Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Yok ya ben sanki videolarda falan görmüştüm saatin üzerinde çıkıyordu. Şarja takınca çıkıyor ama normal olarakta çıkacağını sanıyordum. Çıkmıyorsa insider yüklemem. Bi kere başım yandı o program dan.

Nasıl yandı başın?

csH

csH

Üye
Bir şey sorcam glance secren de batarya göstermesi için bir şey yapmamaız gerekiyormu

şarj %20ye düştüğünde otomatik çıkıyo sanırım Bi de şarjdayken normal zamanda gozukmuyor

• Beğen
Tepkiler: PureFood
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Glance ekranına fotoğraf koyduğumuz uygulamanın linki varmı arkadaşlar? Aratıyorum markette çıkmıyor.

skynet

Üye
Aynen valla neden millet bu insider den nefret ediyor :ehe

edtaah

Üye
ya arkadaşlar benim batarya tam doluyken bazen 15 saat yazıyor bazen 10 saat normalde 1 veya 2 gün yazması lazım nokia destek hattını aradım sordum yok şunu kapat yok bunu kapat int. kapat ya dedim ben bu telefonu niye aldım daha önce böyle bir sorun yoktu dedim düzgün bir cevap veremedi sadece kesilen kartlarda sıkıntı oluyormuş o yüzden bağlantı gidip geldiği için 3 g bağlantısı sürekli aradığı için çok enerji harcıyormuş öyle olsa bile ilk doldugunda yüzde yüzken 10 saat yazmaz buna cevap veremedi tabi telefona format attım tamamen sildim tekrar yükledim baktım şarj süresü 1,5 gün yazıyor aradan 1 saat geçti 8 saate düştü kapattım açtım tekrar 1 günün üzerinde gösterdi yani bi dengesizlik var ama tam olarak çözemedimm acaba şarjdanmı yoksa telefondamı sorun

csH

csH

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve OttomaN TigeR
csH

csH

Üye
Glance ekranına fotoğraf koyduğumuz uygulamanın linki varmı arkadaşlar? Aratıyorum markette çıkmıyor.

Windows Phone için "Glance Background" uygulamasına göz atın

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
csH

csH

Üye
ya arkadaşlar benim batarya tam doluyken bazen 15 saat yazıyor bazen 10 saat normalde 1 veya 2 gün yazması lazım nokia destek hattını aradım sordum yok şunu kapat yok bunu kapat int. kapat ya dedim ben bu telefonu niye aldım daha önce böyle bir sorun yoktu dedim düzgün bir cevap veremedi sadece kesilen kartlarda sıkıntı oluyormuş o yüzden bağlantı gidip geldiği için 3 g bağlantısı sürekli aradığı için çok enerji harcıyormuş öyle olsa bile ilk doldugunda yüzde yüzken 10 saat yazmaz buna cevap veremedi tabi telefona format attım tamamen sildim tekrar yükledim baktım şarj süresü 1,5 gün yazıyor aradan 1 saat geçti 8 saate düştü kapattım açtım tekrar 1 günün üzerinde gösterdi yani bi dengesizlik var ama tam olarak çözemedimm acaba şarjdanmı yoksa telefondamı sorun

tam sureyi tutturmaları çok zor zaten önceki kullanımına göre Bi tahmin yapıyo. Yeni sıfrladıysan en başta çok düzensiz gosteriyo

edtaah

Üye
mutlaka ama daha öncede yüklemeden öncede dolduruyordum 10 saat yazıyordu kapatıp açıyordum batarya boş yazıyordu tekrar kapatıp açıncad a yine 10 saat yazıyordu

csH

csH

Üye
Servis yolu gözüküyor olabilir bilemiyorum

csH

csH

Üye
Şarja etkisi var o yüzden sanırım bende kaldırdım biraz daha iyi şimdi:D

csH

csH

Üye
Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce :@

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Insider konusunda ben bir olumsuzlukla karşılaşmadım yada öyle birşey farketmedim şimdiye kadar. Bilmiyorum belki dikkat etmemişimdir.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende kaldırıp deneme yapacagım ancak ilk önce bu halde güzel bir test yapıp kadırıp tekrar test yapıcam bakalım ne kadar fark ediyor bu arada pro sürümünü bedava aldıgım için silmekte pek istemiyorum ancak artık olucak mecbur aşırı etkisi varsa bende kullanmam

n000k

n000k

Üye
bende kaldırıp deneme yapacagım ancak ilk önce bu halde güzel bir test yapıp kadırıp tekrar test yapıcam bakalım ne kadar fark ediyor bu arada pro sürümünü bedava aldıgım için silmekte pek istemiyorum ancak artık olucak mecbur aşırı etkisi varsa bende kullanmam
sadece telde kullanmazsiniz.eğer şarj olayini zamanla çözerlerse kullanirsiniz yine :)

csH

csH

Üye

silip tekrar bedava kurabilirsiniz

Üst Alt