Buğra
Admin
Yükledim gayet stabil ve sorunsuz şuandaoreo 8 beta sürümünde herhangi bir hata varmı yükleyen oldumu
Yükledim gayet stabil ve sorunsuz şuandaoreo 8 beta sürümünde herhangi bir hata varmı yükleyen oldumu
bende yükleyim ozaman deneyelim neler var neler yokYükledim gayet stabil ve sorunsuz şuanda
Yüz tanıma varmıYükledim gayet stabil ve sorunsuz şuanda
Yüz tanıma kapalı beta rom üzerinde test ediliyor. Open Beta yazılımında yüz tanıma şuanda yok. Önümüzdeki ay open beta 2 veya open beta 3 güncellemesinde yüz tanımayı eklemelerini bekliyoruz.Yüz tanıma varmı
Hocam ota dan gelmiyor open beta. Kendiniz linki indirip yuklemeniz gerekiyor. Chinese TWRP var farklı sürüm onunla open beta stock romu yükleniyor akşam hatirlatirsaniz 7-8 gibi özelden veya buradan link atıp yardımcı olayımMerhaba, bu güncelleme OTA dan verilecek mi, benim cihazımda TWRP yüklü. Recovery ekranı nasıl geliyor, tuş kombinasyonu ile yapınca TWRP Ekranı geliyor.
Hocam ota dan gelmiyor open beta. Kendiniz linki indirip yuklemeniz gerekiyor. Chinese TWRP var farklı sürüm onunla open beta stock romu yükleniyor akşam hatirlatirsaniz 7-8 gibi özelden veya buradan link atıp yardımcı olayım
Şuan sizde yüklü olan twrp ile yuklenmeyebilir
Kararlı sürüm OTA üzerinden ocak ayında dağıtılacak.Çok teşekkürler buğra hocam,mesajınızı 23 00 doğru gördüm,çok geç oldu.ben bu güncellemenin kararlı olanını OTA dan verirlerse bekleyebilirim.mesajıma yanıt vermeniz çok sevindirici tekrar teşekkürler.
Kararlı sürüm OTA üzerinden ocak ayında dağıtılacak.[/
teşekkürler buğra hocam,hafta içi müsait olunca özelden size dönücem.
Xperia klavye zip versiyonunu yüklersen aktif oluyor ben denedim oluyorOneplus 5'e open Beta 1'i yükledim ve şu an için bir sıkıntı yok. Yalnız şunu söylemeliyim ben Xperia klavye kullanıyordum ama Oreo destekli APK olmadığı için yüklenmiyor. Bunun gibi kullandığınız farklı uygulamalar varsa yüklemeden önce kontrol etmenizi öneririm.
Şunu buldum direk yükleniyor ama iki sürüm eskiXperia klavye zip versiyonunu yüklersen aktif oluyor ben denedim oluyor
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim Pil performansı nasıl.bi de bu oreoyu önceden yüklememizin bi avantajı oluyor mu.oreo 8 kapalı beta 3 yükledim herhengi bir sorun yok stabil yüklemek isteyen olursa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlink veriyorum
Avantaj olarak yeniliklerden faydalanırsınKardeşim Pil performansı nasıl.bi de bu oreoyu önceden yüklememizin bi avantajı oluyor mu.
Oreodan mı bu resim. Ekran süresi gayet iyi. Şu saati nasıl ortaya aldın bi de senin yazılar farklı gözüküyor nasıl yaptın.oreonun özelliğiyse hemen yükliym güzel gözüküyorAvantaj olarak yeniliklerden faydalanırsın
Pil olayı kullanımına baglı ama ben memnun kaldım
Belkide sen memnun kalmazsın
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi