Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

yokbi

Üye
arkadaslar herkese hayırlı aksamlar telefonuma bu aksam yazılım guncelleme yaptım 07,20 ye yukseldı ama hıc memnun degılım ne snaptu yu ne nımbuzz u ne ebuddy yı kullanamamaya basladım ve eskı halıne getırmek ıstıyorum ama guvenlık kodu ıstıyor bılenınız var mı acaba saygılar.

ustam güvenlik kodun 12345tir ama yazılım silinmiyor sakın reset atma boşuna bendede aynı problem var LANET OLSUN bu telefonu alana tek çalışan şeyi olan sohbet menüsüde kullanılamıyor yaaaaaa!!!!!!!!!

farukozer4444

farukozer4444

Üye
Arkadaslar , opera miniyle 0.facebook.com a girmeyi buldum.
Menü - ayarlar - gelişmiş - iletişim kuralinl http yaptiktan sonra girebilirsiniz.
sağol :)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar bolt u yukluyorum ama acmaya calısıyorum bolt acılıyor demesıyle bolt kapanıyor demesı bır oluyor acaba sızce sebebı ne olabılır
şimdi siz ne yüklerseniz öyle olur... telefonun fabrika ayarlarını yükleyn geçiyor.. bende de olmuştu..

AtakanKB

AtakanKB

Üye

blazedanger35

Üye
Bende ayarlar bölümünde GELİŞMİŞ yok arkadasım :bilmm

evet bende de yok.. biz yine bildiğimiz yöntemle devam edelm :)

Ben Opera Mini 5.1 ile denedim arkadaşlar.
m.opera.com dan sırasıyla ;

Diğer indirme seçenekleri,
Opera Mini 5.1 için seçenekler: altındaki "Kod imzalama sertifikasını seçin",
Tüm sertifikalar ı tıklayarak Opera Mini 5.1 i kurun.
Bu yol ile Opera Mini sertifikalı olduğu için dosya indirmelerinizde her defasında izin istemeyecektir.

maho_

Üye
c3te nasıl webin anasayfası değişiyor bi türlü bulamadm biri yazarsa sevinirim :)

he bide biri şu wifi ayarlarını yapmayı öğretirse çok sevinirim...buluyor bağlanıyor operaya girince ise sayfa açılmıyor neden acaba ?

undead001

undead001

Üye
c3te nasıl webin anasayfası değişiyor bi türlü bulamadm biri yazarsa sevinirim :)

he bide biri şu wifi ayarlarını yapmayı öğretirse çok sevinirim...buluyor bağlanıyor operaya girince ise sayfa açılmıyor neden acaba ?
oncelıkle web anasayfayı degıstırmeye gelelım ole bı sey yok operadan yanı tarayıcıdan gıreceksın nete sen ayarlar-baglantı-WLAN gıreceksın oradaninternet baglatısını once sor dıceksın sana soracak wapmı wlanmı dıye nerden ıstersen ordan baglan sorun cozulur okı

Alıntı: absolute35 göndermiş. >
arkadaslar herkese hayırlı aksamlar telefonuma bu aksam yazılım guncelleme yaptım 07,20 ye yukseldı ama hıc memnun degılım ne snaptu yu ne nımbuzz u ne ebuddy yı kullanamamaya basladım ve eskı halıne getırmek ıstıyorum ama guvenlık kodu ıstıyor bılenınız var mı acaba saygılar.
bu soruna ek olarak snaptu veya faceye gerek yok nokıa uzerunden sohbette onlar zaten var bu arada ek olarak arka pılanda acıkta kalabılıyorlar :D

maho_

Üye
sağol...bide buraya nokia c3e uyumlu bir bolt browser linkini koyarsanız çok sevinirim...iyi günler :)

blazedanger35

Üye
sağol...bide buraya nokia c3e uyumlu bir bolt browser linkini koyarsanız çok sevinirim...iyi günler :)

Dual Signed Version:

Unsigned Version:

üsttekini dene önce.
sorun çıkarsa , alttakini denersin.
önce ilkini dene ama ;)

elif59

Üye
internetten video izlemeye çalıştığımda paket veriye abone olun diyor. ben telefonumu 2. el aldım ama gerçekten çok temiz. vodafone kampanyasıyla alınmış bir telefon. internete bağlanmaya çalıştığımda bağlanılamıyor diyor. ovi mağazasından tema indiremiyorum. ama facebookta geziyorum. durumuma açıklık getirebilir misiniz?

zubeyrkayme

Üye
bende c3 kullanıcısıyım fakat internetten video izleyemiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler...

undead001

undead001

Üye
Dual Signed Version:

Unsigned Version:

üsttekini dene önce.
önce ilkini dene ama ;)
c3 en uyumlı olanı dual sıgned versıyonudur bılgınıze you tube vıdeoaları zaten ızlenıyo ama face bılmıyorumm facem yok xd

ibo_Star

ibo_Star

Üye
    Konu Sahibi
internetten video izlemeye çalıştığımda paket veriye abone olun diyor. ben telefonumu 2. el aldım ama gerçekten çok temiz. vodafone kampanyasıyla alınmış bir telefon. internete bağlanmaya çalıştığımda bağlanılamıyor diyor. ovi mağazasından tema indiremiyorum. ama facebookta geziyorum. durumuma açıklık getirebilir misiniz?
Cihazla Youtube ve Dailymotion videolarını izleyebilirsiniz.
Bolt Browser veya BAska Tarayıcılarla fakat;
Facebook Videolarını izleyemezsiniz.
Bu Ciahzın Kullandığı Yazılım Symbain s40
Resmi olarak Adobe Flash Player Desteği Yoktur.
swf dosyalarını Karttan Okur Açar ama Netteki videoları izleyemezsiniz.
Paket veri Olayına gelince
Abone Olmanız Gerek her sebekenin Kendine has paketi var.
Mesela;
Turkcell 100 Mb ilk 3 Ay 5 TL sonrası 10 TL
Vodafone 100 Mb Hızlı Sonrası yavas ama SINIRSIZ 9 TL
Ave: 100 Mb Aylık 8 TL
Aksi Halde Açılmaz veya Faturalıysanız kat kat değilseniz Yuklu Olan TL Kredileriniz Biter
Konuyu ilk Açan,Eski C3 Kullanıcısı
ibrahim

maho_

Üye
c3-00a uyumlu bir flash player varmı? bazı sitelerde video izlerken flash player 9u istiyor varsa link alabilirmiyim ?

farukozer4444

farukozer4444

Üye
c3-00a uyumlu bir flash player varmı? bazı sitelerde video izlerken flash player 9u istiyor varsa link alabilirmiyim ?
c3 s40 serisi olduğu için onlara flash player yüklenmez...

bende c3 kullanıcısıyım fakat internetten video izleyemiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz. teşekkürler...
internetten video izlenmez. sadece youtube ve dailymotion izlenr..

maho_

Üye
Dual Signed Version:

Unsigned Version:

üsttekini dene önce.
önce ilkini dene ama ;)

bunları indirip telefona atıyorum fakat uyumsuz içerik diyo silinsin mi diyo neden acaba ?

blazedanger35

Üye
bunları indirip telefona atıyorum fakat uyumsuz içerik diyo silinsin mi diyo neden acaba ?

telefondan bu adreslere giriceksin.
tarayıcın jad aracılığıyla jar dosyasını kuracak.

pc den atarsan olmaz.

maho_

Üye
sağolun...bide bazı modemler buluyorm wlanla şifresinide doğru griyorum ama güvenlik anahtarı yanlış diyo bu neden kaynaklanabilir veya güvenlik anahtarını nasıl değiştirebiliriz ??

hakanx94

hakanx94

Üye
ya beyler ben güvenlik kodu koydum ama daha alışmadığım için heralde başka tuşlara bastım koyarken onu kırmak için bi yol soylesiniz şimdi teknik servise 10 tl kösülmeyelim

momoque

Üye
Merhaba,
C3'lerde PDF ve office dosyaları için bir çözüm biliyor musunuz. Nokia shop'a sordum. İşletim sistemi java olduğu için pdf ve office dosyalarını okuyamaz dedi. Ayrıca parayla da satın alınamıyormuş. Bu benim için çok önemli. Çünkü iş mailleri için kullanıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler

Üst Alt