merhaba arkadaşlar, öncelikle bu panel için eline sağlık ve teşekkürler ibo-star
bende bu cihazı kampanyalı 18X18 lira olarak 1 hafta önce aldım, kurcaladım, kurcaladım. fiyatına göre çok güzel bir telefon. sadece şu ekranda yazan E harfine çözüm bulamadım. hadi bu ayı hallettik ama diğer aylar benim için sıkıntılı olur gibi geliyor. bulunduğum heryerde wifi mevcut fakat bazen edge ile bağlanmaktayım. isteğim sadece ve sadece wifi ile bağlanabilmek. ekranda E harfini görmek istemiyorum. kafayı yedim ama şunları söyleyebilirim.
1- kilit noktalar = internet - topluluklar - sohbet (nimbuzz) - ovi store - eposta
2- wlan internet bağlantısını önce sor diye ayarladım fakat wlan olmadığı yerde otomatik olarak facebook güncelleştirmelerini edge üzerinden alıyor.
3- ovi store da sadece edge üzerinden
4- e-posta ların güncelleştirmeleri edge üzerinden
şunu öğrendim wlan olmadığı yerde tüm güncelleştirmeler otomatik olarak edge üzerinden alınıyor.
yardımlarınızı bekliyorum... teşekkürler
bende normalde soruyor
Sohbet için mail olarak google mail programı var onu kullanıyorum oda soruyor.
Aylık SINIRSIZ net 8TL wifi her yerde yok bu nedenle net paketi tavsiye ederim.
Ayarlar-Bağlantı-wifi-Herzaman
Ayarlar-Bağlantı-Paket veri- asla veya her zaman sor secili olsun
--------------- Ekleme ---------------
herkese iyi bayramlar.
c3 un tasarımı cok hosuma gitti fiyatı da uygun fakat;
ben telefonda office uygulamalarını ve php dosyalarını okumak telefonumda nette gezinirken istedigim dosyayı kaydedebilmek (en azından ufak caplı dosyaları) ve bilgisayarımda olan dosyaları cep telefonumda acabilmek istiyorum. Ornegin s60 serisini inceledim maxicepte muhendislik hesap makinesinden bircok sozluge kadar cesıtlı uygulamaları telefona aktarabilcegimiz dosyalar mevcut.Saydıgım istekleri c3 karsılar mı yoksa e63 e mi yoneleyim???
E72 ayarında S60 yazılımlı Daha ucuz E5 derim 590 TL mediamarket ta.
5Mp Kamera/3G/wifi/s60....
--------------- Ekleme ---------------
daha sim kartı takmadımda ibocan acaba bi ayar yapıcakmıyız beleş faceye girmek için? takınca direk girermi
Tekrardan hayırlı Olsun.
Vodafon kullanıyosan cepnet aylık SINIRSIZ alman gerek 8 TL
wifi aramadan mail/forum/msn/sohbet her işini görürsün.
Operadan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
girmiyor
blogtan yada cepten Bolt Browser KUR.