nokia c6-01 hakkında sorularım var c6-01 kullananlar gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Kardeşim aldı demiştim, C6-01 her gün elimde kardeş :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim aldı demiştim, C6-01 her gün elimde kardeş :hmmm
Pardon pardon dogru yaa özür kardeş :D

----------Eklendi @ 10:18:28 ---------- Yazıldı @ 09:59:22 ----------

ya bide asphalt 6 yı sorunsuz calıştıran varmı c6-01 de

PureFood

PureFood

Üye
Evet yükledi kardeşim 5 ve 6 sorunsuz oynuyor

CnFk

CnFk

Üye
denedim senin için kasma yapıyor yalan değil. ama oyunlarda şuana kadar tek bir sorun yaşamadım o yönden için rahat olsun anıl.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
denedim senin için kasma yapıyor yalan değil. ama oyunlarda şuana kadar tek bir sorun yaşamadım o yönden için rahat olsun anıl.
Ya getci verdigim sitelerde yüksek çözünürlükte videolar konuluyor belkide ondandır bir arkadasta kasma yapmadı dedi ilginç

mcnpl4

mcnpl4

Üye
su sitenin linkini mobilden gorebilecegim sekilde yazarmisin?

----------Eklendi @ 10:38:28 ---------- Yazıldı @ 10:36:29 ----------

bide sunu soyliim videolarda kasmadan ziyade sadece ses cikabiliyor bazen ama ben n8 de tvye baglayip film bile izliyordum.. Annadan omceki guncellemelerde web tarayicisi baya sorunlu, sayfa cok kasiyor..

PureFood

PureFood

Üye
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
su sitenin linkini mobilden gorebilecegim sekilde yazarmisin?

----------Eklendi @ 10:38:28 ---------- Yazıldı @ 10:36:29 ----------

bide sunu soyliim videolarda kasmadan ziyade sadece ses cikabiliyor bazen ama ben n8 de tvye baglayip film bile izliyordum.. Annadan omceki guncellemelerde web tarayicisi baya sorunlu, sayfa cok kasiyor..
site bu

----------Eklendi @ 11:53:01 ---------- Yazıldı @ 11:47:55 ----------

bide flash lite 5 n e zaman cıkar cıkarsa c6-01 e gelirmi

marsharun

marsharun

Üye
1-Multitouch Var
2-Oyun performansı güzel c7 ve n8 den bir farkı yok bu konuda.
3-Autofocus yok yakın çekim yapamazsın elle ayarlamak da yok donanımsal birşey 20 cm den yakın çekemezsin. Onun dışında kamera performansı güzel. Hele açık havada fotoğraf makinesi kalitesinde.
4-Html 5 şu an var mı bilmiyorum ama bu ay gelecek anna güncellemesiyle olacağı kesin:) Face den video izlenebiliyor. Ben şuana kadar istediğim siteden videomu izledim.
5-Çoğu siteden izleyebiliyoruz arasındaki farkı bilmiyorum bu konulara yabancıyım:hmmm
6-Şebeke üzerinden internete bağlanırsam çok az gidiyor. Fazla kullanmazsam günde 50 mesaj 20 dakka konuşma ve yarım saat nette takılmayla 2 günü bulur heralde. Ama internette fazla takılırsam 1 saat gibi gün içinde biter. Zaten bu tip telefonlardan fazla şarj performansı bekleme.
7-Enteresan bi soru ekran hd mi:( Bilmem ama hd video çekiyor:) Amoled hassas ekran demektir. Kulanımı çok rahat ve kullanışlıdır parmağın cam ekrana değer değmez algılar ve kullanımda hiçbir sorun yaşamazsın. 5800 ekranı gibi değildir yani çok fark var. Ayrıca amoled ekran parmak okur sadece diğer cisimleri okumaz.
8-Anna be belle güncellemeleriyle performans görsellik ve kullanım değişcek bu güncelleştirmeler telefonu mükemmel yapacak. Hele belle güncellemesi...
9-İşlemci ARM 11 680Mhz.
10-256 mb ram var ve bize 120mb falan kalıyor. (Not bu ortalama değer aşağı yukarı olabilir tam hatırlamadığımdan böyle yazdım.)
11-Usb on to go işinden anlamıyorum ama bağlanıyormuş heralde.
12-Memnunum bir sıkıntım olmadı benim. Güncellemeler gelince daha da güzel olacak. 600 tl ye değer bir telefon. Paran fazla olursa glaxy s2 öneririm. Ha bir de symbian^3 yeni bir işletim sistemi olduğundan android kadar oyun ve uygulaması yok. Eğer telefonu sadece oyun ve uygulama için alıyorsan adroid bir telefon al sonradan pişman olma. Ama symbian^3 teki oyunlar da çoğalıyor hd oyun sayısı baya arttı ama andoid teki miktara ulaşmamıza daha çok var.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
5i bilmemde dedigin siteye girdim ve cok rahat izledim 3-4 video bitek sunu izleyemedim pcdeysen bi baksana..
gmanlari.com/video/338/driver-san-francisco/don-t-blink-and-drive/

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
5i bilmemde dedigin siteye girdim ve cok rahat izledim 3-4 video bitek sunu izleyemedim pcdeysen bi baksana..
gmanlari.com/video/338/driver-san-francisco/don-t-blink-and-drive/
Tm işte rahat izlediysen sorun yok demekki cogunu izleyebiliyoruz

mcnpl4

mcnpl4

Üye
eski guncellemede de raahat izlersin ama sayfa cok kasiyodu.. Anna gelince rahat rahat izlersi:oke: zaten bu ay sonuna gelir anna guncellemesi.. Dedim ya ben tvye baglayip film izliyordum.. Gayet iyi.. Hatta facebookta okey bile acmistim ama cift tiklama ve surukleme yapilamadigi iccin tas atamadim ve masadan atmislardi..:ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
1-Multitouch Var
2-Oyun performansı güzel c7 ve n8 den bir farkı yok bu konuda.
3-Autofocus yok yakın çekim yapamazsın elle ayarlamak da yok donanımsal birşey 20 cm den yakın çekemezsin. Onun dışında kamera performansı güzel. Hele açık havada fotoğraf makinesi kalitesinde.
4-Html 5 şu an var mı bilmiyorum ama bu ay gelecek anna güncellemesiyle olacağı kesin:) Face den video izlenebiliyor. Ben şuana kadar istediğim siteden videomu izledim.
5-Çoğu siteden izleyebiliyoruz arasındaki farkı bilmiyorum bu konulara yabancıyım:hmmm
6-Şebeke üzerinden internete bağlanırsam çok az gidiyor. Fazla kullanmazsam günde 50 mesaj 20 dakka konuşma ve yarım saat nette takılmayla 2 günü bulur heralde. Ama internette fazla takılırsam 1 saat gibi gün içinde biter. Zaten bu tip telefonlardan fazla şarj performansı bekleme.
7-Enteresan bi soru ekran hd mi:( Bilmem ama hd video çekiyor:) Amoled hassas ekran demektir. Kulanımı çok rahat ve kullanışlıdır parmağın cam ekrana değer değmez algılar ve kullanımda hiçbir sorun yaşamazsın. 5800 ekranı gibi değildir yani çok fark var. Ayrıca amoled ekran parmak okur sadece diğer cisimleri okumaz.
8-Anna be belle güncellemeleriyle performans görsellik ve kullanım değişcek bu güncelleştirmeler telefonu mükemmel yapacak. Hele belle güncellemesi...
9-İşlemci ARM 11 680Mhz.
10-256 mb ram var ve bize 120mb falan kalıyor. (Not bu ortalama değer aşağı yukarı olabilir tam hatırlamadığımdan böyle yazdım.)
11-Usb on to go işinden anlamıyorum ama bağlanıyormuş heralde.
12-Memnunum bir sıkıntım olmadı benim. Güncellemeler gelince daha da güzel olacak. 600 tl ye değer bir telefon. Paran fazla olursa glaxy s2 öneririm. Ha bir de symbian^3 yeni bir işletim sistemi olduğundan android kadar oyun ve uygulaması yok. Eğer telefonu sadece oyun ve uygulama için alıyorsan adroid bir telefon al sonradan pişman olma. Ama symbian^3 teki oyunlar da çoğalıyor hd oyun sayısı baya arttı ama andoid teki miktara ulaşmamıza daha çok var.
Ya aslında oyun için alıyorum güzel oyunlarvar hosuma gitti

marsharun

marsharun

Üye
Ya aslında oyun için alıyorum güzel oyunlarvar hosuma gitti

Evet telefonumda birsürü oyun yüklü hangi birini oynayacağımı şaşırıyorum. Bitirmek zor zaten bi angry bird ü bir de spider man i bitirebildim sadece:) Ya bazılarına yetmiyor oyun yok diyip duruyorlar ben ondan dedim. Bana fazla bile. Bak dostum gez symbian^3 forumunu. Oyunlara gir neler var diye yorumları oku öyle ver kararını.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Evet telefonumda birsürü oyun yüklü hangi birini oynayacağımı şaşırıyorum. Bitirmek zor zaten bi angry bird ü bir de spider man i bitirebildim sadece:) Ya bazılarına yetmiyor oyun yok diyip duruyorlar ben ondan dedim. Bana fazla bile. Bak dostum gez symbian^3 forumunu. Oyunlara gir neler var diye yorumları oku öyle ver kararını.

gezdim zaten onun için c6-01 almaya karar verdim ya:)

uribaju

uribaju

Üye
af olmayınca kamera kötü oluyormuş şu önyargıyı bırakın artık :S
macro modu isteyen ön kamerayı kullansın oda oluyo sonuçta :ehe

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ben Html 5 Var Sanıyordum. :hmmm Daha Yenimi Gelicekmiş . Bu Arada Bende Bu Zamana Kadar Flash Siteler De Oynatmama Sorunuyla Karşılaşmadım. Yani Bir Çok Siteye Girdim. %90 Oynattı. 3G + Wıfı Yada Paketin 7.2mb Destekliyor Sa Takılmadan Bile İzliyosun . Zaten Anna İle Rahatlarız Biraz Daha .

uribaju

uribaju

Üye
evet dusuk baglantida takilmalar oluyor ondan bahsediyorlar herhalde baglanti iyiyse ztn sorunsuz oynatir

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
telefonu alacaksan oyun oynamak için alma.batarya tam bir şarj canavarı pil dayanmıyor En minimum kullanımda iki gun anca gidiyor.bence tek sorun bu.onun dışında fiyatı da düşmüşken tercih edilebilir.