Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Bekle Allah bekle

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

umutgidik

umutgidik

Üye
Arkadaşlar şarj bende aksine çok çok daha hızlı bir şekilde tükeniyor. Arka planda sadece whatsapp açık ve güncellemeden sonra telefonu sıfırladım ama bariz şekilde şarj daha az gidiyor?

Hagios

Hagios

Üye
Arkadaşlar şarj bende aksine çok çok daha hızlı bir şekilde tükeniyor. Arka planda sadece whatsapp açık ve güncellemeden sonra telefonu sıfırladım ama bariz şekilde şarj daha az gidiyor?
Doğru mu bu ? Var mı böyle şikayeti olan ?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Doğru mu bu ? Var mı böyle şikayeti olan ?

Arkadaşlar bir cihazda olan bir pozitif yada negatif durumun diğer tüm cihazlarda olmasını beklemeyin elektronik sonuçta şans faktörü denilen bir durum var. Bende batarya konusunda güzel gelişmeler oldu papakudioflu da aynı şekilde görüş bildirdi. Arkadaşın yaşadığı durumu bizde yaşayacağız diye şartlamayın kendinizi.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ben güncelleme sonrasından bahsediyorum.

Ayrıca güncellemeden önce 3G internette 3-3.5 saat giden şarjım artık aynı aktiviteyle 4-4.5 saat gitmeye başladı. Fakat önceden 1 saat 35 dakikada fu ll dolan şarjım artık 2,5 saatte doluyor.
inşallah öyle olur 920 de de :)

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Şans muhabbet değil o. Sıfırladıktan sonra bir süre şarj da Bi dengesizlik oluyor zamanla toparlıyor.

Hagios

Hagios

Üye
Arkadaşlar bir cihazda olan bir pozitif yada negatif durumun diğer tüm cihazlarda olmasını beklemeyin elektronik sonuçta şans faktörü denilen bir durum var. Bende batarya konusunda güzel gelişmeler oldu papakudioflu da aynı şekilde görüş bildirdi. Arkadaşın yaşadığı durumu bizde yaşayacağız diye şartlamayın kendinizi.
Bende zaten böyle bir durumu direk kabul etmediğim için sordum var mı başkasında olan diye.Her cihazda aynı sorunun çıkacağını düşünseydim sormazdım başkasında var mı diye çünkü zaten vardır bu düşünce bende. :)

Son düzenleme:
efeler12

efeler12

Üye
Şu anki is sürümü previewle aynı o yüzden batarya previewdeki gibi olucak ambere göre boşta ya da bağlantı kapalıykenki batarya suresinde artış ama bağlantıda daha hızlı tükeniş var

umutgidik

umutgidik

Üye
Umarım Okan'ın dediği gibi zamanla toparlar. Yoksa benim için epey gerçekten "kara" bir güncelleme olacak. 1 gün tam giden şarj şuan 18 saatte tükeniyor ve umarım benden başka kimsede yaşamaz bu durumu
Ayrıca zil sesleri sms sesleri halen özelleştirilemiyor bu herkeste mi böyle?

Son düzenleme:
Rainesto

Rainesto

Üye
Bosnia and Herzegovina hepsine verilmiş

edit: ambere bakmışım A:SDSAD

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve PureFood
pissed26

pissed26

Üye
şarj süresinin biraz daha uzadığını bende gözlemledim ama dolum süresinde herhangi bir uzama bende olmadı hemen hemen aynı sürede şarj oluyo

gkhntlbs

Üye
arkadaşlar benim 920 2 saat 45 dk da şarj oluyor?

lolaman

lolaman

Üye
Güncelleme 620 gibi cihazlara ne zaman gelecek?

PureFood

PureFood

Üye
Güncelleme 620 gibi cihazlara ne zaman gelecek?
bir şey söylemek yanlış olur. 925 ve 1020 kullanıcıları hariç hepimiz bekliyoruz. 920'de ''çok yakında'' diğer cihazlar ''onay için bekleniyor'' diyor Nokia bu konuda.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
925 ve 1020 ye güncelleme çıktıktan sonra 920 ve diğer cihazlar için herhangi bir haber çıkmaması "çok yakında" gibi kesinlik kazanmamış bir tarih kullanılması endişelendiriyor süre açısından.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Güncellemeyi yüklemiş olan 1020 ve 925 kullanan arkadaşlar,Play To uygulamasını denediniz mi çalışıyormu acaba?

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Şarjın daha çabuk bitmesi belki şu yüzden de olabilir. Belki bir yüklü olan uygulamanız amber +gdr3 ile uyumlu değildir o çabuk bitiriyor da olabilir. Güncellemede sorun olduğunu düşünmüyorum. En son çare bi dead flash atmak olur sanırım telefonunuza.

Bu güncellemenin bize yani 920 ve altı telefonlara gelmesini şöyle söyleyebilirim, 920 coming soon demiş onlar her an beklesinler bu hafta içinde alacaklardır ama 820 ve altı waitin for aproval diyor ani onay bekliyor diyor amberdeki sürece bakarsak 2 hafta max 3 hafta içinde bize de gelecektir.

texasteam

Üye
Arkadaşlar bahsetmiş bende Bi yorumda bulunayım benimde şarj surem uzadı hemde oldukça fark edilir şekilde iyi oldu bu

PureFood

PureFood

Üye
benim şarj surem bir günü aşıyor ilk aldığım zamanlar iki gün u gördüğüm oluyordu blackten sonra ne olacak merak ediyorum

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Gelsinde görek :eller::eller::eller::eller:

Üst Alt