yani ayırıntılı gösterilecek olarak seçilen uygulamayı gösteriyor mesela mesajları ayrıntılı göstermeyi seçersek o zman kilit ekranında mesajın önizlemesi mi gözükeckordaki kilit ekranı bildirimi ayarı ile glance scren'deki bildiğimiz bildirimler (altta görünenler) aynı şey değil. ben de o sandım ama değilalttaki kilit ekranına atadığımız 5 bildirim seçeneği her zaman gösteriliyor. ayarlardaki görünen seçenek ise kilit ekranı ayarlarındaki detaylı bildirim seçeneği. yani bende takvim seçili ve kilit ekranımda yarın için GS-Chelsea maçının olacağı yazıyor. glance ayarında kilit ekranı bildirimini seçtiğimde de aynı yazı bu sefer glance'in en tepesinde çıkıyor. olay bu
![]()
şimdi navifirmden indiriyorum ordan inenler senin verdiğin isimde diğer sitedeki farklıydı sanki birazHocam dosya isimlerini düzeltmen gerekiyorŞimdi ss atarım
Gayet iyi![]()
kilit ekranındaki gibi glancede de görünecek evet. yalnız kilit ekranında aşağıda yazıyo glancede ise tepedeyani ayırıntılı gösterilecek olarak seçilen uygulamayı gösteriyor mesela mesajları ayrıntılı göstermeyi seçersek o zman kilit ekranında mesajın önizlemesi mi gözükeck

Zaten bendekilerin isimleri de farklıydı ben kendim düzenledimyani ayırıntılı gösterilecek olarak seçilen uygulamayı gösteriyor mesela mesajları ayrıntılı göstermeyi seçersek o zman kilit ekranında mesajın önizlemesi mi gözükeck
şimdi navifirmden indiriyorum ordan inenler senin verdiğin isimde diğer sitedeki farklıydı sanki biraz

saçmaladım yaa sildim hepsini aklıma gelmedi hiç navifirmden indiriyorum şimdiZaten bendekilerin isimleri de farklıydı ben kendim düzenledim![]()
bize gelmemiş o neyse zaten çok önemli değil şu çift tıkla uyandırma geldi o yeterkilit ekranındaki gibi glancede de görünecek evet. yalnız kilit ekranında aşağıda yazıyo glancede ise tepede![]()

Evet hocam otadan alacaksınya beyler bn bu hollanda romu attım ama ota dan mı alıcaz black güncellemesini? normal attığım halde amber yazıyordu ama ota da bir güncelleme buldu o mu black güncellemesi ? tam anlamadım ?

muhtemelen ilk açılış yabancı olur, sen ayarlardan dili türkçe olarak sonradan seçiyorsundurhollanda romu yapınca dili yine türkçe mi oluyor?
Açılışta dil yabancı ama zaten hemen sana dil seçme menüsü geliyorhollanda romu yapınca dili yine türkçe mi oluyor?

Hocam tr için henüz aktif değil ama ben hollanda romunu indirip yükledimBlack güncellemesinin Lumia 620'lere dağıtılmaya başladığı söyleniyor arkadaşlar.
Bugün kontrolleri yaptınız mı?@csH @skynet @Gregor Mendel

Hollanda romunu yüklemek üzreyimBlack güncellemesinin Lumia 620'lere dağıtılmaya başladığı söyleniyor arkadaşlar.

beklemedeyizBlack güncellemesinin Lumia 620'lere dağıtılmaya başladığı söyleniyor arkadaşlar.
O değilde 920'deki göz atma ekranı ile 620'deki farklı
920
620
İyide bende black yüklüo blackten oluyor