Belli mi onun tarihi ?Her şey 8.1'e bağlı ve herkes 8.1'e odaklı![]()
kararsızlıkları var elbette onlar giderde nede olsa güncellemenin %60 kadarı betayla gelince pek heyecanım kalmadı açıkcasıBen pek katılmıyorum siz sadece gelen özelliklere bakıyorsunuz sanırım. Şunu unutuyoruz daha iyi kamera performansı ve bazı uygulamalar black ile aktif oluyordu.
Ayrıca betasını yükledikten sonra amberli telefonumdan eser kalmamıştı sistem kararsızlıkları artmıştı. Tam sürümünde bunalrda gideriliyor. Elbette bu yüzden bekliyorum bu güncellemeyi.
Mart - Nisan diye biliniyor ama büyük ihtimal sarkar.Doğal olarak sarkarBelli mi onun tarihi ?

Bence alakası yok ama Hangi ülkeden geldi ?Telefon (925) yurtdışından geldiyse güncelleme alamama gibi bir problem yaşayabilir miyim sizce? Çıktığından beri uğraşıyorum cihaz almıyor güncellemeyi.
İsviçre'den üstadım. Güncelleme dünya çapında verildiği için böyle bir şey olmasına imkan vermiyordum ama, bilemedim nasıl olacak.Bence alakası yok ama Hangi ülkeden geldi ?
araştırıp alsaydınız ?arkadaşlar tema renklerinde artış varmı? yoksa yine aynı renkler mi duruyor?
bu ne biçim iştir yaa? bin-ikibin lira verip telefon alıyorsun, en iyi yapabildiğin şey fotoğraf çekip paylaşmak. hani arkadaş teknoloji nerde? daha doğru düzgün tv uygulaması yok. üç beş tane tv uygulaması var hepsini toplasan bi tane etmez. android kullandım onda da tv izlerken bir süre sonra donuyordu lumiada da donuyor. flashı telefonlarda barındırmayacaz dediler tv uygulamalarını öldürdüler. telefonlarda 1 gb ram, 1.5 ghz işlemci var ama hala sorun yaşıyoruz. daha iki üç sene öncesine kadar bu özelliklerdeki laptoplar çatır çatır autocad çalıştırıyordu. biz autocad çalıştırsın da demiyoruz. internetten aldığı görüntüyü ekranda gösterecek. toplasan yapacağı iş yirmi satırlık koddan ibarettir. 2014 yılındayız ve kullandığımız telefonda dosya yöneticisi yok. yahu bu dosya öneticisi beş sene önceki symbianlarda vardı. bırakın symbianları 10 sene önceki s40 javalarda bile vardı. şimdi ne oldu da yok? valla beni android ne de wp tatmin etmiyor artık. resmen 1D menüler kullanıyoruzyaa...![]()
benim gözlemlediğim kadarıyla bariz bir fark var. Herkesin aksine netleme esnasında iyi olmayan fotoğraf çekimden sonra kaydedilirken düzelip daha iyi oluyor.925e güncelleme yapan arkadaşlar kamera kalitesinde bi fark görebildinizmi ??
benim gözlemlediğim kadarıyla bariz bir fark var. Herkesin aksine netleme esnasında iyi olmayan fotoğraf çekimden sonra kaydedilirken düzelip daha iyi oluyor.

bende sanmıyorum hem İsviçreyede verildi bu güncelleme nokianın sitesinden baktım cihazı sıfırlayıp denedin mi ?İsviçre'den üstadım. Güncelleme dünya çapında verildiği için böyle bir şey olmasına imkan vermiyordum ama, bilemedim nasıl olacak.
güncellemeyi almadım daha ama şuan tam tersi sorun var.benim gözlemlediğim kadarıyla bariz bir fark var. Herkesin aksine netleme esnasında iyi olmayan fotoğraf çekimden sonra kaydedilirken düzelip daha iyi oluyor.
güncellemeyi almadım daha ama şuan tam tersi sorun var.