Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Nokia camera yı fidler kullanmadan kurduk. Black güncellemesine sahip olanlar kurabildi ama Black alamayanlar için Nokia camera beta çıkarıldı.

csH

csH

Üye
ordaki kilit ekranı bildirimi ayarı ile glance scren'deki bildiğimiz bildirimler (altta görünenler) aynı şey değil. ben de o sandım ama değil :) alttaki kilit ekranına atadığımız 5 bildirim seçeneği her zaman gösteriliyor. ayarlardaki görünen seçenek ise kilit ekranı ayarlarındaki detaylı bildirim seçeneği. yani bende takvim seçili ve kilit ekranımda yarın için GS-Chelsea maçının olacağı yazıyor. glance ayarında kilit ekranı bildirimini seçtiğimde de aynı yazı bu sefer glance'in en tepesinde çıkıyor. olay bu :)
yani ayırıntılı gösterilecek olarak seçilen uygulamayı gösteriyor mesela mesajları ayrıntılı göstermeyi seçersek o zman kilit ekranında mesajın önizlemesi mi gözükeck
Hocam dosya isimlerini düzeltmen gerekiyor :) Şimdi ss atarım :)
Gayet iyi :)
şimdi navifirmden indiriyorum ordan inenler senin verdiğin isimde diğer sitedeki farklıydı sanki biraz

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yani ayırıntılı gösterilecek olarak seçilen uygulamayı gösteriyor mesela mesajları ayrıntılı göstermeyi seçersek o zman kilit ekranında mesajın önizlemesi mi gözükeck
kilit ekranındaki gibi glancede de görünecek evet. yalnız kilit ekranında aşağıda yazıyo glancede ise tepede :)

skynet

Üye
şimdi navifirmden indiriyorum ordan inenler senin verdiğin isimde diğer sitedeki farklıydı sanki biraz
Zaten bendekilerin isimleri de farklıydı ben kendim düzenledim :)

csH

csH

Üye
  • Beğen
Tepkiler: skynet

tessun

Üye
ya beyler bn bu hollanda romu attım ama ota dan mı alıcaz black güncellemesini? normal attığım halde amber yazıyordu ama ota da bir güncelleme buldu o mu black güncellemesi ? tam anlamadım ?

skynet

Üye
ya beyler bn bu hollanda romu attım ama ota dan mı alıcaz black güncellemesini? normal attığım halde amber yazıyordu ama ota da bir güncelleme buldu o mu black güncellemesi ? tam anlamadım ?
Evet hocam otadan alacaksın :)

tessun

Üye
tamam ustam çok sağolsın :)

yunusiyunus

Üye
hollanda romu yapınca dili yine türkçe mi oluyor?

yunusiyunus

Üye
ozaman ne bekliyoruz o şekilde yapalım gitsin ama demi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Black güncellemesinin Lumia 620'lere dağıtılmaya başladığı söyleniyor arkadaşlar.
Bugün kontrolleri yaptınız mı?
:hmmm @csH @skynet @Gregor Mendel

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Evet güncelleme 620 ler için dağıtıma başlandı azıcık sabır :):):)

skynet

Üye
Black güncellemesinin Lumia 620'lere dağıtılmaya başladığı söyleniyor arkadaşlar.
Bugün kontrolleri yaptınız mı?
:hmmm @csH @skynet @Gregor Mendel
Hocam tr için henüz aktif değil ama ben hollanda romunu indirip yükledim :)

Heimdalll

Heimdalll

Üye
sabır sabır, ben sayelerinde erdim artık , biraz daha bekleyelim o kadar bekledik

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve skynet

Üst Alt