Pardon pardon dogru yaa özür kardeşKardeşim aldı demiştim, C6-01 her gün elimde kardeş![]()

Sagol kardeşim bu iyi haberEvet yükledi kardeşim 5 ve 6 sorunsuz oynuyor
Ya getci verdigim sitelerde yüksek çözünürlükte videolar konuluyor belkide ondandır bir arkadasta kasma yapmadı dedi ilginçdenedim senin için kasma yapıyor yalan değil. ama oyunlarda şuana kadar tek bir sorun yaşamadım o yönden için rahat olsun anıl.
Sagol kardeşim bu iyi haber
site busu sitenin linkini mobilden gorebilecegim sekilde yazarmisin?
----------Eklendi @ 10:38:28 ---------- Yazıldı @ 10:36:29 ----------
bide sunu soyliim videolarda kasmadan ziyade sadece ses cikabiliyor bazen ama ben n8 de tvye baglayip film bile izliyordum.. Annadan omceki guncellemelerde web tarayicisi baya sorunlu, sayfa cok kasiyor..
Face den video izlenebiliyor. Ben şuana kadar istediğim siteden videomu izledim.
Bilmem ama hd video çekiyor
Amoled hassas ekran demektir. Kulanımı çok rahat ve kullanışlıdır parmağın cam ekrana değer değmez algılar ve kullanımda hiçbir sorun yaşamazsın. 5800 ekranı gibi değildir yani çok fark var. Ayrıca amoled ekran parmak okur sadece diğer cisimleri okumaz.Tm işte rahat izlediysen sorun yok demekki cogunu izleyebiliyoruz5i bilmemde dedigin siteye girdim ve cok rahat izledim 3-4 video bitek sunu izleyemedim pcdeysen bi baksana..
gmanlari.com/video/338/driver-san-francisco/don-t-blink-and-drive/
zaten bu ay sonuna gelir anna guncellemesi.. Dedim ya ben tvye baglayip film izliyordum.. Gayet iyi.. Hatta facebookta okey bile acmistim ama cift tiklama ve surukleme yapilamadigi iccin tas atamadim ve masadan atmislardi..
Ya aslında oyun için alıyorum güzel oyunlarvar hosuma gitti1-Multitouch Var
2-Oyun performansı güzel c7 ve n8 den bir farkı yok bu konuda.
3-Autofocus yok yakın çekim yapamazsın elle ayarlamak da yok donanımsal birşey 20 cm den yakın çekemezsin. Onun dışında kamera performansı güzel. Hele açık havada fotoğraf makinesi kalitesinde.
4-Html 5 şu an var mı bilmiyorum ama bu ay gelecek anna güncellemesiyle olacağı kesinFace den video izlenebiliyor. Ben şuana kadar istediğim siteden videomu izledim.
5-Çoğu siteden izleyebiliyoruz arasındaki farkı bilmiyorum bu konulara yabancıyım
6-Şebeke üzerinden internete bağlanırsam çok az gidiyor. Fazla kullanmazsam günde 50 mesaj 20 dakka konuşma ve yarım saat nette takılmayla 2 günü bulur heralde. Ama internette fazla takılırsam 1 saat gibi gün içinde biter. Zaten bu tip telefonlardan fazla şarj performansı bekleme.
7-Enteresan bi soru ekran hd miBilmem ama hd video çekiyor
Amoled hassas ekran demektir. Kulanımı çok rahat ve kullanışlıdır parmağın cam ekrana değer değmez algılar ve kullanımda hiçbir sorun yaşamazsın. 5800 ekranı gibi değildir yani çok fark var. Ayrıca amoled ekran parmak okur sadece diğer cisimleri okumaz.
8-Anna be belle güncellemeleriyle performans görsellik ve kullanım değişcek bu güncelleştirmeler telefonu mükemmel yapacak. Hele belle güncellemesi...
9-İşlemci ARM 11 680Mhz.
10-256 mb ram var ve bize 120mb falan kalıyor. (Not bu ortalama değer aşağı yukarı olabilir tam hatırlamadığımdan böyle yazdım.)
11-Usb on to go işinden anlamıyorum ama bağlanıyormuş heralde.
12-Memnunum bir sıkıntım olmadı benim. Güncellemeler gelince daha da güzel olacak. 600 tl ye değer bir telefon. Paran fazla olursa glaxy s2 öneririm. Ha bir de symbian^3 yeni bir işletim sistemi olduğundan android kadar oyun ve uygulaması yok. Eğer telefonu sadece oyun ve uygulama için alıyorsan adroid bir telefon al sonradan pişman olma. Ama symbian^3 teki oyunlar da çoğalıyor hd oyun sayısı baya arttı ama andoid teki miktara ulaşmamıza daha çok var.
Ya aslında oyun için alıyorum güzel oyunlarvar hosuma gitti
Ya bazılarına yetmiyor oyun yok diyip duruyorlar ben ondan dedim. Bana fazla bile. Bak dostum gez symbian^3 forumunu. Oyunlara gir neler var diye yorumları oku öyle ver kararını.Evet telefonumda birsürü oyun yüklü hangi birini oynayacağımı şaşırıyorum. Bitirmek zor zaten bi angry bird ü bir de spider man i bitirebildim sadeceYa bazılarına yetmiyor oyun yok diyip duruyorlar ben ondan dedim. Bana fazla bile. Bak dostum gez symbian^3 forumunu. Oyunlara gir neler var diye yorumları oku öyle ver kararını.