Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
Sponsorlu Bağlantılar
Aybin.Kilic
Üye
Yok arkadaş bu Nokia ile işimiz var anlaşılan. Büyük firma dediğin bol bol yeni telefon çıkartmak değil , ürettiği cihazlara ilgi ve alaka göstermekle olunur. Apple bu konuda gerçekten örnek bir firma.
OhMyDrogba
Üye
arkadaşlar bu alttaki butınlsrın titremesiyle ilgili şikayeti olan birkaç üye vardı
ben şu an dikkat ettim sanırım Black'le geldi. Dokunma ayarlarında Windows Phone tuşları titrer diye bir seçenek varmış bunun sayesinde kapatıp açabiliyorsunuz. Daha önce konuda veya forumda bahsedildiyse de görmemişimdir kusuruma bakmayın efenim
buda çok doğal ve haklılar ben olsam..isyan bayrağını çoktan çekmiştim..
Heimdalll
Üye
bu haftada gelmezse telefonu mikrodalgaya atarım ,
yunusiyunus
Üye
öyle yapacağına bana ver ya, zaman her halükarda geçiyor blacksiz de olsa iki telefon hiç fena sayılmaz hem satar 920, 1020 alırım yani
Heimdalll
Üye
ah ah gittik 750ye 620 aldık 1 sene sonra 1000 liraya 1320 çıktı, adalet mi buküfür etmemek için zor tutuyorum kendimi neden bu kadar gecikti anlamıyorumki, güncelleme hazır olmasa diğer ülkelere neden verilsin, hazır ama hala vermiyor .......ler
Aybin.Kilic
Üye
Bana 620 Siyah için Hollanda romu linki paylaşabilir misiniz? Nokia dan umudu kestim. Flaş atıp bu ızdıraba son vereceğim.
bende bunu kursam ilerde sorun çıkarır mı acaba? Birde nasıl kuruluyor
Heimdalll
Üye
Nokia şu general mobile kadar olamadı, adamlara bugün güncelleme gelmiş bildirim ışığı eklemişler ya, biz o kadar yırtındık daha Black i alamadık yazıklar olsun
dakamon
Üye
Konu Sahibi
Nokia remen tekel gibi wp de şöyle Nokia kadar güçlü olan bir kaç firma olsa wp de böyle bir durumda 620 sahipleri wp den vazgeçmeden başka markaya geçebilirdi buda nokiaya iyi bir ders olurdu
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Aybin.Kilic
Üye
Hoşçakal Türkiye : Merhaba Hollanda
Gdr3 + Black yükleniyor.
Izdıraba son verdim gitti.