Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şaka gibisin Nokia.

006kanka006

Üye
Binbaşı arkadaşım millet radyo'nun gelebileceğinden bahsediyordu öyle bir şey var mı?

csH

csH

Üye
Uyku tutmadı dayanamadım hollanda romunu indirip flaşladım ve mutlu son :ehe

Artık huzur içinde uyuyabilirim :biggrin:Fakat black yüklü olmasına rağmen nokia camera uygun değil uyarısı veriyor yine :hmmm
şeytana uymuşsun :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
Bay H

Bay H

Üye
Uyku tutmadı dayanamadım hollanda romunu indirip flaşladım ve mutlu son :ehe

Artık huzur içinde uyuyabilirim :biggrin:Fakat black yüklü olmasına rağmen nokia camera uygun değil uyarısı veriyor yine :hmmm
Black güncellemesi olup olmaması fark etmiyor. Sizin cihazlar için kurulabilecek tek uygulama Nokia Kamera BetaNokia Kamera Beta:

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
820 de Nokia camera kuruluyor

csH

csH

Üye
şu romları nerden indiriyorduk bende yükleyeyim bari eve gidince :D @skynetnokia camera beta da aynı işi goruyor aslında :oke:

• Beğen

skynet

Üye
şu romları nerden indiriyorduk bende yükleyeyim bari eve gidince :D @skynetnokia camera beta da aynı işi goruyor aslında :oke:
Buyur hocam hollandanın romunu indirebilirsin :)Bu arada ram kullanım oranı yine aynı

• Beğen
Tepkiler: csH
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Buyur hocam hollandanın romunu indirebilirsin :)Bu arada ram kullanım oranı yine aynı

uygulamanın adı nedir?
Binbaşı arkadaşım millet radyo'nun gelebileceğinden bahsediyordu öyle bir şey var mı?

radyo olmasa da olur inan..artık fm bandından radyo dinlemek kalmadı pek,heryerde düzgün çekmiyor zaten,radyo işlevi görecek birsürü uygulama var mağaza'da..örneğin RADYO uygulaması :)

skynet

Üye
uygulamanın adı nedir?

radyo olmasa da olur inan..artık fm bandından radyo dinlemek kalmadı pek,heryerde düzgün çekmiyor zaten,radyo işlevi görecek birsürü uygulama var mağaza'da..örneğin RADYO uygulaması :)

İnsider :)

bj_kmurat

Üye
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
csH

csH

Üye
Hollanda romunu indirmeye başladım tr black romu nsu ya düşünceye kadar hollandanın black romunu kullanmayı düşünüyorum otadan ne kadar sonra nsu da gözükür güncelleme

• Beğen
Heimdalll

Heimdalll

Üye
şu indirilebilir yazısını görmek istiyorum artık verin müjdeyi

• Beğen

skynet

Üye
Hollanda romunu indirmeye başladım tr black romu nsu ya düşünceye kadar hollandanın black romunu kullanmayı düşünüyorum otadan ne kadar sonra nsu da gözükür güncelleme
Güzel soru :oke: Bu arada çift tık olayı çok hoşuma gitti yav :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: csH

skynet

Üye

csH

csH

Üye
sorun yok bana verdiğin siteden tr romunu indiririz black gelince:oke: şu an tr ye göre senin cihaz üst sürüm gözüküyor o yüzden bunu yazdı sanırım

• Beğen

Üst Alt