Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
Aslında 512mb ramli telefonlara uygulamaların bazılarının verilmemesinin sebebi microsoftun veya nokianın satış yöntemi değil. Uygulamaları yapanlar neden daha fazla yükleme ve alıcı istemesin? Gerçekten cihazı zorladığı için verilmiyor.

Tmobile

Tmobile

Üye
Aslında 512mb ramli telefonlara uygulamaların bazılarının verilmemesinin sebebi microsoftun veya nokianın satış yöntemi değil. Uygulamaları yapanlar neden daha fazla yükleme ve alıcı istemesin? Gerçekten cihazı zorladığı için verilmiyor.
gayet iyi kaldırıyor 512mb ram mesela subway surfers gram kasma yok :D.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Muhabbet etmesek iyi olacak yeni bir gelişme mi var diye sürekli konuya giren arkadaşlar var.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, OttomaN TigeR, skynet ve 1 kişi daha
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
720 620 520 sahipleri olarak kendimizi camii avlusuna bırakılan bebekler gibi hissediyoruz:) Bugün de tık yok:kop2: :kop2:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, BrahimOkumus ve skynet

skynet

Üye
Hala bizimkiler için onay bekliyor diyor yaa şaka gibi :konus:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ekledim:)

• Beğen
Tepkiler: skynet
Rainesto

Rainesto

Üye
Gel artık :D

c5-00

c5-00

Üye
herşey iyi güzel de bu telefonun (820 için konuşuyorum) şarji akşamı bulmuyor ne anladım yüzdesini görsem glanceyi çalıştırsam ne olacak. herşeyi kapatıyorsun bu sefer telefon 3310'dan farkı kalmıyor. Biyere gideyim diyorum cebimde hep şarj aleti.

Nalet olsun bu aşka nalet olsun bu sevgi!

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino

respection123

Üye
herşey iyi güzel de bu telefonun (820 için konuşuyorum) şarji akşamı bulmuyor ne anladım yüzdesini görsem glanceyi çalıştırsam ne olacak. herşeyi kapatıyorsun bu sefer telefon 3310'dan farkı kalmıyor. Biyere gideyim diyorum cebimde hep şarj aleti.

Nalet olsun bu aşka nalet olsun bu sevgi!
Hayatım Nokia :D

HeroMR

HeroMR

Üye
Çalıntı değil ç(alıntı) :D

Dejavuex

Dejavuex

Üye
kamerada gram fark yok lumia 920 için ...

respection123

Üye
Zaten Winphone 8.1 ile yaparlarsa yaptılar yapmasalar windows phone benim için yok :)

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

Üst Alt