Haber Nokia Black Güncellemesi Başladı [1020-925-920-820-625-720-520-620] (Güncel>10/03/14)

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Ben hala nedenböyle yavaş davrandıklarına anlam veremiyorum. Örneğin apple nasıl başarabiliyor bunu tek bir günde herkese vermeyi. Yani sunucu meselesimi bu. Yoğunluk olmaması içinmi. Öyleyse apple ın öncelikli sorunu bu olması lazım adamların lumialardan çok telefonu var piyasada. Bence bir şirketin karizması böyle oluşur. Bi günde hepsine verirsin al sana karizma. Millet desin ki nokia aynı gün hepsine verdi helal olsun deriz.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, Hagios ve skynet

angmar55

angmar55

Üye
Şu anda sadece 1020 ve 925 için black güncellemesini yayınladılar.Bu iki cihaz diğerlerine oranla daha yeni oldukları için onlara öncelikli davranıyorlar.Pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum.Tabi bu stratejileri onlara kazandırmak yerine daha çok kaybettiriyor.

• Beğen
Tepkiler: Hagios, Rainesto ve dakamon
HeroMR

HeroMR

Üye
625 için ne zaman gelir bir fikri olan?

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
en erken 1 hafta sonra.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yahu Güncelleme başladı mı başladı.Black güncellemesinde sanki çığır açacak özellikler varda bu kadar çok önemseniyor.Eninde sonunda gelecek yani bi yere kaçmıyor.Ne olmuş apple gibi yapmıyorsa?Sizlerede gelmiyecek mi güncelleme?Bırakın 3-4 gün geç gelsin.Kafanızı yormayın rahata takın,relax,sakin

• Beğen
Tepkiler: PureFood
HeroMR

HeroMR

Üye
Yahu Güncelleme başladı mı başladı.Black güncellemesinde sanki çığır açacak özellikler varda bu kadar çok önemseniyor.Eninde sonunda gelecek yani bi yere kaçmıyor.Ne olmuş apple gibi yapmıyorsa?Sizlerede gelmiyecek mi güncelleme?Bırakın 3-4 gün geç gelsin.Kafanızı yormayın rahata takın,relax,sakin

Hocam burada yazmayan çok güzel özellikleri var biraz araştırın.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Özellikleri geçtim kamera performansı için çok bekledik zaten yoksa özellikler benim için çok bişey ifade etmiyor.

isamey

Üye
Ben 8.1 güncellemesini bekliyorum. bunda fazla ümitlenmemek gerek

skynet

Üye
Bu 8.1 tahminen ne zaman gelir ?

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Bir amber gazisi daha :D adam amberda gördü yaşadı artık rahat takmıyor...

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Rainesto

Rainesto

Üye
avrupadaki bir çok ülkede değişik operatörlerde Lumia 820 de onaylanıp çok yakında durumuna geçmiş.

güncelleme yukarıdan aşağıya model sırasına göre verilecek sanırım. Büyük ihtimalle Lumia 920'ye bir iki gün içinde yayınlanmaya başlar.
abi konu ilk açıldıgındada böyle diyorlardı

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Valla dikkat ettimde de vodefone iyi çalışıyor bu konuda çoğu ülkede 820 vodefone da coming soon almış.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
PureFood

PureFood

Üye
820ye çok yakında ise bize çok çok yakında. Tabi ki Ali Kemal abinin sözüne göre yazdım.

Ben de kasmıyorum fazla Amber'de gördük olanları, keşke bunu da NSU üzerinden yükleseydik. Neden bu sefer öyle olmadı acaba ?

n000k

n000k

Üye
black ne kadar gecikirse 8.1 de o kadar ertelenicek.yani millette sabir kalmadi

HeroMR

HeroMR

Üye
black ne kadar gecikirse 8.1 de o kadar ertelenicek.yani millette sabir kalmadi

Ben yeni aldım androidden geçtim cennete gelmiş gibi hissediyorum güncellemeler güzel ama onlara ek özellik gözüyle bakıyorum takıntı yapmadım :D Sadece 2 nokta var benim için önemli 1- 512MB ram cihazlara da aynı özellikler gelsin, uygulamalar desteklensin. 2- SD karta uygulama kurulabilsin

n000k

n000k

Üye
Ben yeni aldım androidden geçtim cennete gelmiş gibi hissediyorum güncellemeler güzel ama onlara ek özellik gözüyle bakıyorum takıntı yapmadım :D Sadece 2 nokta var benim için önemli 1- 512MB ram cihazlara da aynı özellikler gelsin, uygulamalar desteklensin. 2- SD karta uygulama kurulabilsin
o özellikleri çok beklersiniz daha :D

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Nisanı bekleyeceksin o zaman :) nisanda 8.1 ile bir şeyler gelecek.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hocam burada yazmayan çok güzel özellikleri var biraz araştırın.
Biliyorum teşekkürler.Ama içinde büyük yenilikler yok bir wp 8.1 değil ve önceden bu güncellemenin yarısı verilmişti zaten o yüzden diyorum telaşa gerek yok.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Nokia tr de Nokia Lumia 920 için en son yazılım sürümü Lumia Black'tir yazmaya başladı :) varmı güncelleme yapan ?

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
nokia tr yi sallama sen. Buradan bak:

Üst Alt