farukozer4444
Üye
kendi kamerası mp4 olarak çekmiyor ki 3gp olarak çekiyorhayır. kendi video kamerasıyla çektiği mp4leri çalıştırıyor. normal bir mp4 videoyu çalıştırmıyor
. ben samsungların çektiği mp4 ü denedm çalıştırdıkendi kamerası mp4 olarak çekmiyor ki 3gp olarak çekiyorhayır. kendi video kamerasıyla çektiği mp4leri çalıştırıyor. normal bir mp4 videoyu çalıştırmıyor
. ben samsungların çektiği mp4 ü denedm çalıştırdıkendi kamerası mp4 olarak çekmiyor ki 3gp olarak çekiyor. ben samsungların çektiği mp4 ü denedm çalıştırdı
ben telefnmdan çektim. videoları 3gp olarak kaydedior. mp4 ü de 10 dk lık bi videoyu çalıştırdı. doğru olabilirsiniz. ama ben de böyle gözlemledmgözümle gördüğümü söylüyorum arkadaş. kendi çektiği videonun uzantısı mp4. ben 100 mb lık mp4 lerden bahsediyorum 30 kb lık değil. çalıştırmıyor işte.

telefon face videolarını açmaz. sadece youtubenin mobil sitesindeki videoları açıyor. ama bolt programı yüklersen belki açabilir. denemedmselam bende c3 kullanıcısyım face de videoları ve fotoları açamıyorum. bazende hafıza kartına atıyor ses var görüntü gelmiyor. bu bir sorun mu yoksa özellik olarak bu kadarlık bir telefonmu...
eğer posta , sohbet , topluluklar gibi şeyler açık bırakılırsa telefn wifi kesilirse edgeye bağlanıyor.müşteri hizmetleriyle görüşmelerim sonucunda sürekli kontör kaybını yani kendiliğinden nete bağlanma sorunumu çözdüm. anladığım şuydu. wifi ile bağlansan bile ekranda kısa yolu bulunan twitter ve facebook sayfasını açık bıraktığında kontör kaybı oluyor operatorunuzle alakalı dedı. nokıa nın sağlayıcısı değil çünkü dedi. opera mını yı kullanarak girdiğinde problem yok. sacma geldi ama![]()
((NOKİA DESTEK İLE GÖRÜŞTÜM.TELEFON İLE İLGİL İSORUN DEĞİL.ALMIŞ OLDUĞUNUZ HİZMET İLE İLGİLİ DEDİ....

ARKADAŞLAR NOKİA C3 TELEFONUMDAN MSN KULLANABİLİYORDUM.FAKAT ŞİMDİ KULLANAMIYORUM GECECİ HİZMET SORUNU KOD 500 DİYOR.FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖNDÜM AMA DEĞİŞİKLİK OLMADI.BAŞKA MSN ADRESLERİNİ AÇABİLİYOR.AMA KENDİ MSNEMİ AÇMIYOR.MSN ACIKKEN DENEDİM.ACIYOR FAKAT BAĞLANAMIYOR((NOKİA DESTEK İLE GÖRÜŞTÜM.TELEFON İLE İLGİL İSORUN DEĞİL.ALMIŞ OLDUĞUNUZ HİZMET İLE İLGİLİ DEDİ....
![]()
Wi-fi den topluluklar ve e-posta ya bağlanamıyorken gprs den girsemde facebook a durum güncellemesi atamıyorum(yorum atıyor)
Sorun benim telefonumdamı?
öneririm .. ama face videolarını izlemek biraz sorunlu.. bolt ile izlenebiliyorBu telefonu almak istiyorum carmı bu telefonun özellikleri
hem ben facebook, ve evdeki wirelessimi özellikle kullanıcam ve sürekli konusma yapıcağımdan dolayı bana bu telefonu önerirmisiniz ve sizden de nokia e63 mü yoksa c3 mü desem siz ne dersiniz bu verdiğim istediğim özelliklere dayanrak bir farkk??
şimdiden tşklerr
sağolhey millet c3 kullanıcısıyım
320x240 PES 11 buyrun kullanın
Link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

senin telefonunda değil sorun.. onu telefoncuya göster.biri bakacak mı burayaa?
Hocam ben kendi tarayıcısı operayla youtubeden wideo izlyrm fakat faceden izleyemiyorum. Destek olrmusun ? Mümkünse açıklayıcı veyaz resimli anlatım teşekküler..