PureFood
Üye
ya evet onu bende duydum g2 de kullanılmış bu teknoloji insanlar isyanlarda ama : ) Hatta yüzyılın özelliği gibi bahsediyor kullananlar .. Nokia saçma sapan eldivenle ekran kontrolü olayının reklamını yapacağına bunu yapması lazımdı. Hatırlarsın belki nokianın eski kapaklı telefonlarında vardı masaya 2 kere vurduğunda ekran açılıyordu bunu hala çoğu kişi bilmez mesela özellikle yeni nesil ..
Geçen gün ip5 li bir arkadaşım almış telefonu gelmiş bana tek dokunuşla açılan flaş ışığını gösteriyor adamlar yapmış arkadaş diyor : ) Ne diyeceksin şimdi buna ? diyemezsin ki arkadaş bunun modası geçti ama nokia hala kısa yol ekranı koyamadı telefonlarına göstereceğin bir şey yok yani : )
Hani telefon o eski kapaklı olan ? Ben 3210 ve sonrasını bilen nesildenim, sarı kapaklı Ericssonları hatırlarım, gazetelerde 3210 reklamlarını gördüğümü bilirim. Daha eskiyse bilemem sanırım

Aman ya ip5 eksik kalsın elime alıyorum cihaz var mı yok mu belli değil, avcumun içinde kırılacak hissi oluyor hep flaş tek dokunmayla açılsa ne olacak.
Ancak keşke şu bekleme olayının reklamı yapılmalıydı zamanında gerçekten.
Çok pahalı olduğunu hatırlıyorum ancak