nokia c6-01 hakkında sorularım var c6-01 kullananlar gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
az once fragman sitesine grdim ancak vodafone ile baglandigm ve kotam doldugu icin cok yavas ykledi ama bnde grntude dnma yktu cin annasi yklu.

nonamex

Üye
Bence siz C6-01 ile hic ugrasmayin, 560 liraya Huawei Ideos X5 almayi dusunun.Android 2.2 isletim sistemi 512 mb ram, 800 mhz scorpion islemci(1.5 ghz'e overclock edilebiliyor), 3.8 inch ekranli, flash 10.3 destegi var flash oyun bile oynayabilirsiniz. Adreno 205 GPU sayesinde HD ve diger oyunlar sorunsuzdur. Kamera 5 mp af'li ama kamerasi kotu (C6-01 256 mb ram, ARM 11 tabanli zayif 680 mhz islemci, 3.2 inch ekran, 8 MP af'siz kamera) Huawei kimdir nedir derseniz dunya operatorleri icin calisan buyuk bir firma, Turkiye'de Turkcell icin calisiyor Turkcell VINN, T10 ve T20 Huawei urunu. Yurtdisinda taniniyor.. Arastirma sonuclarim olumlu..

800-900 liraya cikabilirim derseniz kullanicisi oldugum LG Optimus Black'i oneririm, Android 2.2 isletim sistemi, 1 ghz a8 cortex islemci (1.2 ghz'e overclock edilebiliyor) , 4 inch, nova display ekran , tasarimi iyi , gayet ince ve hafif kaliteli bir telefon. SGX530 GPU ile bir cok oyunu sorunsuz oynarsiniz, tabi ki unutmadan flash 10.3 destegi harika :) 5mp + AF'li kamerasi C6 ve X5'ten daha iyi

Symbian cihazlar ARM11 tabanli zayif islemciler kullandigi icin ne kadar guncelleme gelsede internet performansi zayif olacaktir. Artik bu devirde akilli telefon alinacaksa en az 1 ghz islemcisi olmali. (1 ghz altiysa, en az 1 ghz'e sorunsuz overclock edilebilmeli alinan telefon. S^3 cihazlar kullanicilar tarafindan overclock edilemiyor.)

AF'siz bir kamera macro modu icermez ayrica.. Elle ayarlama diye bir sey yok.

C6-01 alir, Opera Mobile yuklerim internet sorunu cozulur demeyin. Optimus Black'imde Opera Mobile yukleyince aldigim performans guclu islemci sayesinde Symbian'dakinin 2 kati ve Opera flash destegide sunuyor.. IdeosX5'inde asagi kalir yani yoktur eminim :)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Bence siz C6-01 ile hic ugrasmayin, 560 liraya Huawei Ideos X5 almayi dusunun.Android 2.2 isletim sistemi 512 mb ram, 800 mhz scorpion islemci(1.5 ghz'e overclock edilebiliyor), 3.8 inch ekranli, flash 10.3 destegi var flash oyun bile oynayabilirsiniz. Adreno 205 GPU sayesinde oyunlar sorunsuzdur. Kamera 5 mp af'li ama kamerasi kotu (C6-01 256 mb ram, ARM 11 tabanli zayif 680 mhz islemci, 3.2 inch ekran, 8 MP af'siz kamera) Huawei kimdir nedir derseniz dunya operatorleri icin calisan buyuk bir firma, Turkiye'de Turkcell icin calisiyor Turkcell VINN, T10 ve T20 Huawei urunu. Yurtdisinda taniniyor.. Arastirma sonuclarim olumlu..

800-900 liraya cikabilirim derseniz kullanicisi oldugum LG Optimus Black'i oneririm, Android 2.2 isletim sistemi, 1 ghz a8 cortex islemci (1.2 ghz'e overclock edilebiliyor) , 4 inch, nova display ekran , tasarimi iyi , gayet ince ve hafif kaliteli bir telefon. SGX530 GPU ile bir cok oyunu sorunsuz oynarsiniz, tabi ki unutmadan flash 10.3 destegi harika :) 5mp + AF'li kamerasi C6 ve X5'ten daha iyi

Symbian cihazlar ARM11 tabanli zayif islemciler kullandigi icin ne kadar guncelleme gelsede internet performansi zayif olacaktir. Artik bu devirde akilli telefon alinacaksa en az 1 ghz islemcisi olmali. (1 ghz altiysa, 1 ghz'e sorunsuz overclock edilebilmeli)

C6-01 alir, Opera Mobile yuklerim internet sorunu cozulur demeyin. Optimus Black'imde Opera Mobile yukleyince aldigim performans guclu islemci sayesinde Symbian'dakinin 2 kati ve Opera flash destegide sunuyor.. IdeosX5'inde asagi kalir yani yoktur eminim :)
Yanlız o 600 -700 flash 10 destekleyen tellerdr cok kasma varmıs android alırsam en az 1000 tl civarı almam ve ben 4 sene sonra android almayı planlıyorum hem şimdi bütcem yetersiz

nonamex

Üye
5800 kullanip ondan sonra N8 kullanan biri olarak yazdiklarimi dikkate almaniz size faydali olur.

----------Eklendi @ 04:15:46 ---------- Yazıldı @ 04:13:50 ----------

C6-01 dede, 1100 liralik N8'dede kasma var.. Huawei ideos X5 alip overclock edip kasma sorunlarini en aza indirebilirsiniz. Androidler flash konusunda Symbiandan daha basarili.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Bence siz C6-01 ile hic ugrasmayin, 560 liraya Huawei Ideos X5 almayi dusunun.Android 2.2 isletim sistemi 512 mb ram, 800 mhz scorpion islemci(1.5 ghz'e overclock edilebiliyor), 3.8 inch ekranli, flash 10.3 destegi var flash oyun bile oynayabilirsiniz. Adreno 205 GPU sayesinde HD ve diger oyunlar sorunsuzdur. Kamera 5 mp af'li ama kamerasi kotu (C6-01 256 mb ram, ARM 11 tabanli zayif 680 mhz islemci, 3.2 inch ekran, 8 MP af'siz kamera) Huawei kimdir nedir derseniz dunya operatorleri icin calisan buyuk bir firma, Turkiye'de Turkcell icin calisiyor Turkcell VINN, T10 ve T20 Huawei urunu. Yurtdisinda taniniyor.. Arastirma sonuclarim olumlu..

Symbian cihazlar ARM11 tabanli zayif islemciler kullandigi icin ne kadar guncelleme gelsede internet performansi zayif olacaktir. Artik bu devirde akilli telefon alinacaksa en az 1 ghz islemcisi olmali. (1 ghz altiysa, en az 1 ghz'e sorunsuz overclock edilebilmeli alinan telefon. S^3 cihazlar kullanicilar tarafindan overclock edilemiyor.)

yanlız o 600-700 arası flash 10 destekleyen tellerde cok kasma oluyomuş flash içerigi görüntülerken flash içerigi düzgün sekilde görmem için en az 1000 tl diyolar zaten o kadar bütcem yok 4 sene sonra android almayı planlıyorım zaten

nonamex

Üye
Nasi 1000 lira yav, 560 liralik ideos X5, Adreno 205 GPU(1100 liralik cihazlarin grafik islemcisi)'nun sagladigi donanim hizlandirma destegi ile Flash 10.3 destegi sunuyor.

Simdinin 1000 liralik cihazlari 1 ghz islemci kullaniyor, bu cihazi 1 ghz'e 1.2 ghz'e hatta 1.5 ghz'e bile overclock edebiliyorsunuz..

Bu cihazi kesin arastirin. Huawei Ideos X5 fiyati cok uygun, Huawei Turkiye pazarina girmek istiyor :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
ya c6-01 alacaktım bu yazıları görünce soğudum :(

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
olsun ben benc6-01 alcam oo flash playerli teller den verim almak için 1000 tl gözden cıkarman lazın ben bi aksilik cıkmassa c6-01 alcam yada bi android 600 tl ye mecbur kalırsam ama android için daha erken diyorum ama mecbur kalırsam alırım

----------Eklendi @ 07:53:47 ---------- Yazıldı @ 07:42:46 ----------

Nasi 1000 lira yav, 560 liralik ideos X5, Adreno 205 GPU(1100 liralik cihazlarin grafik islemcisi)'nun sagladigi donanim hizlandirma destegi ile Flash 10.3 destegi sunuyor.

Simdinin 1000 liralik cihazlari 1 ghz islemci kullaniyor, bu cihazi 1 ghz'e 1.2 ghz'e hatta 1.5 ghz'e bile overclock edebiliyorsunuz..

Bu cihazi kesin arastirin. Huawei Ideos X5 fiyati cok uygun, Huawei Turkiye pazarina girmek istiyor :)
Huawei bana güven vermedi zaten android alırsam o fiYATA Samsung alırım

----------Eklendi @ 07:59:08 ---------- Yazıldı @ 07:53:47 ----------

ya of tm telefon önermeyim başka c6-01 hakkında sorularımı cevaplayın

----------Eklendi @ 08:06:33 ---------- Yazıldı @ 07:59:08 ----------

Huawei bana güven vermedi zaten android alırsam o fiYATA Samsung alırım

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye

c6-01 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Forumda sürekli Symbian^3 ü kötüleyen kişiler yüzünden insanlar telefon hususunda tercih yapamıyor. Ben şahsi olarak Çin malı bir telefon almam. KVK filan olsa da benim içimde her zaman bir takıntı olur. Onun için c6-01 e her şekilde güvenebilirsiniz ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. Forumda sürekli Symbian^3 ü kötüleyen kişiler yüzünden insanlar telefon hususunda tercih yapamıyor. Ben şahsi olarak Çin malı bir telefon almam. KVK filan olsa da benim içimde her zaman bir takıntı olur. Onun için c6-01 e her şekilde güvenebilirsiniz ;)
sagol kardeş

CnFk

CnFk

Üye
Cihazin oyun performansi idare eder, saglam GPU var ama onu destekleyen islemci zayif.. Angry Birds bazi levellerinde falan bile zorlaniyor (Ornek: Angry Birds Seasons Summer picnic'in bazi levelleri), bazi oyunlar duzgun uyarlanmamis , ayrica hd oyun uygulama sayisi yetersiz.. Telefona her kurulan oyun telefonu da yavaslatiyor..

yerden yere vurmuşsun teli be kardeşim. bizzat c6-01 eline alıpta hd dediğin oyunları kurup oynadınmı? ben ilk çıktığı hafta aldım telefonu ve hemen hemen forumdaki her oyunu yükleyip bitmesemde uzun süreli oynadım. ama ne hikmetse senin dediğin takılmaların hiç birini ben telefonumda yaşamadım. diyorsunki hd oyun uygulama az, kardeşim n8de kullandıklarını ben c6-01de kullanıyorum sanırım sen bu telefonu kullanmadan yazdın bu yazıyı :aha:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Cihazin oyun performansi idare eder, saglam GPU var ama onu destekleyen islemci zayif.. Angry Birds bazi levellerinde falan bile zorlaniyor (Ornek: Angry Birds Seasons Summer picnic'in bazi levelleri), bazi oyunlar duzgun uyarlanmamis , ayrica hd oyun uygulama sayisi yetersiz.. Telefona her kurulan oyun telefonu da yavaslatiyor..

yerden yere vurmuşsun teli be kardeşim. bizzat c6-01 eline alıpta hd dediğin oyunları kurup oynadınmı? ben ilk çıktığı hafta aldım telefonu ve hemen hemen forumdaki her oyunu yükleyip bitmesemde uzun süreli oynadım. ama ne hikmetse senin dediğin takılmaların hiç birini ben telefonumda yaşamadım. diyorsunki hd oyun uygulama az, kardeşim n8de kullandıklarını ben c6-01de kullanıyorum sanırım sen bu telefonu kullanmadan yazdın bu yazıyı :aha:

Kardes faceden ve dıger sitelerden video izlerken donma varmı mesala

CnFk

CnFk

Üye

Sen Bu Huawei denen telefonu kullandınmı ? araştırma sonuçlarım olumlu diyorsun... kullanmadığın bir telefonun donma sorununu nerden biliyorsun özelliklerinin ne kadar iç açıcı olduğunu nerden biliyorsun??? BİRAZCIK MANTINKLI VE UYGULADIĞIN ŞEYLERİ YAZ ARKADAŞIM. PAZARDA DOMATES GÖRÜRSÜN GÜZELDİR AMA ONU ELLEMEDEN YUMUŞAKMI SERTMİ OLDUĞUNU ANLAYAMAZSIN. SENİNKİDE BÖYLE BİŞEY. SADECE NETTE RESİM ÜZERİNDE İNCELEME ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Sen Bu Huawei denen telefonu kullandınmı ? araştırma sonuçlarım olumlu diyorsun... kullanmadığın bir telefonun donma sorununu nerden biliyorsun özelliklerinin ne kadar iç açıcı olduğunu nerden biliyorsun??? BİRAZCIK MANTINKLI VE UYGULADIĞIN ŞEYLERİ YAZ ARKADAŞIM. PAZARDA DOMATES GÖRÜRSÜN GÜZELDİR AMA ONU ELLEMEDEN YUMUŞAKMI SERTMİ OLDUĞUNU ANLAYAMAZSIN. SENİNKİDE BÖYLE BİŞEY. SADECE NETTE RESİM ÜZERİNDE İNCELEME ;)

arkadasım netten video izlerken donma vamı sende

CnFk

CnFk

Üye
ben pek telefonda internet kullanan bi insan değilim arkadaşım. bazen youtubeden açıp klip filan izliyorum o kadar abartılacak bi takılma yok.

PureFood

PureFood

Üye
Videolarda sorun yok, indiriyor facebooktan sonra çatır çatır izlersin.
Al dostum kardeşim aldı, sağlam telefon parası da düştü işte kaçırma

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Videolarda sorun yok, indiriyor facebooktan sonra çatır çatır izlersin.
Al dostum kardeşim aldı, sağlam telefon parası da düştü işte kaçırma
5800 ı elden cıkartırsam alıcam 5 aylık daha

----------Eklendi @ 09:42:59 ---------- Yazıldı @ 09:38:37 ----------

arkadaşlar bi daha soruyom istedigimiz siteden video izleyebilirmiyiz özellikle c6-01 kullananlar şu siteye ve ve girin yorumları bekliyorum

PureFood

PureFood

Üye
Satarsın bi şekilde. 5800 alıcısı çok piyasası var zaten.

----------Eklendi @ 09:44:35 ---------- Yazıldı @ 09:43:58 ----------

Tamam ben dediğin sitelere gircem eve gideyim akşama bakarım pm ile yanıtlarım

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Satarsın bi şekilde. 5800 alıcısı çok piyasası var zaten.

----------Eklendi @ 09:44:35 ---------- Yazıldı @ 09:43:58 ----------

Tamam ben dediğin sitelere gircem eve gideyim akşama bakarım pm ile yanıtlarım
C6-01 kullananların girmesi lazım ama sende gir kardeşim :D