Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Warnings

Üye
Ottoman Git Konu Dışına Senin Bölümün Orası :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Rainesto

Rainesto

Üye
29 şubatta ısrarcıyım :D

beats

beats

Üye
İyide şubat 28 çekiyor :D
2012 takvimini tekrar tekrar kullanıyormuş o :) 620 insana neler yaptırıyor... Hatta 2013 ve akabinde 2014'e girmeyen adam skeçlerindeki hayali karakter aslında oymuş :kop:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Rainesto, ceza87 ve 1 kişi daha

Warnings

Üye
Bugünde Hiç Bir Yere Verilmedimi :D

Warnings

Üye
Evet Komik Mod Görevlisi Bu Komik Değilde Ne Komik İnsanları Nerdeyse 1 Aydır Bekletiyorlar Yaz Geldi 8.1 Geldi Nerdeyse :DBen Anladım Senin Tavrını 620 Kullanıyormuşsun Ondan :D

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Evet Komik Mod Görevlisi Bu Komik Değilde Ne Komik İnsanları Nerdeyse 1 Aydır Bekletiyorlar Yaz Geldi 8.1 Geldi Nerdeyse :DBen Anladım Senin Tavrını 620 Kullanıyormuşsun Ondan :D
birader her şeye de gülünmez ki anlamadım seni ben

• Beğen
Tepkiler: skynet ve csH
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Lumia 925 t-mobile Black aktif olmuş, darısı başımıza ve lütfen aşağılayıcı yorumlardan vazgeçin artık komik değil sinir bozucu oluyor

• Beğen
Tepkiler: skynet
Rainesto

Rainesto

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, skynet ve Dexter Morgan
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Allahın cezası Nokia

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll, skynet ve Rainesto
Heimdalll

Heimdalll

Üye
Saydırmamak elde değil yeter artık ya şubat bitiyor

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Rainesto
Bay H

Bay H

Üye
Şuana kadar Lumia 620 için Black güncellemesi Finlandiya,Bahreyn,Kuveyt,Umman,Katar,Birleşik Arap Emirlikleri ve Yemen'de cihazlara verilmiş durumda kısacası Orta Doğu'nun hemen hemen tamamı güncellemeyi almış durumda yakında ülkemizde de yayınlanması dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll, Rainesto ve skynet
csH

csH

Üye
Şuana kadar Lumia 620 için Black güncellemesi Finlandiya,Bahreyn,Kuveyt,Umman,Katar,Birleşik Arap Emirlikleri ve Yemen'de cihazlara verilmiş durumda kısacası Orta Doğu'nun hemen hemen tamamı güncellemeyi almış durumda yakında ülkemizde de yayınlanması dileğiyle
başaladı mı cidden? eğer başladıysa bize de gelir haber var mı çift tıkla uyandırmadan
Bahreyn'de durum bu başlamış sürüm numarası değişimiş bize de gelmsi yakındır :eller:
Lumia 620Country variant3056.40000.1404.0002AvailableAvailable
[TBODY] [/TBODY]
Finlandiya ve hollandada başladı

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto ve skynet

skynet

Üye
Sonunda be

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Warnings