uykusuz58
Üye
Son 5 Yıldır Vodafon kullanıyorum Telsim Zamanından beri bir ara Turksele gectim aylık 60 Konture internet sonra Vodafone daha hesaplı internet paketleri cikartinca geri geldim.
Kisacasi bizde herkes vodofon da denemedim.deneyemem
--------------- Ekleme ---------------
En Çok Sorulan Yada Akla Takılabilecek Olan 13 Soruyu Derleyip Topladım.
Zamanım Kısıtlı işteLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar esas sorunu atlamış herkes hiçbirinizin dikkatini nasıl çekmez. öncelikle sohbet kısmına geldiğimizde sadece oviden bağlanıo nerde yahoo messenger nerde live messenger ve diğerleri bunların hiç biri yok sohbet kısmında yardıma geliosunuz başlangıçı açıosunuz orda dioki " diğer servisleri aynı anda kullanabilirsiniz sekme şeklinde diğer servislerde oturum açmak için ana menüden seçeneğe basın sonra diğeri seçeneğine ordan servis seç seçeneğine basıp msninizi flan kullanabilirsiniz dio" nerde öle bi diğeri seçeneği yok diğer servislerde yok sadece ovi chat kullanılabilio sohbet kısmında lütfen bi bakın telefonlarınıza.....
Bolt Browseri Aç solda ayarlar var Tools veya Prefences isminde ordan media Settingse tikla ordan Video Settings i sec.sana Bir video gösterecek play a bas bekle izlersen altta yes lzleyemezsen alttaki no ya bas baska Video gelecek ayarlamak icinibo sanada bi soru daha war bn video izleyemiyorum you tubede siyah oluyor video yeri facede felan ise flash player dıyor onu nasıl yukleyebılırım help mee plss sımdıden tskler...
Az evvel denedim.netten izlediğim video değil telefondaki video ayrıca kendi çektiğim video.nettekinde sorun yok lütfen yardım..
1)Mesajlarda Bolt Browser video ayarlarını kontrol edin anlattim.1)Bolt Browser la videoları izleyebiliorum fakat ses çıkmıyor bende
2)Bolt Browserla facebookdan video izlemek istediğimde flash player yükleyin yazısı çıkıyor =((
3)flash player yüklü değil sanırım bende,nasıl yükleyebilirim sorunsuz?
webte arama seceneginde sadece bing mevcut google u eklemek istedim ama olmadi yapan varmi
Tuşlarında türkçe karakterleri göremedim, onları nasıl yazıyoruz ?
ibo star konu 10000 e kadar gider gör bak .D
Gitsin Ben Hazırım Sıkılmam.
Her Soruya Mutlaka Cevap Tavsiyem var.var olacak.
Nokia c3 blogum Hazır +Facebook Sayfası hazırlanıyor.
Blogta mesela 13 Soru Cevap var 100 lerce kişi maille ulaştı Teşekkür etti
ilk Sarj 52 saat ikinci 46 saat Üçüncü 67 saat te bitti.Benim bir sorum daha olacak, şarjı için ilk kullanımda 2,5 gün gitti demiştin. Şimdi nasıl, bu sürede artış var mı?
bence normal gümbür gümbür isteyenlere sarjlı ufak cep hoporleri tavsiye ediyorum.örnek resim ekledim.Merhaba. Merak ettiğim bir iki nokta var. Telefondan kulaklıkla müzik dinleme olayı nasıl? Sesi ne kadar yükselebiliyor? Kaliteli bir ses veriyor mu kulaklıktan bunları merak ediyorum teşekkür ederim.
ilk Sarj 52 saat ikinci 46 saat Üçüncü 67 saat te bitti.
Wifi yuksek sesle muzik dinlemek
netten klip izlemek yuklemek sarji cabuk bitiriyor
bence normal gümbür gümbür isteyenlere sarjlı ufak cep hoporleri tavsiye ediyorum.örnek resim ekledim.
Bu tür aksesuarlar hem sarjı daha fazla uzun ömürlü olur hem süper yüksek ses çıkar
Ibo_star kardesım eline saglık guzel bıbaslık yapmıssın bnm ıkı sorunum var 1.ben getjardan c3 ıcın bolt ındırdım ama acma hatası verdı sen snn yukledigın boltu uplarmısın 2.nette gezerken tel donuyor ve reset atıyo kendıne bunlara bı cvp pls
bende aldım ama hayal kırıklığına uğradım wlan güzel çekmiyor bide sanki bi sorun var daha önce e51 kullanıyordum wlan çok güzel çekiyordu inanki şu anda modemin yanındayım ama giremiyorum wlan bağlantı yapılmadı diyor kesin bi sorun var
saol kardesım cok ısıme yaradı bu bılgılersuan 2 Haftalık Yıllık izindeyim.
Program melodi Duvar kagıdı yuklemeler dönüşte.
Tum iletişim cepten.
Bolt u kendi sitesinden yukledim
Boltbrowser.com dan dual signed version u yukledim sorunsuz kullanıyorum.
Normal internet için opera yeterli youtube a girmek video izlemek için bolt gerekkli
Telefonun kendi hafızası boş kalırsa Hızlanır.
Melodi Video Tema Alınan Dosyaları karta Tasiyin.
Tarayıcının Geçmişini silin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?