Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

demiralay-54

Üye
arkadaşlar bende c3 aldım ama problem çıktı video izlerken donuyo tel kapanıp kendi kendine tekrardan açılıyo bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende c3 aldım ama problem çıktı video izlerken donuyo tel kapanıp kendi kendine tekrardan açılıyo bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirmi

enaz 5 kez soruldu.
Cevabı eski mesajlarda veya imzamdaki c3 Blogta Soru-Cevalar da.

Hikayesiz

Üye
Windows live messenger olduğunu görüp acele ettim ve vodafone kampanyasından bir tane aldım ancak Windows Live messenger yok ne yazık ki. Veya var ben aktif edemedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Windows live messenger olduğunu görüp acele ettim ve vodafone kampanyasından bir tane aldım ancak Windows Live messenger yok ne yazık ki. Veya var ben aktif edemedim. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı?

Msn-yahoo-feysbuk chat-google chat hepsi bir arada programlar var daha iyi
Nimbuzz veya Ebuddy mesela
Bir sefer kayıt olup sifreleri yazarsınız hepsine aynı anda Bağlanıyor Güzel
Pc versiyonu da var.Nimbuzz un

sevgikezman

Üye
wlan la bağlanamıyorum sürekli hata veriyor ne yapmam gerek

onuralpyusuf

Üye
ben yazan turkcell internet ayarlarını yapamadım telefonda yazıda yazan yerler çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz?
herkezin kurban bayramı mübarek olsun saygılar..

karabasmayan

karabasmayan

Üye

Bence bu bir aldatmaca.

Ben de Windows Live Messenger olduğunu sanıyordum çünkü telefonun görselinde msn ikonu da vardı.

Bu arada Nsu ile güncellerken güncellemeyi kesti telefon ve açılmıyor. şu anda phoenix ile telefonu geri getirmeye çalışıcam olmadı servise gidecek :(

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ben yazan turkcell internet ayarlarını yapamadım telefonda yazıda yazan yerler çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz?
herkezin kurban bayramı mübarek olsun saygılar..

turkcell in sitesine gir
E63 ayarlarına bak veya 3120c nin ayarlarına bak

--------------- Ekleme ---------------

wlan la bağlanamıyorum sürekli hata veriyor ne yapmam gerek

baska yerde dene veya farklı modemle dene

karabasmayan

karabasmayan

Üye
Bu arada Phoenix ile Dead Flash yaparak telefonu kurtardım, ayrıca Vodafone firmware'si değil başka bir Türkiye ürün koduna ait firmware'yi kurdum, şu anda Vodafone ile alakalı hiçbir şey yok telefonumda.

Bu arada blog'a ve ilk mesaja aşağıdaki konu eklenirse çok iyi olur bence. Güncelleme sonrası bağlantı kesilmesi nedeniyle telefonları açılmayanlar için iyi bir rehber olur. Benim gibi jaf ile saatlerce uğraşmazlar :nono:

http://www.maxicep.com/symbian-dest...eyip-telefonu-acilmayanlar-buraya-342306.html

Bu da firmware dosyalarının nasıl indirileceğini anlatan navifirm konusu.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...a-bb5-yazilimlarini-direk-indirme-297044.html

Bir de aşağıdaki linkte Yahoo Chat, Gtalk ve Windows Live Messenger Sohbet menüsü altından kurulabilir demiş ama olmuyor.

ömerpekacar

Üye
ibo star bugün electro worldden bende aldım c3 ü sonunda :D gerçekten güzel telefonmuşş.. biraz tereddüt ettim ama ayaküstü bakmakla cihaza olmuyormuş:D

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ibo star bugün electro worldden bende aldım c3 ü sonunda :D gerçekten güzel telefonmuşş.. biraz tereddüt ettim ama ayaküstü bakmakla cihaza olmuyormuş:D

Hayırlı Olsun.
Biliyorsunuz sorulan hatta sorulmayan tüm sorular C3 BLogta

iyi Bayramlar

dorainx

Üye
merhaba arkadaşlar, öncelikle bu panel için eline sağlık ve teşekkürler ibo-star
bende bu cihazı kampanyalı 18X18 lira olarak 1 hafta önce aldım, kurcaladım, kurcaladım. fiyatına göre çok güzel bir telefon. sadece şu ekranda yazan E harfine çözüm bulamadım. hadi bu ayı hallettik ama diğer aylar benim için sıkıntılı olur gibi geliyor. bulunduğum heryerde wifi mevcut fakat bazen edge ile bağlanmaktayım. isteğim sadece ve sadece wifi ile bağlanabilmek. ekranda E harfini görmek istemiyorum. kafayı yedim ama şunları söyleyebilirim.
1- kilit noktalar = internet - topluluklar - sohbet (nimbuzz) - ovi store - eposta
2- wlan internet bağlantısını önce sor diye ayarladım fakat wlan olmadığı yerde otomatik olarak facebook güncelleştirmelerini edge üzerinden alıyor.
3- ovi store da sadece edge üzerinden
4- e-posta ların güncelleştirmeleri edge üzerinden
şunu öğrendim wlan olmadığı yerde tüm güncelleştirmeler otomatik olarak edge üzerinden alınıyor.
yardımlarınızı bekliyorum... teşekkürler

ömerpekacar

Üye
daha sim kartı takmadımda ibocan acaba bi ayar yapıcakmıyız beleş faceye girmek için? takınca direk girermi

sekoyaz67

Üye
herkese iyi bayramlar.
c3 un tasarımı cok hosuma gitti fiyatı da uygun fakat;

ben telefonda office uygulamalarını ve php dosyalarını okumak telefonumda nette gezinirken istedigim dosyayı kaydedebilmek (en azından ufak caplı dosyaları) ve bilgisayarımda olan dosyaları cep telefonumda acabilmek istiyorum. Ornegin s60 serisini inceledim maxicepte muhendislik hesap makinesinden bircok sozluge kadar cesıtlı uygulamaları telefona aktarabilcegimiz dosyalar mevcut.Saydıgım istekleri c3 karsılar mı yoksa e63 e mi yoneleyim???

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar, öncelikle bu panel için eline sağlık ve teşekkürler ibo-star
bende bu cihazı kampanyalı 18X18 lira olarak 1 hafta önce aldım, kurcaladım, kurcaladım. fiyatına göre çok güzel bir telefon. sadece şu ekranda yazan E harfine çözüm bulamadım. hadi bu ayı hallettik ama diğer aylar benim için sıkıntılı olur gibi geliyor. bulunduğum heryerde wifi mevcut fakat bazen edge ile bağlanmaktayım. isteğim sadece ve sadece wifi ile bağlanabilmek. ekranda E harfini görmek istemiyorum. kafayı yedim ama şunları söyleyebilirim.
1- kilit noktalar = internet - topluluklar - sohbet (nimbuzz) - ovi store - eposta
2- wlan internet bağlantısını önce sor diye ayarladım fakat wlan olmadığı yerde otomatik olarak facebook güncelleştirmelerini edge üzerinden alıyor.
3- ovi store da sadece edge üzerinden
4- e-posta ların güncelleştirmeleri edge üzerinden
şunu öğrendim wlan olmadığı yerde tüm güncelleştirmeler otomatik olarak edge üzerinden alınıyor.
yardımlarınızı bekliyorum... teşekkürler

bende normalde soruyor
Sohbet için mail olarak google mail programı var onu kullanıyorum oda soruyor.
Aylık SINIRSIZ net 8TL wifi her yerde yok bu nedenle net paketi tavsiye ederim.
Ayarlar-Bağlantı-wifi-Herzaman
Ayarlar-Bağlantı-Paket veri- asla veya her zaman sor secili olsun

herkese iyi bayramlar.
c3 un tasarımı cok hosuma gitti fiyatı da uygun fakat;

ben telefonda office uygulamalarını ve php dosyalarını okumak telefonumda nette gezinirken istedigim dosyayı kaydedebilmek (en azından ufak caplı dosyaları) ve bilgisayarımda olan dosyaları cep telefonumda acabilmek istiyorum. Ornegin s60 serisini inceledim maxicepte muhendislik hesap makinesinden bircok sozluge kadar cesıtlı uygulamaları telefona aktarabilcegimiz dosyalar mevcut.Saydıgım istekleri c3 karsılar mı yoksa e63 e mi yoneleyim???

E72 ayarında S60 yazılımlı Daha ucuz E5 derim 590 TL mediamarket ta.
5Mp Kamera/3G/wifi/s60....

daha sim kartı takmadımda ibocan acaba bi ayar yapıcakmıyız beleş faceye girmek için? takınca direk girermi

Tekrardan hayırlı Olsun.
Vodafon kullanıyosan cepnet aylık SINIRSIZ alman gerek 8 TL
wifi aramadan mail/forum/msn/sohbet her işini görürsün.
Operadan
girmiyor
blogtan yada cepten Bolt Browser KUR.

atilla854

Üye
merhaba arkadaşlar bende bu nokia c3 ten aldım vodafone dan benim size sormak istediğim ise msn programı ile ilgili.benim yazdıklarım karşıya gidiyor ama karşı tarafın yazdıkları bana gelmiyor nedeni nedir acaba bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar bende bu nokia c3 ten aldım vodafone dan benim size sormak istediğim ise msn programı ile ilgili.benim yazdıklarım karşıya gidiyor ama karşı tarafın yazdıkları bana gelmiyor nedeni nedir acaba bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

EBuddy Nimbuzz hangisini Kullanıyorsun?
2sinden biri yoksa C3 Blogta var

ömerpekacar

Üye
ibo_star 0.facebook a bağlanamıyıorum c3 te samsung star wifide hic bi ayar yapmadan girmiştim acaba opera miniyle alakalı bi sorunmu başka tarayıcımı yüklemem lazım teşekkürler ibo_star..

ibocugum blogunda Menü-Ayarlar-Ayarlar-Bağlantı-Hedefler-Erişim Noktas-Seç telefonda orda hedefler diye birşey yokkki iyidie :S

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
ibo_star 0.facebook a bağlanamıyıorum c3 te samsung star wifide hic bi ayar yapmadan girmiştim acaba opera miniyle alakalı bi sorunmu başka tarayıcımı yüklemem lazım teşekkürler ibo_star..

ibocugum blogunda Menü-Ayarlar-Ayarlar-Bağlantı-Hedefler-Erişim Noktas-Seç telefonda orda hedefler diye birşey yokkki iyidie :S
Blogta Galeri var Orda Boltbrowser var Programlar başlığında Onu Kur

Üst Alt