 2. el 300 veririm

mcnpl4

mcnpl4

Üye
farketmez kutusunu acip kullandiysan ikinci el olmustur... Onu para iadesiyle alip sifir niyetine 500 e satabilirler mi saniyorsun?

karasahinemre

Üye
kardeş yenisi 599 400 kimse vermez realist ol biraz türkiye burası

mcnpl4

mcnpl4

Üye
cogu telefoncu enfazla sifirfiyatinin yarisina alir ikinci eli..sen tanidik birine satmaya calis..

karasahinemre

Üye
c6-01 sandım ben o zaman daha kötü emin ol :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
lanet olsun yaaa 5 ay daha sabretseydim şimdide ...... yaa of yaaa :@

----------Eklendi @ 20:28:34 ---------- Yazıldı @ 19:28:34 ----------

:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur

----------Eklendi @ 20:29:11 ---------- Yazıldı @ 20:28:34 ----------

:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

----------Eklendi @ 20:29:29 ---------- Yazıldı @ 20:29:11 ----------

:angry::angry::angry::angry:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sakiiinn...:tebessüm:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
noldu da dustu.. Daha hic bisey bitmis degil Uzulme sen.. Para biriktirmeye calis.. Ben surekli baska telefonlara merak salan biriyim 6 ayda bi degistiriyorum nerdeyse ama hicbirini istedigim anda alamadim..para biriktirmek zorunda kaliyodum.. Evdekiler bu kadar sïk telefon degisimine sicak bakmiyolardi cunki..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
noldu da dustu.. Daha hic bisey bitmis degil Uzulme sen.. Para biriktirmeye calis.. Ben surekli baska telefonlara merak salan biriyim 6 ayda bi degistiriyorum nerdeyse ama hicbirini istedigim anda alamadim..para biriktirmek zorunda kaliyodum.. Evdekiler bu kadar sïk telefon degisimine sicak bakmiyolardi cunki..

ben iade alırlar sanıyodum satarsamda 400 e satarım diyodum ona bile kimse belkide cok pahalı diyecek 20 ay garantisi var jelatini üzerinde bide yaa bide üstünde şu koruyucu seyler varya yqpıskanlı ondan var cihazda bi tane çizik yok şuan :( :@

mcnpl4

mcnpl4

Üye
millet firsatci cizigine bakmaz alirken.. Sen takasla suanki fiyatinin yarisindan 50 tl daha fazla ucretle satarsin anca.. Telefonu satmak icin bile bildigin tum teldflncularigez:oke: hemen karamsarliga dusme.. Kolay isler degil.. Ben bi telefonu isteyipte 2 aydan once onaulasabildigimi hatirlamiyorum..