Telefonu kullanan arkadaşlar bilgi akmak istiyorum.
Video felan pek izlemıyorum ama nette gezerim ve çok sık mesajlaşırım.
Bu nokia C3'de bi süre sonra donmalar yada reset atmalar oluyor mu ?
Çünkü Nokia C3 ve Samsung S3353 Chat arasında kararsız kaldım

Hoş Geldiniz.
Hayırlı olsun.
Gerek Yok.
Nokia MAPS ı Kullanın.
Wifi ile Bağlı iken Bir yerde.
Tarayıcınızdan
m.google.com a girin.
Ordan haritalar ı seçin
Telefonunuza Java Harita Programı Yüklenecek.
Sonra Çalıştırın.
Bu Şekilde Kesin Çalışır.Teknolojide Buna A-GPS deniliyor.
Gsm Sinyalini Google gönderiyor sizin nerde olduğunuzu Mavi Nokta Şeklinde Gösteriyor.
Gitmek istediğiniz yeri yazar Bulursunuz Bu kadar

merhaba arkadaşlar. ben de yeni bir C3 kullanıcısıyım, daha dün aldım. vodafone un kampanyasıyla almadım. neyse. dün eski telefonumdaki hafıza kartını tekrar biçimlendirdim, birkaç şarkı yükledim tarattım virüs bulmadı. Micro SD 512lik kart bu arada, uyumlu yani. neyse müzik dinlerken dondu beyaz ekran oldu ondan sonra ekran tekrar kendine geldi vs. müziklerin arasına bir dosya gelmiş kendiliğinde bgsd_upload felan bu tür bir dosya idi. silinmedi. telefonu kapatıp açtım gene silinmedi. hafıza kartını çıkarıp taktım silindi. şuana kadar da böyle bir sorun yaşamadım. virüs mü girdi acaba? dün biraz araştırdım bu ekran donması ve silinmeyen dosyalar oluşması sanırım teknik bir sorunmuş yani benden başka da çok olanlar var. sorun nedir![]()
hmm anladım, benimde şuan başka dosyalarımın silinmesine neden olmuyor ve zaten şuan yok silindi yani. neyse bir sorum daha olacaktı. wi-fi la bağlandığımda youtubedan izlediğim videolar telefona herhangi bir şekilde kaydoluyor mu?

arkadaslar ne bolt nede harıta programı benımcıhazda acılmıyor uzerınde kılıt sımgesı var ve acılıyor demesıylekapanıyor demesı bır oluyor bır turlu duzeltemedım bı yolunu bulan var mı acaba
hayır kaydolmaz
----------Eklendi @ 15:38:58 ---------- Yazıldı @ 15:37:58 ----------
telefonun fabrika ayarlarını yeniden yükle. olur. birçok kişide bu sorun var. fabrika ayarlaını geri yüklemeyle sorun kalkıyor
cok tesekkurler dedıgınız gıbı yaptım ve calısıyor artık tekrar saolun

cevaplar için teşekkür ederim![]()

müzik çalara girin orda seçeneklerde adrese git var orda yazan şeyi silip 0.facebook.com yazdığınız takdirde açılıyor.açtıktan sonrada web adreslerine kayıt etmeyi unutmayın![]()