Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
sizce bu telefonu vodafone kampanyasındanmı alim yoksa normal mi alim?kampanyada midi her yöne felan paketlerinden birine abone olun diyor.ben turkcell kullanıcısıyım.kampanyadan yararlanmak için paketlerden birine abone olmak zorunlumu??

bu Konunun ilk mesajında Cevap yazıyor.
Vodafondan 18 TL 18 ay almak için
1)Faturalı Hattaınız Olacak bende Heryöne 250 Dakika 20 TL
fatura+Cihaz Bedeli 18 TL + Vergi 2-4 TL (abone parası sadece ilk yık alınıyormus)
yani 320 TL ye Geliyor ama bunun 12 Taksidini Kresi kartından Alıyorlar 216 TL (Bonus yada World) siz bankaya her ay 18 faturaya 20+vergi 2=22 TL toplamda 40 TL filan tutuyor

sinanltn

Üye
Merhabalar herkese,
Yeni üye oldum ancak forumu ve blogu uzun zamandır takıp edıyorum ve ibo star muthıs bır ıs cıkarıosun cok tesekkurler =)
bence bu fiyata alınabilecek telefonların arasından en iyisi C3-00!!
Internet problemi var diye sorular soruluo ancak telefonu ilk alanlardan biri olarak çok rahat söyleyebilirimki ilk günden beri internetinde hıcbır problem yok ve tıkır tıkır çalışıo yalnız şöyle bir nokta var sizin bazı modemlerden internete bağlanamamanız C3'unuzun değil modemin problemidir=) Cunku modemlerde birçok şifreleme sistemi var modemi kurarken sorar WPA,WPA2 kişisel fln,sizin telefonla bağlanabilmeniz için modem şifreleme sisteminin WPA2yi seçmeniz gerekmektedir.(Denenmiş ve sorunu çözdüğü net saptanmıştır).
Telefonun donmasını engellemek için birçok kişinin söylediği gibi telefon hafızasını bosaltmanız yeterli=)
Bana göre telefonun eksilerinden biri tuşu açtığınızda mesaj gonderdiğinizde yazan yazıların çok büyük olması..Ve tabi birde bataryanın çabuk dolmaması..
Ama derler ya bukadar kusur kadı kızındada olur =D bence pek yakında çok sayıda uygulama ve guncellestırmelerle Nokia'nın efsanelerinden biri olacak =)

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
Sayın
Sinanltn
ilgi Alaka ve Yorumlarınız için Teşekkürler

fazteccccc

Üye
Allah aşkına yardım edin.

ben telefonu 10 gün önce kardeşimden aldım oda mediamarkt ten almış.10 gün sorunusz kullanıdım.bu gece otobüste birden kitlendi.arada sırada yapıyodu neyse dedim kapattım baştan açtım bi açtım herşey sıfırlanmış.....
mesela oyunlar klasörü boş
temalar klasörü boş
internet sayfasında anasayfa tarayıcı web servisleri var....
masaüstündeki nokia ovi simgesi kaybolmuş
sonra dedim bi internete girim.ağı buldu ama interte giremiyo ne opera var ne internet kalsöründe girebiliyorum....

fabrika ayarlarına döndürdüm yine aynı ekran geldi....

bide güncelleme yapim dedim,ara kablo yok,nasıl yaapbilirim güncelleştrirmelri
lütfen yardım edin kafayı yicem

actkoala

Üye
selamlar bende Modem le ilgili bir cevap yazayim dedim
kendi evimdeki modemden wi-fi baglanamiyordum modem icindeki her turlu ayarlari denedim olmamıştı
nerdeyse telefonu goturup verecektim :) Modemi kapatip açtım jet hızıyla bağlandı
Bağlanamayan arkadaşlar varsa modem reset denesin imkan varsa.

2. olarak ben 1 ay önce TIM den aldım telefonu bizim burdaki tek telefondu başka hiçbir yerde bulamamıştım C3 ü
ama ben şanslıyım galiba peşin ödersen 300TL ye kredi kartina taksitle 310TL ye dediler ben taksitle aldim :)
ayrıca bütün hatlara açık demekki numune göndermişler bende kaptım artık yok

KenanK

KenanK

Üye
telefon güselde.. arada sıra bendede kilitlenip kendini resetliyor sanırsam hafıza kartı ile ilgili bir durum var... genelde hafıza kartını çıkarıp takınca oluyo..

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
cihaz Güzel 1 Aydır Sorunsuz Kullanıyorum
Sans mıdır Hafıza Kartındanmıdır Bilmiyorum
50 Kişiden Sadece 4 Kişi Yavaş Donuyor Kilitleniyor demiş

KenanK

KenanK

Üye
bilmiyorum benim eski teldekini taktım ben buna :D ondan kaynaklanıyorda olabilir şimdi biçimlendirdim telefondan eski bilgileri kopyaladım... şimdi bide böle test edicem eğer kitlenirse artık bide hafıza kartını değiştirip test ederim.. :D

fazteccccc

Üye
nokia.com/support ksımını baya bi inceledim...servis elemanı biyerde orjinal hafıza karı ile kullanın demiş...garip olan kardeşim bi süre eski telefonun hafıza kartını kullandı bi sorun yoktu.ben kendi kartımım taktım 3 saat sonra telefon kitlendi vs vs vs.kartı çıkarıp format atım sonuç yine olumsuz.şehir dışında olduğumdan orjinal hafıza kartını deneyemiyorum

adanamedia mrktten aldım.simdi 3 hafta şehr dışındayım.burada nokia teknis servisine versem ilgilenirlermi acaba

zola_1021

Üye
e-book hakkında bılgı verebılırmısınz.bıkac pdf programı attım ama kullanmadım.

fazteccccc

Üye
bide *#7370#ile format attım ki bu fabrika ayarlarına geri dön kısmı ile aynı.

3 * yes tuşu ve open tuşu ile formatı atamdım.bu sadece smbyan telefonlara ait bi özellikmiydi

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
bide *#7370#ile format attım ki bu fabrika ayarlarına geri dön kısmı ile aynı.

3 * yes tuşu ve open tuşu ile formatı atamdım.bu sadece smbyan telefonlara ait bi özellikmiydi
evet
Buda Symbian ama Yazılım farkı var s40 S60 diğerleri s60 c3 s40

KenanK

KenanK

Üye
Evet kitlenme oalyına açıklık getireyim.. en azından benimki içiçn kitenme olayı bitti. :D eski teldekini taktığımda resimler arasında geçiş yaparken kitleniyordu.. kendi yanında geleni taktım ve eski bilgileri attım şimdi resimler arasında sörf yapıorum herhangi bir şey sözkonusu değil.. :D takılma problemi olan arkadaşlar hafıza kartlarını değiştirip denemeleini öneririm..

nokiacüç

Üye
arkadaşlar ben bugün vodafone a geçtim(150 dk sı aylık 15tl kampanyasına kaydoldum). nokia c3 ü de gördüm, beğendim. ordaki eleman 350 tl ye telefonu (kampanyasız) verdiklerini söyledi, o yüzden kampanyaya girmedim, telefonu pazartesi gitcem nakit alcam. yalnız kampanyasız telefonu direk satmaları bana biraz mantıksız geldi, telefonunu böyle alan var mı acaba? gittiğimde adam beni çaktırmadan 18 aylık kampanyaya felan sokmaya çalışır mı sizce

sinnis

Üye
belki yazılmıştır ama okuyamadım tüm sayfaları özür dilerim şimdiden.benm telefonumda video izlenmyor.açtğmda donuyr ve aynı olay zaman zaman ftğrflardada oluyr.bazen telefonum öle kendlğindende donuyr,kndni kaptp açyr falan,napabilirim ?? bide demolu oyunları oynamak için napablrm 12 tl vermeden =) yardmlrnz için şmddn tşkkrler...

KenanK

KenanK

Üye
arkadaşlar ben bugün vodafone a geçtim(150 dk sı aylık 15tl kampanyasına kaydoldum). nokia c3 ü de gördüm, beğendim. ordaki eleman 350 tl ye telefonu (kampanyasız) verdiklerini söyledi, o yüzden kampanyaya girmedim, telefonu pazartesi gitcem nakit alcam. yalnız kampanyasız telefonu direk satmaları bana biraz mantıksız geldi, telefonunu böyle alan var mı acaba? gittiğimde adam beni çaktırmadan 18 aylık kampanyaya felan sokmaya çalışır mı sizce

bende kampanyasız aldım mediamarkt tan 310 liraya... turkcell kullanıyorum ama bunlarda vodafone üzerinden satış yapıorlar.. yane türkiyede nereden alırsan şuanda vodafone himayesi altında satış yapılıor... bir problem yok sadece wap ayarlarını kendin manuel yapıosun o kadar... onun dışında zaten arkadaş konu başlığında belirtmiş olan programları kullanarak hallediliyor... telefon canavar... wifisi özellikle çok hoşuma gitti..

belki yazılmıştır ama okuyamadım tüm sayfaları özür dilerim şimdiden.benm telefonumda video izlenmyor.açtğmda donuyr ve aynı olay zaman zaman ftğrflardada oluyr.bazen telefonum öle kendlğindende donuyr,kndni kaptp açyr falan,napabilirim ?? bide demolu oyunları oynamak için napablrm 12 tl vermeden =) yardmlrnz için şmddn tşkkrler...

sanırım seninkide benimki gibi... :D:D önceden kullandığın telefonun hafıza kartı varsa fotoğraflarda takılıyor.. bugün bende değiştirdim sıfır hafıza kartı taktım eski bilgileri attım şuanda sorunsuz takılmadan çalışıyor... hafıza kartını değiştir..

nokiacüç

Üye
teşekkürler KenanK arkadaşım. siz acaba bursa media markttan mı aldınız. arada baya fiyat farkı varmış gidip ordan almak daha mantıklı:oke:

KenanK

KenanK

Üye
teşekkürler KenanK arkadaşım. siz acaba bursa media markttan mı aldınız. arada baya fiyat farkı varmış gidip ordan almak daha mantıklı:oke:

aynen bursa mediamarkt tan aldım... anatoliumdan fakat şuanda kalmamış :D:D hatta tester olanı bile satmışlar... :D:D bitmiş stokları bir dahaki aya gelcek dediler... arkadaşta alıcaktı :D:D

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
360 tan fazla Cevap olan 1 ayda 16 643 Kez Okunan C3 Konusunda Suan için Sorun Yok.Yeni Alanlar Hayırlı Olsun.Hoş Geldiniz

KenanK

KenanK

Üye
şimdilik sorun yok.. versiyon güncelleyen varmı acaba... :D güncellendiğinde bir değişiklik varmı???

Üst Alt