Nokia C3 Bilgi Soru istek Destek Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

TeXaS_16

Üye
Telefonu kullanan arkadaşlar bilgi akmak istiyorum.
Video felan pek izlemıyorum ama nette gezerim ve çok sık mesajlaşırım.
Bu nokia C3'de bi süre sonra donmalar yada reset atmalar oluyor mu ?
Çünkü Nokia C3 ve Samsung S3353 Chat arasında kararsız kaldım

tuana66

tuana66

Üye
kardeş aynı sorun benim c3 telefonumdada var.benimkinin işlem kaydında bir tane numara var daha dogrusu sadece isim ve soyisim var numara bilen yok ama ne yaptımsa silinmiyor.Valla sen buna bir care bulduysan banada söylersen cok makbule gecer.

MUSTAFA2455

Üye
nokia c3 arayan kişinin ismini söyletebiliyormuyuz yada program varmı

farukozer4444

farukozer4444

Üye
Telefonu kullanan arkadaşlar bilgi akmak istiyorum.
Video felan pek izlemıyorum ama nette gezerim ve çok sık mesajlaşırım.
Bu nokia C3'de bi süre sonra donmalar yada reset atmalar oluyor mu ?
Çünkü Nokia C3 ve Samsung S3353 Chat arasında kararsız kaldım

chata göre kat kat iyii.. Donma reeset falan yok. Tam senin aradgn kriterlere göre bi telefon.. Şu an bu mesajı da c3 ten yazıyorm :)

garez152

Üye
Arkadslar yaklasık 50 msjdır telden okuyorum sorunumun cozumunu bulamadım. Kablosuz aga baglanıyorum tarayıcıyı acarken wlan mı gprsmi diye sormuyor. Sürekli edge den giriyor vr kontor gdiyor. Wlan ayarlarından önce soru da sectim. Youtube edge ile giriyor video acarken wlanla acıyor. Kendi menüsünde olan eposta ovi ve toplulukları wlan la acabiliyrm. Teknik servise gttm yazılım hatası olabilir diyo v:7.20 lütfen yardım edin

baran....

Üye
Hoş Geldiniz.
Hayırlı olsun.
Gerek Yok.
Nokia MAPS ı Kullanın.
Wifi ile Bağlı iken Bir yerde.
Tarayıcınızdan
m.google.com a girin.
Ordan haritalar ı seçin
Telefonunuza Java Harita Programı Yüklenecek.
Sonra Çalıştırın.
Bu Şekilde Kesin Çalışır.Teknolojide Buna A-GPS deniliyor.
Gsm Sinyalini Google gönderiyor sizin nerde olduğunuzu Mavi Nokta Şeklinde Gösteriyor.
Gitmek istediğiniz yeri yazar Bulursunuz Bu kadar

kardes bende olmadı indirdim anahtr isareti war acılmıyor uygulama

mutsuz_punk

mutsuz_punk

Üye
merhaba arkadaşlar. ben de yeni bir C3 kullanıcısıyım, daha dün aldım. vodafone un kampanyasıyla almadım. neyse. dün eski telefonumdaki hafıza kartını tekrar biçimlendirdim, birkaç şarkı yükledim tarattım virüs bulmadı. Micro SD 512lik kart bu arada, uyumlu yani. neyse müzik dinlerken dondu beyaz ekran oldu ondan sonra ekran tekrar kendine geldi vs. müziklerin arasına bir dosya gelmiş kendiliğinde bgsd_upload felan bu tür bir dosya idi. silinmedi. telefonu kapatıp açtım gene silinmedi. hafıza kartını çıkarıp taktım silindi. şuana kadar da böyle bir sorun yaşamadım. virüs mü girdi acaba? dün biraz araştırdım bu ekran donması ve silinmeyen dosyalar oluşması sanırım teknik bir sorunmuş yani benden başka da çok olanlar var. sorun nedir :allalla:

farukozer4444

farukozer4444

Üye
merhaba arkadaşlar. ben de yeni bir C3 kullanıcısıyım, daha dün aldım. vodafone un kampanyasıyla almadım. neyse. dün eski telefonumdaki hafıza kartını tekrar biçimlendirdim, birkaç şarkı yükledim tarattım virüs bulmadı. Micro SD 512lik kart bu arada, uyumlu yani. neyse müzik dinlerken dondu beyaz ekran oldu ondan sonra ekran tekrar kendine geldi vs. müziklerin arasına bir dosya gelmiş kendiliğinde bgsd_upload felan bu tür bir dosya idi. silinmedi. telefonu kapatıp açtım gene silinmedi. hafıza kartını çıkarıp taktım silindi. şuana kadar da böyle bir sorun yaşamadım. virüs mü girdi acaba? dün biraz araştırdım bu ekran donması ve silinmeyen dosyalar oluşması sanırım teknik bir sorunmuş yani benden başka da çok olanlar var. sorun nedir :allalla:

o virüs değil. Telefon kendi kendine oluşturuyor. Bende de var. Hatta o dosya yüzünden kaç kez dosyalarm gitti. Sonra garantiye gönderdm geldi. O dosya yine oluşuyor. Ama başka şeylern siinmesne neden olmuyor şimdilk

mutsuz_punk

mutsuz_punk

Üye
hmm anladım, benimde şuan başka dosyalarımın silinmesine neden olmuyor ve zaten şuan yok silindi yani. neyse bir sorum daha olacaktı. wi-fi la bağlandığımda youtubedan izlediğim videolar telefona herhangi bir şekilde kaydoluyor mu?

absolute35

Üye
arkadaslar ne bolt nede harıta programı benımcıhazda acılmıyor uzerınde kılıt sımgesı var ve acılıyor demesıylekapanıyor demesı bır oluyor bır turlu duzeltemedım bı yolunu bulan var mı acaba

farukozer4444

farukozer4444

Üye
hmm anladım, benimde şuan başka dosyalarımın silinmesine neden olmuyor ve zaten şuan yok silindi yani. neyse bir sorum daha olacaktı. wi-fi la bağlandığımda youtubedan izlediğim videolar telefona herhangi bir şekilde kaydoluyor mu?

hayır kaydolmaz :)

----------Eklendi @ 15:38:58 ---------- Yazıldı @ 15:37:58 ----------

arkadaslar ne bolt nede harıta programı benımcıhazda acılmıyor uzerınde kılıt sımgesı var ve acılıyor demesıylekapanıyor demesı bır oluyor bır turlu duzeltemedım bı yolunu bulan var mı acaba

telefonun fabrika ayarlarını yeniden yükle. olur. birçok kişide bu sorun var. fabrika ayarlaını geri yüklemeyle sorun kalkıyor

absolute35

Üye
hayır kaydolmaz :)

----------Eklendi @ 15:38:58 ---------- Yazıldı @ 15:37:58 ----------

telefonun fabrika ayarlarını yeniden yükle. olur. birçok kişide bu sorun var. fabrika ayarlaını geri yüklemeyle sorun kalkıyor

cok tesekkurler dedıgınız gıbı yaptım ve calısıyor artık tekrar saolun

mutsuz_punk

mutsuz_punk

Üye
cevaplar için teşekkür ederim:oke:

sirin_9875

Üye
Ben kullanıyorum bende pembesi var gayet memnunum fakat tek problemim yön tuşlarının çok kalitesiz oluşu hemen soyuldu ve alalı daha 2 ay bile olmadı. internetten istediğim performansı alamıyorum onun dışında mesajlaşmak çok kolay. kısacası güzel ve alınması gereken bir telefon :)

sinoplu_35

Üye
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar c3-00 aldım.Wireles buluyorum bağlanıyorum ancak opera mini den herhangi bir siteye girmeye çalıştığımda girmiyor.Önce İnraternet bağlantısını seçin diyor Wireles ı seçiyorum.Sonra bekliyor bekliyor bekliyor ve tekrar internet bağlantısını seçin diyor.2. sorum daha var:0.facebook a giremiyorum hattım vodafone ayarları nasıl yapmam gerekiyor?Lütfen yardım edin arkadaşlar kafayı yiyeceğim(Telefonun versiyonu 7.20).(0 aldım telefonu..)

sirin_9875

Üye
müzik çalara girin orda seçeneklerde adrese git var orda yazan şeyi silip 0.facebook.com yazdığınız takdirde açılıyor.açtıktan sonrada web adreslerine kayıt etmeyi unutmayın :)

farukozer4444

farukozer4444

Üye
biliniyordu ama yinede hatırlattınız :) sağoln

sinoplu_35

Üye
müzik çalara girin orda seçeneklerde adrese git var orda yazan şeyi silip 0.facebook.com yazdığınız takdirde açılıyor.açtıktan sonrada web adreslerine kayıt etmeyi unutmayın :)

Benim için çok önemliydi,size ne kadar teşekkür etsem azdır... :)

Üst Alt