Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia C6-01 Püf Nokta
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihan628
Üye
Konu Sahibi
Nokia C6-01 Püf Nokta
Beyler bende yaklaşık 6-7 aydır c6-01 var yalnız yeni öğrendiğim bişeyde tuş kilidini 3 sn falan çekili tutunca flash yanıyomuş ama güç tasarrufu modunda olmuyor .d bilen kaç kişi vardı ve nasıl buldular
theseusx
Üye
Benim E6 da oluyor ben ilk aldığımdan beri kullanıyorum. Kullanma kılavuzunda yazıyor.
ozgurde
Üye
Günaydııınnn
[ENGİN]
Üye
kullanma kılavuzu'na bakabilirsin.
VKUCUKSAHİN
Üye
Balığa gidelim mi
arslanla
Üye
Günaydın
escape72
Üye
6.7ay görmemişsin helal
academi48
Üye
harikasın süper oldu bunu öğrendiğim. En çok benim işime yaradı bu bilgi. Flashı çok kullanıyorum çünkü. Flashlight programını kullanıyordum hemen sildim şimdi sayende :-)
karanlık alem
Üye
uyan uyan üsküdarda sabah oldu (anladın sen onu)
[ENGİN]
Üye
arkadaş yeni öğrenmiş yadırgayacak bir durum yok hepimiz birşeyi zamanla öğrendik değilmi?
harikasın süper oldu bunu öğrendiğim. En çok benim işime yaradı bu bilgi. Flashı çok kullanıyorum çünkü. Flashlight programını kullanıyordum hemen sildim şimdi sayende :-)
silme kullan derim o tuş çok ince öyle zorlamaya gelmiyor ben kilit olarak bile kullanmıyorum sizede kullanmamanızı tavsiye ediyorum hele griyse telefon hiç kullanmayın deforme oluyor siyahlaşıyor
SilentOne
Üye
o değilde insan telefonu alınca bi kullanma klavuzunu okusa ne güzel olur demi .d