Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yok arkadaş bu Nokia ile işimiz var anlaşılan. Büyük firma dediğin bol bol yeni telefon çıkartmak değil , ürettiği cihazlara ilgi ve alaka göstermekle olunur. Apple bu konuda gerçekten örnek bir firma.

• Beğen
Tepkiler: skynet, Heimdalll ve n000k

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
arkadaşlar bu alttaki butınlsrın titremesiyle ilgili şikayeti olan birkaç üye vardı

ben şu an dikkat ettim sanırım Black'le geldi. Dokunma ayarlarında Windows Phone tuşları titrer diye bir seçenek varmış bunun sayesinde kapatıp açabiliyorsunuz. Daha önce konuda veya forumda bahsedildiyse de görmemişimdir kusuruma bakmayın efenim

Serhan

Serhan

Üye
135 sayfanın 130 u 620 cilerin isyanı :ehe

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Heimdalll

Heimdalll

Üye
bu haftada gelmezse telefonu mikrodalgaya atarım :D, :icelim::icelim::icelim::icelim:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve SLH.55

yunusiyunus

Üye
öyle yapacağına bana ver ya, zaman her halükarda geçiyor blacksiz de olsa iki telefon hiç fena sayılmaz :) hem satar 920, 1020 alırım yani

• Beğen
Heimdalll

Heimdalll

Üye
:D ah ah gittik 750ye 620 aldık 1 sene sonra 1000 liraya 1320 çıktı, adalet mi buküfür etmemek için zor tutuyorum kendimi neden bu kadar gecikti anlamıyorumki, güncelleme hazır olmasa diğer ülkelere neden verilsin, hazır ama hala vermiyor .......ler

• Beğen
Tepkiler: Serhan, Aybin.Kilic ve skynet
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bana 620 Siyah için Hollanda romu linki paylaşabilir misiniz? Nokia dan umudu kestim. Flaş atıp bu ızdıraba son vereceğim.

Son düzenleme:

skynet

Üye
Bana 620 Siyah için Hollanda romu linki paylaşabilir misiniz? Nokia dan umudu kestim. Flaş atıp bu ızdıraba son vereceğim.

Hocam ile amber romunu indirebilirsin :)
Buda product code:059R872

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Gdr3 ve Black güncellemesi otadan mı gelecek? Ben Flaş atmayı düşünüyorum. Amber sürümünü de aynı muhabbet yüzünden flaş ile halletmiştim.

SLH.55

SLH.55

Üye
şimdi hollanda romunu kurduk diyelim.Hollanda'da verilen bir başka güncellemeyi direk alırız demi mantıken ?.Çünkü Türkiye'ye ilk verilecek değil :)

rainman3545

rainman3545

Üye
Flash atmak için gerekli programın linkini paylaşabilirmisiniz acaba?Forumdan indirdim ama pc ye kuramadım.pc win7 x86 ultimate.

rainman3545

rainman3545

Üye
Şimdi telefondayım.Akşama denerim,teşekkürederim.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Nokia şu general mobile kadar olamadı, adamlara bugün güncelleme gelmiş bildirim ışığı eklemişler ya, biz o kadar yırtındık daha Black i alamadık yazıklar olsun

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Nokia remen tekel gibi wp de şöyle Nokia kadar güçlü olan bir kaç firma olsa wp de böyle bir durumda 620 sahipleri wp den vazgeçmeden başka markaya geçebilirdi buda nokiaya iyi bir ders olurdu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hoşçakal Türkiye : Merhaba Hollanda
Gdr3 + Black yükleniyor.
Izdıraba son verdim gitti.
bende bunu kursam ilerde sorun çıkarır mı acaba? Birde nasıl kuruluyor :)

Kur gitsin takildiğin yerde yardımcı olurum sana ...

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve skynet

Üst Alt