Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberNokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)
Sponsorlu Bağlantılar
Aybin.Kilic
Üye
Şaka gibisin Nokia.
006kanka006
Üye
Binbaşı arkadaşım millet radyo'nun gelebileceğinden bahsediyordu öyle bir şey var mı?
radyo olmasa da olur inan..artık fm bandından radyo dinlemek kalmadı pek,heryerde düzgün çekmiyor zaten,radyo işlevi görecek birsürü uygulama var mağaza'da..örneğin RADYO uygulaması
radyo olmasa da olur inan..artık fm bandından radyo dinlemek kalmadı pek,heryerde düzgün çekmiyor zaten,radyo işlevi görecek birsürü uygulama var mağaza'da..örneğin RADYO uygulaması
Radyoyu amberde vermeyen black v.s ile de vvermez. Kısaca 620 de radyo yalan oluyor.
csH
Üye
Hollanda romunu indirmeye başladım tr black romu nsu ya düşünceye kadar hollandanın black romunu kullanmayı düşünüyorum otadan ne kadar sonra nsu da gözükür güncelleme
Heimdalll
Üye
şu indirilebilir yazısını görmek istiyorum artık verin müjdeyi
Hollanda romunu indirmeye başladım tr black romu nsu ya düşünceye kadar hollandanın black romunu kullanmayı düşünüyorum otadan ne kadar sonra nsu da gözükür güncelleme