Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Valla zamanında yükledim telefonun şarjını 2 saatte tüketince beni madur edince sildim o günden sonra gereksiz olduğunu anladım. Şarj yüzdesini de varsın gormim üstten anlıyorum artık ortalama pil simgesinden o kadar zamandır da kullanıyorum telefonumu, artık tanıyorum şarjını nasıl kullanacağımı. E 8.1 ile de yüzdesi üstte gösterecek hiç ana ekranda bir tile a daha yer açacak durumda değilim :) gereksiz batarya tüketimi. Bataryası 2000 in üzerinde olan kullansın :) benim en aza indirmem kart batarya kullanımını :)

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Valla zamanında yükledim telefonun şarjını 2 saatte tüketince beni madur edince sildim o günden sonra gereksiz olduğunu anladım. Şarj yüzdesini de varsın gormim üstten anlıyorum artık ortalama pil simgesinden o kadar zamandır da kullanıyorum telefonumu, artık tanıyorum şarjını nasıl kullanacağımı. E 8.1 ile de yüzdesi üstte gösterecek hiç ana ekranda bir tile a daha yer açacak durumda değilim :) gereksiz batarya tüketimi. Bataryası 2000 in üzerinde olan kullansın :) benim en aza indirmem kart batarya kullanımını :)
İnsider Pro'nun ilk defa 2 saatte şarj bitirdiğini duydum ilginçmiş. Lumia 1020 de böyle bir sorun yok ama 8.1 den bende kullanmam herhalde gerek kalmıyor.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Valla benim bu başıma gelen geçen yılın haziran ayında oldu sen şimdiki halini kullandığın için belki memnunsun. Ben o programı sildikten sonra telefon normale dönmüştü.

Rainesto

Rainesto

Üye
1 aydır Waiting for approval

edit : fransada coming soon olmuş 620

Dejavuex

Dejavuex

Üye
ekrandaki o live tile kaldırıp simgesini koyarsınız şarja bakacağınız zaman simgeye tıklayıp yüzdeyi görürsünüz yoksa o kısyollar falan şarj yemez ki :D hem her dakka yüzdeye bakmaya ne gerek var üstten anlaşılıyor yüzdeye bakınca daha hızlı bitiyo gibi geliyo insana :D

4MaGuS

4MaGuS

Üye
zorla insidir'ı kaldıracaksınız bana bende zaten 8.1 den sonra kullanmayı düşünmüyorum ama kısa yolları çok hoşuma gidiyor aktif pasif olayı diger uygulamalara böyle özellikler getirilirse onlara geçerim gibi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
zorla insidir'ı kaldıracaksınız bana bende zaten 8.1 den sonra kullanmayı düşünmüyorum ama kısa yolları çok hoşuma gidiyor aktif pasif olayı diger uygulamalara böyle özellikler getirilirse onlara geçerim gibi
Bende buradaki yorumlara bakarak insider Proyu kaldırdım,bakalım ne kadar fark edecek.onun yerine batery diye bir uygulama yükledim tam kalibrasyon seçeneği varmış şuan onu yapıyorum bakalım nasıl bir performans sunacak.

Tmobile

Tmobile

Üye
arkadaşlar status tiles kullanırsanız farkını görürsünüz ben insider pro ve onu kullanıyordum artık insider değil status tile kullanıyorum kilit ekranını açıp kapayınca kendini yeniliyor ara sıra aksaklıklar yaratıyor ama çok iyi bir progrm tavisye ederimm

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Pardon Batery değil de isimli uygulama imiş benim yüklediğim.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve bulutsuzgece
drangela61

drangela61

Üye
arkadaşlar Black güncellemesinden sonra bende gdr3 betayı kurmak için yüklediğimiz Developer programı duruyor onu kaldırmalı mıyız yoksa herhangi bir sıkıntı verir mi bazen saliselik de olsa bazı yerlerde telefonun takıldığını hissediyorum ondan olabilir mi.?
Saygılar

Tmobile

Tmobile

Üye
arkadaşlar Black güncellemesinden sonra bende gdr3 betayı kurmak için yüklediğimiz Developer programı duruyor onu kaldırmalı mıyız yoksa herhangi bir sıkıntı verir mi bazen saliselik de olsa bazı yerlerde telefonun takıldığını hissediyorum ondan olabilir mi.?
Saygılar
ondan kaynaklanmaz o sadece gelitşriici olduğunuzu kanıtlayan bir uygulama .:D. kaldırabilirsiniz artık bir işe yaramaz

drangela61

drangela61

Üye
teşekkür ederim sadece 8.1de falan eğer yine beta gelirse diye tutuyordum ama öyle bir şey olursa yine yükleriz artık;)

Rainesto

Rainesto

Üye
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Benim Şu güncellemeyi bekledigim kadar

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan, OhMyDrogba ve skynet
Tmobile

Tmobile

Üye
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Benim Şu güncellemeyi bekledigim kadar
@Akhtoher yazmıştı ilk bunun tam versiyonunu :D alıntı yasak dermişim .:D.

Rainesto

Rainesto

Üye
görmemiştim çaktırma :D neyse başka bulayım edit bulamadım :D

Üst Alt